Beste 10 FastPay Bookmakers voor 2024

FastPay is een handige, eenvoudige en snelle betalingsoplossing die eigendom is van Next-Generation Communications, een in Irak gevestigd bedrijf. Sinds de lancering in 2017 is FastPay populair geworden onder spelers van sportweddenschappen uit Irak vanwege de vele voordelen. Gebruikers hebben een Iraaks mobiel nummer nodig om zich aan te melden voor deze service, dus het is beperkt tot dit land.

Het bedrijf zoekt echter een oplossing voor dit probleem, zodat het internationale erkenning kan krijgen. De beste sites voor sportweddenschappen in Irak accepteren FastPay-stortingen en opnames. Deze sites ondersteunen ook Koerdische en Arabische talen en bieden tientallen mogelijkheden voor sportweddenschappen.

Beste 10 FastPay Bookmakers voor 2024
Over FastPayHoe een storting te doen met FastPayHoe een opname te doen met FastPayVeiligheid en beveiliging bij FastPayFastPay-klantenondersteuningsopties
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Over FastPay

Over FastPay

Gokkers die zich aanmelden voor een FastPay-website voor online wedden, moeten hoge kwaliteit kansen verwachten van een breed scala aan markten die ook virtuele sporten omvatten. Alle lokale sportteams, kampioenschappen en toernooien zijn gedekt. Punters zullen ook genieten van welkom bonussen en tal van promoties. Omdat FastPay een prepaid betalingsgateway is, zal een verantwoordelijke gokker nauwelijks over zijn budget gaan.

Bovendien passen FastPay-bookies hoge beveiligingsmaatregelen toe om ervoor te zorgen dat klantgegevens en financiële informatie worden beschermd. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u met FastPay kunt storten en op dezelfde manier kunt opnemen. Lezers zullen ook te weten komen hoe veilig de techniek is en hoe ze de klantenservice kunnen bereiken voor hulp.

Over FastPay
Hoe een storting te doen met FastPay

Hoe een storting te doen met FastPay

Om met FastPay te storten, moeten fans van sportweddenschappen eerst bevestigen dat de site deze betalingsoptie ondersteunt. Slechts een paar sportsbooks accepteren het momenteel, maar de industrie maakt een snelle evolutie door, dus in de toekomst zullen meer gokwebsites FastPay ondersteunen. Het is ook goed om met de vertegenwoordigers van de klant te bevestigen of de methode werkt.

Een FastPay-account is toegankelijk via de website van de portemonnee of via de mobiele app, die werkt op zowel Android- als iOS-apparaten. De accounteigenaar kan zijn saldo opwaarderen via een geldautomaat of de dichtstbijzijnde geldautomaat. Ze moeten ervoor zorgen dat er voldoende geld is voordat ze de volgende stap zetten om met echt geld te wedden.

Een FastPay-storting voltooien

Het stortingsproces volgt dezelfde stappen als bij het gebruik van een e-wallet op een e-commercesite. Het enige dat spelers hoeven te doen is als volgt.

 1. Bezoek de site voor sportweddenschappen en log in op hun account
 2. Open de kassierpagina en klik op de stortingsoptie
 3. Selecteer FastPay . uit de lijst met betalingsopties
 4. Log in op de pop-uppagina met een mobiel nummer en wachtwoord
 5. Voer het aanbetalingsbedrag in
 6. Bevestig betaling

FastPay-websites voor sportweddenschappen hebben flexibele stortingslimieten en spelers kunnen al vanaf $ 10 betalen om te beginnen. High rollers kunnen maar liefst $ 5.000 per transactie storten. Bovendien hebben nieuwe spelers recht op grote bonussen wanneer ze hun eerste storting doen.

FastPay rekent een vast tarief van 1% voor elk opgenomen bedrag, dus elke storting bevat 1% van het aanbetalingsbedrag. Sommige bookmakers kunnen een aanbetaling in rekening brengen, afhankelijk van hun betalingsbeleid. Spelers moeten de toepasselijke vergoedingen controleren voordat ze beginnen met wedden op hun favoriete sporten.

Hoe een storting te doen met FastPay
Hoe een opname te doen met FastPay

Hoe een opname te doen met FastPay

Elke sportsbook heeft een eigen manier om een opname te verwerken. Maar het basisproces is hetzelfde voor alle FastPay-bookies.

 1. De speler moet inloggen op zijn account voor sportweddenschappen en op de optie Kassier of Portemonnee klikken
 2. De site vereist dat de wedder een betaalmethode kiest. In dit geval moeten ze FastPay selecteren om geld op te nemen
 3. De speler moet zijn mobiele nummer invullen, dat is gekoppeld aan FastPay
 4. Vervolgens specificeren ze hoeveel ze moeten uitbetalen
 5. Het sportsbook zal vragen om verificatie van de bovenstaande details
 6. De site bevestigt de details en start een transactie

De transactiesnelheid is direct, ook al online bookmakers hebben hun eigen opnametermijnen. Dit wordt bepaald door het opnamebedrag en het betalingsbeleid van de site.

Herroepingsvoorwaarden

Aan online wedden met FastPay zijn bepaalde voorwaarden verbonden om een vlotte opname van winsten te garanderen. De meeste bookmakers hebben een minimale opnamelimiet. Er is ook een limiet op het aantal uitbetalingen dat men binnen een dag of week kan ontvangen. Een site kan bijvoorbeeld een minimum van $ 50 en een maximum van $ 10.000 per transactie instellen om vier keer per week te worden toegestaan.

Dit betekent dat de speler een prijs van $50 of meer moet hebben ontvangen om zijn rekeningsaldo op elk moment in te wisselen voor contant geld. Enkele van de beste FastPay-wedwebsites bieden een gratis opnameverzoek. Later kunnen ze meer in rekening brengen als iemand uitbetalingen aanvraagt die het maximaal toegestane bedrag overschrijden.

Het is vermeldenswaard dat alle betrouwbare bookmakers KYC-protocollen toepassen voordat ze winsten vrijgeven betalingsmiddel die een speler gebruikt om te storten. Degenen die bijvoorbeeld Visa Irak gebruiken, worden op dezelfde manier betaald, en dat geldt ook voor FastPay-spelers. Als de speler FastPay probeert te gebruiken voor opname, wordt het verzoek mogelijk niet verwerkt als hij het niet bij zijn meest recente storting heeft gebruikt.

Hoe een opname te doen met FastPay
Veiligheid en beveiliging bij FastPay

Veiligheid en beveiliging bij FastPay

Als digitale portemonnee maakt FastPay gebruik van avant-garde online beschermingsmechanismen. Het meest opvallende kenmerk is de Secure Sockets Layer op de officiële website (HTTPS). De technologie onderhoudt beveiligde verbindingen om gevoelige financiële informatie die tussen twee platforms wordt overgedragen, te beschermen. Dit voorkomt dat cybercriminelen de overgedragen gegevens, inclusief spelersnamen, kaartnummers of bankrekeningen, kopiëren of wijzigen. Dit is mogelijk dankzij coderingsalgoritmen die informatie versleutelen tijdens de overdracht, waardoor het vrijwel onmogelijk is om te configureren.

FastPay is een PA-DSS-compatibel bedrijf, dat wordt opgelegd door de naleving van de betaalkaartindustrie (PCI). Dat betekent dat het geen vertrouwelijke gegevens van klanten opslaat, zoals de CVV2-code, beveiligingspincode en magneetstripgegevens. PA-DSS-certificering garandeert ook de bescherming van klantinformatie van sites van derden die mogelijk betrokken zijn bij een betalingsproces.

Tijdens een FastPay-storting of -opname is een firewall betrokken bij het terugdringen van mogelijke datalekken. FastPay-accounts worden niet alleen ondersteund door wachtwoorden, maar ook door vingerafdrukken en gezichtsherkenning. Andere PA-DSS-vereisten die FastPay veiliger maken, zijn:

 • Veilige netwerkimplementaties
 • Veilige software-updates
 • Versleuteling van gevoelig verkeer op openbare netwerken
 • Regelmatige monitoring van online kwetsbaarheden
Veiligheid en beveiliging bij FastPay
FastPay-klantenondersteuningsopties

FastPay-klantenondersteuningsopties

Goede klantenservice kan niet genoeg benadrukt worden. Dat gezegd hebbende, heeft FastPay hoffelijke vertegenwoordigers van de klantenservice in dienst genomen, die uiteindelijk het gezicht van het bedrijf zijn. Hun onberispelijke vaardigheden zijn enkele van de redenen waarom veel klanten loyaal zijn gebleven, waardoor het bedrijf kon groeien. Ze blinken uit in probleemoplossende vaardigheden, vooral bij het navigeren door complexe problemen.

Naast hun vriendelijke houding communiceren ze duidelijk en verplaatsen ze zich in de schoenen van hun klanten. Effectieve correspondentie stelt hen in staat om de meest geschikte oplossingen voor een probleem te vinden. Klantenservicemedewerkers bij FastPay zien vaak af van technische taal en jargon ten gunste van de taal van de klant. Hun betrouwbare klantenservice is 24/7 beschikbaar. Het ondersteuningsteam is bereikbaar via de volgende middelen.

 • E-mail- info@fast-pay.cash of @gofastpay.com
 • Telefoon hotline- 066 231 0000
 • Een speciale sectie met veelgestelde vragen
 • Online contactformulier

Het gedeelte Veelgestelde vragen bevat veelgestelde vragen en algemene antwoorden. Klanten dienen gebruik te maken van een handleiding met handleidingen voor het oplossen van problemen. Dit helpt klanten om snelle oplossingen te vinden voordat ze contact opnemen met ondersteuningsmedewerkers. Degenen die klantenvertegenwoordigers rechtstreeks willen bereiken, kunnen het telefoonnummer bellen op de contactpagina.

De meeste spelers geven er de voorkeur aan om hun berichten per e-mail te verzenden. Of ze vullen het contactformulier in met hun persoonlijke gegevens en notities; het contactformulier is ideaal voor het oplossen van problemen met betrekking tot betalingen, netwerk en algemene vragen.

FastPay-klantenondersteuningsopties
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries