Beste 10 Credit Cards Bookmakers voor 2024

Kredietmaatschappijen gebruiken robuuste beveiligingsprotocollen bij overschrijvingen die zijn gericht op online goksites. Persoonlijk identificeerbare informatie en bankgegevens worden versleuteld door SSL van hoge kwaliteit, zodat geen derde partij of hacker er toegang toe heeft. De meeste kredietmaatschappijen geven kaarten online uit, hoewel klanten de aanvraag persoonlijk kunnen indienen. De kaart zou binnen een paar dagen klaar moeten zijn.

Sommige providers voeren vóór uitgifte een kredietcontrole uit. Het verdienpotentieel van de klant wordt gebruikt om te berekenen hoeveel krediet hij zich kan veroorloven om terug te betalen.

Beste 10 Credit Cards Bookmakers voor 2024
Hoe een storting te doen met CreditcardIs het mogelijk om een Creditcard aan een bankrekening te koppelen?Hoe een opname te doen met CreditcardKan ik mobiel opnemen?
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hoe een storting te doen met Creditcard

Hoe een storting te doen met Creditcard

Geld storten bij een online goksite is snel, mits de creditcard geldig en gebruiksklaar is.

Gokkers kunnen dit doen via hun smartphones en tablets, aangezien bijna alle goksites mobielvriendelijk zijn. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van een creditcard om een gokaccount te laden.

  • Open een account bij een gokwebsite
  • Bij het aanmelden wordt de klant gevraagd om persoonlijke informatie en zijn creditcardgegevens, die de site onthoudt tijdens elke transactie. De namen moeten overeenkomen voor gemakkelijke verificatie
  • Ga naar de bankpagina en klik op een van de beschikbare creditcardopties
  • Vul het te storten bedrag in
  • Bevestig de transactie door de CVV in te voeren (de drie cijfers op de achterkant van de kaart)

Creditcardstortingen zijn direct en de meeste gokoperators accepteren elk bedrag vanaf $ 10. Het maximale in te zetten bedrag is afhankelijk van de kredietstatus van de kaarthouder.

Hoe een storting te doen met Creditcard
Is het mogelijk om een Creditcard aan een bankrekening te koppelen?

Is het mogelijk om een Creditcard aan een bankrekening te koppelen?

Creditcards zijn niet gekoppeld aan bankrekeningen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor online transacties en de klant wordt maandelijks gefactureerd. De kaartuitgever is geen bankinstelling, maar werkt samen met banken om krediet te verstrekken.

Is het mogelijk om een Creditcard aan een bankrekening te koppelen?
Hoe een opname te doen met Creditcard

Hoe een opname te doen met Creditcard

Hoewel opnames met creditcards niet zo populair zijn als stortingen, zijn de betrokken stappen eenvoudig. Visa is de meest gebruikte optie. Het kan tot 48 uur duren voordat de gokaanbieder de uitbetaling goedkeurt.

Na goedkeuring kan de speler het geld binnen drie tot vijf werkdagen op zijn creditcard verwachten. Het opnameproces is als volgt:

  • Open het tabblad uitbetaling/opname op de bankpagina
  • Kies de juiste creditcard om op te nemen
  • Geef het bedrag aan dat u wilt laten uitbetalen, rekening houdend met de transactielimieten van de goksite
  • Bevestig persoonlijke gegevens. De naam op het gokplatform moet overeenkomen met die van de creditcard
  • Klik op 'bevestigen' of een vergelijkbare knop

Sommige websites voor sportweddenschappen staan dagelijkse opnames toe, variërend van $ 10 tot $ 50.000. Exploitanten kunnen in zeldzame gevallen kosten in rekening brengen.

Hoe een opname te doen met Creditcard
Kan ik mobiel opnemen?

Kan ik mobiel opnemen?

Moderne goksites zijn gericht op mobiele gebruikers, dus ze zijn er vaak in twee versies: desktopversie en softwaretoepassing. Als de operator geen app heeft, kunnen gokkers een snelkoppeling naar de site opslaan in hun mobiele browser.

Creditcardopnames zijn mogelijk op mobiel, of de speler nu de voorkeur geeft aan de app- of flash-modus.

Kan ik mobiel opnemen?
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Welkomstcampagnes voor sportweddenschappen voor debet- en creditcards in mei 2023
2023-05-09

Welkomstcampagnes voor sportweddenschappen voor debet- en creditcards in mei 2023

Mei is meestal een drukke maand op sportief gebied, met de meeste Europese competities op het hoogtepunt van het seizoen. Tegelijkertijd bieden bookmakers verleidelijke kansen op eindeloze markten en evenementen. Dus als je laat meedoet om te beginnen met wedden op sport, zal dit artikel je missie om op bonussen te jagen gemakkelijker maken. In mei 2023 leer je de drie belangrijkste welkomstbonussen voor stortingen met creditcards/betaalpassen.