Uitgebreide betalingsgids voor goksites 2024

Bij online wedden is het van vitaal belang om het juiste sportsbook te kiezen en de kansen te onderzoeken. Maar nog belangrijker is het selecteren van een geschikte betaalmethode. Betrouwbare betalingsmethoden stellen gokkers in staat om snel, gemakkelijk en veilig geld op te nemen en te storten.

Gelukkig zijn de meeste legale sportsbooks overspoeld met verschillende bankmethoden om uit te kiezen. Het grote aantal alternatieven kan echter overweldigend zijn voor groene handen. Bekijk daarom hieronder onze beoordeelde betaalmethoden voor wedden en vind de beste voor u.

iDEAL

Het lijdt geen twijfel dat iDEAL-ondersteunende sites voor sportweddenschappen in Nederland steeds populairder worden. Steeds meer bookmakers bieden deze betaalmogelijkheid aan als een van hun betaalmethoden en wel om één reden: iDEAL is populair onder Nederlandse consumenten.

Toon meer
Trustly

Trustly is een online betalingsservice die in 2008 in Zweden is opgericht. Met deze service kunnen gokkers en gokkers geld storten en overboeken zonder gedoe of vertraging. Deze methode is momenteel beschikbaar in meer dan 30 landen en is in 2015 door meer dan 800 online handelaren geaccepteerd als een haalbare betalingsoptie.

Toon meer
Klarna

Klarna Bank AB, of kortweg bekend als Klarna, is een Zweedse bank die miljoenen mensen in heel Europa online betalingen aanbiedt. Het werd opgericht in 2005. Het bedrijf Klarna, dat meer dan 85 miljoen klanten heeft en dagelijks meer dan 1 miljoen transacties uitvoert, is onder gokkers in populariteit gegroeid als betalingsoptie bij online bookmakers.

Toon meer
Sofort

Sofort is een van Europa's meest populaire online bankmethoden. Het heeft momenteel meer dan 85 miljoen actieve gebruikers, waaronder sportgokkers die de betalingsmethode gebruiken voor stortingen en opnames terwijl ze echt geld inzetten op sportevenementen. Sofort is in 2005 opgericht in Duitsland. Een paar jaar na de lancering behoorde het al tot de top drie van meest gebruikte betaalmethoden in Oostenrijk en Duitsland.

Toon meer
Visa

Visa is al lang een van de beste keuzes als het gaat om betalingsdiensten overal ter wereld. Ze helpen miljoenen klanten elk jaar miljarden aan transacties te verwerken, aangezien bijna alle websites Visa als betaalmethode accepteren, inclusief goksites.

Toon meer
MasterCard

Mastercard is altijd een populaire keuze geweest als het gaat om het financieren van gokrekeningen. De meeste goksites hebben meerdere stortingsopties, maar debet- en creditcards zijn altijd de meest populaire en meest geaccepteerde - zoals Mastercard. Sommige financiële instellingen houden transacties nog steeds onjuist vast of verbieden ze, dus back-upopties bij het gebruik van Mastercard zijn altijd goed om te hebben voor het geval dat.

Toon meer
Skrill

Skrill is een betaalmethode die erg populair is bij zowel gokkers als goksites. Skrill is opgericht in 2001 en is sindsdien steeds populairder geworden. Tegenwoordig accepteren veel online goksites Skrill, omdat het een van de beste betalingsoplossingen voor weddenschappen is. Bij het kiezen van een site om op te wedden, is het belangrijk dat gokkers een bookmaker kiezen die hun favoriete betalingsoptie accepteert.

Toon meer
Neteller

Neteller is een betaalmethode die over de hele wereld erg populair is. Deze betalingsmethode is zeer vertrouwd bij zowel handelaren als gokkers, en is compatibel met de meeste goksites over de hele wereld. Neteller is zeer populair bij online casino's en sites voor sportweddenschappen als veilige stortingsmethode, en veel gokkers gebruiken deze service om hun geld te storten en op te nemen.

Toon meer

American Express

Betalingsopties beschikbaar voor gokkers over 2024
2023-11-17

Betalingsopties beschikbaar voor gokkers over 2024

In het verleden werd online bankieren met veel scepsis ontvangen vanwege gevallen van gegevensdiefstal, fraude en hacking in de online ruimte. Door de aanzienlijke vooruitgang op het gebied van oplossingen voor geldoverdracht is online bankieren echter een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier geworden om geld over te maken. Sinds 2024 is het in veel sectoren een voorkeursbetalingsmethode geworden, vooral bij sportweddenschappen. Online betaalmethoden hebben aanzienlijk bijgedragen aan de groei van deze industrieën.

Top 3 welkomstbonussen voor sportweddenschappen voor Visa/Mastercard-betalingen
2023-08-02

Top 3 welkomstbonussen voor sportweddenschappen voor Visa/Mastercard-betalingen

Bij het zoeken naar een sportsbook om lid van te worden, is het essentieel om rekening te houden met de betalingsopties en de beschikbare welkomstaanbiedingen. Gelukkig bieden de meeste bookmakers debet-/creditcardbetalingen aan via Mastercard of Visa. Sterker nog, je ontvangt een sportsbook-bonus nadat je geld hebt gestort en, in sommige gevallen, je eerste echte geldweddenschap hebt gedaan.

William Hill verbiedt creditcard in Ierland
2022-06-01

William Hill verbiedt creditcard in Ierland

In Ierland is het gebruik van creditcards bij kansspelen niet bepaald verboden, maar wordt het voortdurend ontmoedigd. Meerdere onderzoeken hebben echter uitgewezen hoe verschillende online bookmakers creditcardinzetten via hun apps blijven ondersteunen. Sommigen van wie wordt gezegd dat ze creditcardinzetten vermijden, kunnen dit doen via apps zoals Revolut en Apple Pay.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Wat zijn de veiligste betaalmethoden voor wedden?

Wat zijn de veiligste betaalmethoden voor wedden?

De meest populaire methoden zijn creditcards/betaalkaarten, bankoverschrijvingen en e-wallet-opties zoals PayPal Skrill, Neteller, enz. Sommige sportsbooks laten gokkers zelfs toe om betalingen te financieren en op te nemen via cryptovaluta zoals Bitcoin, Litecoin, Dogecoin en meer.

Maar voordat u stortingsmethoden voor bookmakers kiest, is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat deze worden beschermd door een veiligheidsslot, vooral in het geval van e-wallets. In dit geval moet de methode voor online bankieren SSL-gecodeerd zijn om 24 uur per dag vitale financiële gegevens te beschermen.

Ook moet een veilige betaalmethode voor online wedden gelicentieerd zijn door een gerenommeerde financiële instelling. In de volgende sectie wordt meer van dit concept besproken.

Wat zijn de veiligste betaalmethoden voor wedden?
Een bankmethode kiezen om te wedden?

Een bankmethode kiezen om te wedden?

Omdat online wedden om echt geld gaat, is het essentieel om ervoor te zorgen dat een betaalmethode aan alle voorwaarden voldoet om te genieten van een soepele bankervaring. Hieronder staan enkele ideeën om te onthouden bij het selecteren van een online gokbankmethode:

Veiligheid en beveiliging: Een betrouwbare betaalmethode moet een vergunning hebben van een legale financiële instelling om deze te overwegen. PayPal en Skrill hebben bijvoorbeeld licenties van het New York State Department of Financial Services. Aan de andere kant reguleert de FCA (Financial Conduct Authority) Neteller. Handel dus alleen af met gelicentieerde en SSL-gecodeerde betalingsdiensten.

Transactieduur: Tegenwoordig zijn stortingen bij de beste online sportsbooks bijna onmiddellijk. Bij het uitbetalen kan het echter anders zijn. Een goed voorbeeld zijn creditcards/betaalkaarten waarmee directe stortingen mogelijk zijn, maar opnames kunnen tot 5 werkdagen duren. Ook kan het enige tijd duren voordat bankoverschrijvingen zijn verwerkt. Kies daarom voor de snelste manier van bankieren om frustraties en vertragingen te voorkomen.

Transactiekosten: Hier is een ander gebied waar bankoverschrijvingen en debet-/creditcards achterblijven bij e-wallets. Voor online bankieren wordt vaak een kleine commissie gevraagd om overboekingen te vergemakkelijken, in tegenstelling tot bankoverschrijvingen die hoge kosten in rekening brengen. De meeste e-wallets brengen bijvoorbeeld niets in rekening om geld op een bookmaker-account te storten. Houd er echter rekening mee dat de kosten variëren, afhankelijk van de bankmethode.

Betalingsbonussen: De meeste sportsbooks bieden bonussen deze dagen. Nog beter, gokkers kunnen een beloning krijgen van de bookmaker voor het storten met behulp van specifieke methoden. Het is daarom verstandig om de stortingspagina te bezoeken en te zien wat er wordt aangeboden. Kies echter geen methode die een stortingsbonus verdient terwijl u hoge transactiekosten in rekening brengt.

Steun: Soms kan een sportbookie winsten met succes verwerken, alleen om ergens in het systeem van de betalingsmethode vast te komen te zitten. Dit kan te wijten zijn aan onvolledige ID-verificatie of andere technische problemen. Maar met een responsief ondersteuningsteam worden deze problemen snel opgelost. De ondersteuning moet bereikbaar zijn via livechat, hoewel e-mail en telefonische ondersteuning voldoende zijn.

Beschikbaarheid: Ten slotte is het van vitaal belang om te bepalen of de betalingsmethode legaal beschikbaar is in uw land voordat u geld stort. Om dit te weten, gaat u naar de pagina met algemene voorwaarden van de betaalmethode om alle in aanmerking komende landen te kennen. Houd er rekening mee dat sommige alleen stortingen in sommige landen toestaan.

Een bankmethode kiezen om te wedden?
Hoe een storting te doen?

Hoe een storting te doen?

Geld storten in een sportsbook lijkt misschien eenvoudig voor een beginner. Opties zoals Neteller, PayPal, Paysafecard, Skrill en cryptocurrencies zijn gebruikelijk bij de meeste bookmakers.

Soms kunnen deposito's echter worden geweigerd. Erger nog, de meeste nieuwe spelers weten gewoon niet hoe ze geld moeten overboeken naar hun gokaccounts. Maar maak je geen zorgen, want alles is vrij eenvoudig met de juiste gids. Volg deze stappen:

Maak een sportbookmaker-account aan door het meegeleverde elektronische formulier in te vullen. De vereiste informatie kan de naam, het adres, het telefoonnummer, het e-mailadres en andere bevatten. Vergeet niet om geen valse details te verstrekken, aangezien dit kostbaar kan zijn tijdens opnames.

Na het succesvol openen van een account, kunnen sommige sportsbooks gokkers vereisen om het te activeren door een code in te voeren. De code wordt meestal naar het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer gestuurd.

Zodra het account succesvol is ingesteld, gaat u naar de betaalpagina van het sportsbook, kiest u een veilige betaalmethode en koppelt u een bankrekening. Doe nu een aanbetaling. In de meeste gevallen wordt een welkomstbonus direct naast het gestorte geld op de wedrekening bijgeschreven.

Kan een creditcard geweigerd worden door de bookmaker? Ja, hoewel het niet helemaal de schuld van de speler of de bookmaker is. In sommige landen is gokken met creditcards illegaal.

Een goed voorbeeld is in het VK, waar de UKGC vorig jaar creditcardgokken verbood. Hoewel de redenen om dit te doen vaag zijn, hebben de meeste gelicentieerde bookmakers geen andere keuze dan hieraan te voldoen. Maar wat ze niet weten, is dat bankieren met e-wallets nog veel sneller gaat.

Hoe een storting te doen?
Hoe online te gokken met PayPal

Hoe online te gokken met PayPal

Als het gaat om de beste betalingsopties voor online wedden, kunnen maar weinigen PayPal evenaren in termen van populariteit. Dat is omdat online wedden met PayPal maakt directe stortingen en opnames mogelijk, afhankelijk van de sportsbook-exploitant.

PayPal is ook misschien wel de veiligste methode voor online bankieren die er is. Het bedrijf gebruikt de allerbelangrijkste SSL-codering (Secure Socket Layer) om gebruikersinformatie en geld te beschermen tegen online oplichters. Het is zelfs geen wonder dat PayPal alleen samenwerkt met betrouwbare online bookmakers.

Dat gezegd hebbende, is de eenvoudigste manier om via PayPal geld op een sportweddenschapsaccount te storten, door een bestaand saldo te gebruiken. Maar als dat niet het geval is, gaat u verder met het storten van geld op de rekening door op Portemonnee > Geld overmaken te klikken en vervolgens via een bankrekening geld aan uw PayPal-saldo toe te voegen.

Gebruikers kunnen zelfs hun PayPal-saldo storten via een ander PayPal-account. Hoe dan ook, het bedrag zal onmiddellijk worden weergegeven.

Houd er echter rekening mee dat PayPal een toeslag van 2,9% in rekening brengt om geld te storten met een bankpas/creditcard. Ook komt online wedden met PayPal in de meeste staten in de VS niet in aanmerking. Bovendien sluiten sommige bookmakers PayPal-stortingen uit van bonuspromoties.

Dat is nog een goede reden om de pagina met de welkomstbonusvoorwaarden en -voorwaarden aandachtig te lezen voordat u iets stort.

Hoe online te gokken met PayPal
Hoe maak je een opname?

Hoe maak je een opname?

Als het gaat om veilige uitbetalingen, werken alle legale sportsbooks op dezelfde manier.

In een notendop betekent dit dat alle gokkers een KYC-proces (Know Your Customer) moeten ondergaan voordat ze hun eerste opnames kunnen doen. Maak je echter geen zorgen, want dit proces is vrij eenvoudig en snel.

Het sportsbook zal om essentiële documenten vragen, zoals een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto/paspoort en een recente energierekening of kopie van een bankafschrift. In het geval van een energierekening, het document moet duidelijk de naam en het huisadres van de gokker vermelden.

Ook vragen de meeste sportsbooks om een energierekening die niet ouder is dan zes maanden vanaf de aangevraagde datum. En nog iets, sommigen plannen misschien een videochat om er zeker van te zijn dat de gokker de daadwerkelijke accounteigenaar is.

Nadat de goksite de documenten heeft geaccepteerd en de ID van de gokker heeft geverifieerd, kunnen opnames nu snel worden verwerkt. Houd er echter rekening mee dat sommige goksites van gokkers kunnen eisen dat ze dezelfde bankmethode gebruiken om stortingen en opnames te doen.

Ook variëren de transactieduur en kosten, afhankelijk van de goksite en betaalmethode.

Hoe maak je een opname?
De beste bankopties voor online wedden

De beste bankopties voor online wedden

Ervan uitgaande dat u zojuist een bookmaker-account hebt geopend en klaar bent om een storting te doen. Hoewel dit vrij eenvoudig klinkt, kan het kiezen van de beste betaalmethode een verrassende uitdaging zijn. Gelukkig is er geen tekort aan bankmethoden bij de beste sportboeken in 2022.

Dus als u zich in een dergelijke situatie bevindt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want experts van BettingRanker hebben u gedekt. Deze pagina geeft een overzicht van de meest populaire en betrouwbare bankmethoden voor elke online gokker die er is.

Maar voordat ze op deze pagina worden beoordeeld en goedgekeurd, besteden experts tijd aan elke online gokbankmethode. Ze verzamelen ook zoveel mogelijk informatie over de spelerservaring.

Het team bestaat uit doorgewinterde sportgokkers die precies weten waar ze op moeten letten bij een betaalmethode voor weddenschappen. Ze werken onvermoeibaar om u de meest uitgebreide beoordelingen van gokbetalingsopties te geven.

De beste bankopties voor online wedden
Hoe we betalingsopties beoordelen

Hoe we betalingsopties beoordelen

Zonder veel tijd te verspillen, zijn hieronder enkele selectievakjes die een betaalmethode moet aanvinken voordat deze in aanmerking komt voor beoordeling bij BettingRanker:

  • Toegankelijkheid: Alle bankopties die op deze pagina worden besproken, zijn beschikbaar in de meeste jurisdicties voor sportweddenschappen. Er wordt ook rekening gehouden met andere technische details, zoals de geaccepteerde valuta en functionele talen.
  • Veiligheid: Geldzekerheid is van het grootste belang voor elke serieuze sportgokker. Als zodanig hebben alle beoordeelde bankmethoden hier SSL-certificaten (Secure Socket Layer) en licenties van juridische financiële autoriteiten.
  • Populariteit onder aanbieders: Om het kaf van het koren te scheiden, doet het team er alles aan om de meest gebruikte opties op de meeste online gokwebsites met de hand te kiezen. Zoals je misschien al weet, zijn de meest populaire bankopties ook de veiligste en meest betaalbare.
  • Klantenservice: Als er zich een probleem voordoet, moet de betalingsoptie dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Daarom heeft het team rekening gehouden met factoren zoals het reactievermogen van de ondersteuning, de taal, de mechanismen en de tevredenheid van de gokkers.
  • Transactiesnelheid: Alle gokkers zijn blij als hun winst zo snel mogelijk wordt uitbetaald. Ook moeten stortingen onmiddellijk worden weergegeven op de rekening van de gokker nadat ze zijn bijgeschreven. Om deze redenen beoordeelt het team alleen de snelste en meest betrouwbare betalingsopties. Het is niet nodig om een bankmethode te gebruiken die meer dan een week nodig heeft om uit te betalen.
  • Transactiekosten: Elke cent die de bankmethode afhaalt van speleropnames en stortingen telt mee. Zorg er dus voor dat de bankmethode die u selecteert, betalingen verwerkt tegen betaalbare tarieven, zoals hier vermeld.
  • Online beoordelingen: Naast het doen van hun eigen diepgaande analyse, houdt het team ook rekening met gebruikersrecensies. Alleen door gebruikersrecensies kunnen gokkers de veiligste en meest efficiënte betalingsmethoden voor weddenschappen kennen.
Hoe we betalingsopties beoordelen
Verantwoord gokken

Verantwoord gokken

Gokken hoort leuk te zijn en daarom is het van het grootste belang om verantwoord te spelen. Maar dat doen is makkelijker gezegd dan gedaan.

De meeste gokkers raken vaak verstrikt in de amusementskant van dingen waardoor ze hun sociale verantwoordelijkheden vergeten. Vermijd dit dus door tijd en geld opzij te zetten voor weddenschappen.

De gokbankroll kan worden onderverdeeld in dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse limieten. Natuurlijk moet dit geld zijn dat u gemakkelijk kunt verliezen en waar u zonder kunt leven. Kortom, wed niet als u huisrekeningen, medische verzekeringen en andere essentiële financiële verplichtingen heeft.

Ga bovendien niet door met gokken, zelfs als de goden van het wedden niet in uw voordeel zijn. In feite snijdt deze regel door goede of slechte dagen. Slimme spelers weten dat gokken een kwestie van geluk is, ongeacht de gokvaardigheden die voorhanden zijn.

Om te voorkomen dat ze de hele bankroll in één enkele weddenschap verliezen, hebben deze spelers hun verliezen verminderd na een paar slechte resultaten. Ook zullen sommigen stoppen met spelen nadat ze een bepaald percentage van hun bankroll hebben binnengehaald. Dit is de enige manier om te blijven winnen bij de bookmaker. Dus, speel veilig en veel plezier.

Verantwoord gokken
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries