Beste 10 Payz Bookmakers voor 2024

Payz is een van de handigste e-wallets voor het uitvoeren van transacties op online goksites. Het werd opgericht in 2000 en accepteert meer dan 45 valuta's van over de hele wereld. Payz is eigendom van en wordt beheerd door PSI-Pay, een naamloze vennootschap die is geregistreerd en gelicentieerd door de Britse Financial Conduct Authority om online betalingsdiensten aan te bieden.

Online gokkers kunnen kiezen uit drie soorten accounts: ecoCard, ecoAccount en ecoVirtualcard. De ecoCard is, net als de MasterCard, een prepaid-betaalrekening waarmee u direct online kunt betalen. De ecoAccount is een privé online account dat gokkers op elk moment kunnen opwaarderen of naar wie dan ook geld kunnen sturen. Tenslotte is de ecoVirtualcard een eenmalige online betaalkaart. Het wordt ongeldig zodra de transactie is voltooid.

Beste 10 Payz Bookmakers voor 2024
Hoe u een storting kunt doen met PayzDagelijkse stortingslimiet voor PayzHoe u een opname kunt maken met Payz
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hoe u een storting kunt doen met Payz

Hoe u een storting kunt doen met Payz

Met Payz kunnen gebruikers verbinding maken met hun bankrekening en geld overboeken. Het openen van een Payz-account is snel en gratis. Klanten moeten hun persoonlijke gegevens invullen, zoals telefoonnummer, adres en land van verblijf. Er wordt een activatielink naar de nieuwe gebruiker gestuurd, waarna de eigenaar gebruik kan maken van het account. Er zijn verschillende manieren om een ​​Payz met geld te laden: lokale bankoverschrijving, internationaal bankieren, prepaidkaart, creditcard en debetkaart.

Een directe storting doen met Payz op een gokplatform is gratis en vrijwel onmiddellijk. Gokkers die met echt geld gokken en hun bankroll willen vergroten, kiezen Payz op de kassierpagina en voeren het te storten bedrag in.

De naam van deze pagina verschilt per weddenschapsaanbieder. Vervolgens verschijnt de Payz-site waar de speler inlogt met een gebruikersnaam en wachtwoord. De drie services, ecoAccount, ecoCard en ecoVirtualCard, kunnen voor de transactie worden gebruikt. Normaal gesproken brengt Payz hiervoor geen kosten in rekening soorten deposito's.

Hoe u een storting kunt doen met Payz
Dagelijkse stortingslimiet voor Payz

Dagelijkse stortingslimiet voor Payz

De limieten zijn afhankelijk van het accountniveau van een Payz-gebruiker en de algemene voorwaarden van de goksite. Payz-account is beschikbaar in VIP-, platina-, goud-, zilver- en klassiek niveau.

Registreren voor deze niveaus is gratis, maar de beschikbare diensten op elk niveau zullen verschillen. Hoe hoger de status, hoe hoger de stortingslimiet en omgekeerd. Rekeninglimieten zijn bedoeld om het geld dat op een Payz-account staat te beschermen.

Bij het opwaarderen van een goksite bedraagt ​​de maximale limiet op alle niveaus € 250,- per transactie. Dagelijkse limieten variëren van €1500 tot €11.000 voor de hoogste niveaus van het Payz-account (Gold, Platinum en VIP).

Kan ik mobiel storten?

Payz biedt een veilige mobiele app die kan worden gedownload via de App Store en Google Play. Gebruikers hebben toegang tot hun accounts vanaf iOS- en Android-apparaten.

Dagelijkse stortingslimiet voor Payz
Hoe u een opname kunt maken met Payz

Hoe u een opname kunt maken met Payz

Zolang een gokplatform Payz ondersteunt, zijn opnames mogelijk met ecoAccount- en ecoCard-accounts. De betrokken stappen zijn als volgt:

  • De speler navigeert naar de kassierpagina
  • Ze kiezen Payz uit de lijst met betalingsopties
  • Ze voeren het bedrag in dat van de wedrekening moet worden opgenomen
  • Ze vullen de gevraagde informatie in zodat de site de opname kan goedkeuren

Wanneer een opname wordt aangevraagd, wordt de transactie onmiddellijk op de wedrekening weergegeven en bereikt het geld de speler binnen twee of drie werkdagen.

Wedaanbieders brengen nauwelijks kosten in rekening voor opnames van Payz. Maar afhankelijk van het accountniveau kan Payz iets kleins in rekening brengen.

Dagelijkse opnamelimiet bij Payz

Elke gokaanbieder hanteert een opnamelimiet, dus het is goed om de algemene voorwaarden te controleren voordat u uitbetaalt. De opnamelimiet die aan de ecoCard is gekoppeld, is gebaseerd op de status of het niveau van de rekening.

Het maximale bedrag dat een Payz-account kan bevatten op het niveau Zilver en Goud is respectievelijk € 15.000 en € 100.000. De gebruiker kan zijn account in één enkele transactie opladen met €10 - €200 op het klassieke niveau.

Accounts met de zilveren status kunnen in één keer tussen de € 10 en € 1.000 ontvangen. Een goudrekening kan in één transactie €10 tot €1.500 opleveren.

Kan ik mobiel geld opnemen?

Opnemen via de mobiele ePayz-app is een eenvoudig proces. Een speler logt in op zijn account op een Android- of iOS-smartphone en volgt de bovengenoemde stappen.

Hoe u een opname kunt maken met Payz
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries