Beste 10 Skrill Bookmakers voor 2024

Skrill is een betaalmethode die erg populair is bij zowel gokkers als goksites. Skrill is opgericht in 2001 en is sindsdien steeds populairder geworden. Tegenwoordig accepteren veel online goksites Skrill, omdat het een van de beste betalingsoplossingen voor weddenschappen is. Bij het kiezen van een site om op te wedden, is het belangrijk dat gokkers een bookmaker kiezen die hun favoriete betalingsoptie accepteert.

Beste 10 Skrill Bookmakers voor 2024
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Beste goksites met Skrill

Beste goksites met Skrill

Skrill (oorspronkelijk Moneybookers) is een online methode voor het overboeken van geld die in 2001 is opgericht. In 2021 is het bedrijf erin geslaagd uit te breiden naar meer dan 120 landen en tot 40 valuta's te ondersteunen.

Momenteel is Skrill een steunpilaar bij beste goksites, die diensten aanbiedt aan lokale en internationale goksites. Dus, wil je beginnen met wedden met Skrill? Hier vindt u alle essentiële informatie over wedden op Skrill en waar u kunt spelen met deze bankoptie.

Beste goksites met Skrill
Hoe een storting te doen met Skrill

Hoe een storting te doen met Skrill

Gokkers moeten eerst een portemonnee aanmaken om te kunnen wedden met Skrill op de beste goksites. Gelukkig is het proces van het maken van een Skrill-portemonnee vrij eenvoudig. Begin met een bezoek aan de officiële Skrill-website en tik vervolgens op 'Registreren'. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in op het elektronische inschrijfformulier. Nadat alles is voltooid, stuurt Skrill u een e-mail om te bevestigen dat het account succesvol is ingesteld.

Hierna is het tijd om de e-wallet te financieren. Spelers kunnen dat doen met behulp van directe bankoverschrijvingen en andere Skrill-accounts. Zoals verwacht kunnen spelers ook kaarten koppelen, zoals creditcards/betaalkaarten en prepaidkaarten. Om geld over te boeken naar de rekening, klik je op 'Tegoeden uploaden' en volg je de instructies op het scherm om geld toe te voegen. Ga nu naar je door Skrill ondersteunde bookmaker en maak het geld over.

Het volstaat te zeggen dat Skrill-services toegankelijk zijn via de webversie of speciale mobiele apps. De mobiele Skrill-app is strak, eenvoudig en beschikbaar om te downloaden in de Play Store en App Store. Met de app kunnen gebruikers geld storten op hun bookie-accounts en geld opnemen. Kortom, het doet praktisch alles wat de webversie kan.

Skrill-kosten en transactielimieten

Het maken en onderhouden van een Skrill-portemonnee is meestal gratis. Simpel gezegd, Skrill brengt geen maandelijkse kosten in rekening of inactiviteitskosten. Ook brengt deze e-wallet-optie gokkers niets in rekening om geld naar hun gokaccounts te sturen. Opnames trekken echter een bepaald percentage van het transactiebedrag aan. Dit kan zo laag zijn als 1%.

Ondertussen hebben niet-geverifieerde Skrill-gebruikers een dagelijkse overdrachtslimiet van $ 2.500 en kunnen ze maximaal $ 1.000 per sessie verzenden of ontvangen. Bovendien zijn de wekelijkse en maandelijkse overdrachtslimieten respectievelijk $ 3.500 en $ 4.500. U kunt het bedrag echter verhogen door uw identiteit te bewijzen.

Opmerking: Het duidelijke nadeel van storten via Skrill is dat de meeste bookmakers geen bonussen aanbieden. Maar dit is niet altijd het geval. Lees daarom de kleine lettertjes van de bonus om te zien of Skrill-stortingen in aanmerking komen voor de beloning.

Hoe een storting te doen met Skrill
Hoe een opname te doen met Skrill

Hoe een opname te doen met Skrill

Het is bij de meeste bookmakers helemaal gratis om uitbetalingen via Skrill te verwerken. Dit kan echter per operator verschillen. Directe Skrill-opnames naar een gekoppelde bank brengen ook een vast bedrag van € 5,50 met zich mee, terwijl een tarief van 7,5% van toepassing is op VISA-opnames. Voor het omrekenen van valuta geldt een toeslag van 3,99%. Bovendien wordt maandelijks € 5,00 aan servicekosten in rekening gebracht voor accounts die langer dan een jaar inactief zijn. Jammer, hè?

Zoals eerder gezegd, kunnen spelers de transactielimieten verhogen door hun Skrill-accounts te verifiëren. Dit is ook de standaardprocedure voordat u geld opneemt. Om het account geverifieerd te krijgen, moet men een foto uploaden van het rijbewijs of een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

Vervolgens moeten gamers een bewijs van verblijf tonen door een kopie van een recente energierekening of bankafschrift te overleggen. Na het geven van deze documenten kan de verificatie enkele uren of zelfs dagen duren.

Opnameduur Skrill

Opnames via Skrill kunnen direct plaatsvinden of tot 2 werkdagen duren, afhankelijk van het sportsbook. Houd er rekening mee dat dit meestal de standaardduur is om geld op te nemen van een goksite naar e-wallets. Na een succesvolle opname duurt het nog 2-5 werkdagen voordat het geld op uw gekoppelde bankrekening staat. Het is dus veilig om te concluderen dat er andere snellere betalingsopties zijn.

Hoe een opname te doen met Skrill
Veiligheid en beveiliging bij Skrill

Veiligheid en beveiliging bij Skrill

Skrill heeft meerdere licenties, waardoor het zijn diensten wereldwijd kan verlenen. Het moederbedrijf van Skrill, Paysafe Group, heeft bijvoorbeeld een vergunning van de Central Bank of Ireland. Hierdoor kan het bedrijf bankdiensten aanbieden in Europa. In de VS wordt Skrill gereguleerd door de FCA (Financial Conduct Authority). Deze licenties en vele andere onder de lijst maken Skrill tot een van de veiligste opties die er zijn.

Een andere veiligheidsreden om Skrill te gebruiken is dat alle transactiegegevens SSL-gecodeerd zijn. Hoewel u uw inloggegevens vrijgeeft, zorgt de SSL-technologie ervoor dat hackers geen toegang hebben tot uw wachtwoord en gebruikersnaam.

Voor extra veiligheid gebruikt Skrill tweefactorauthenticatie (2FA) om de identiteit te bevestigen. Deze technologie voegt een extra beveiligingslaag toe waarbij gebruikers een code moeten invoeren voordat ze kunnen inloggen. De code wordt meestal naar een opgegeven mobiel nummer of e-mailadres gestuurd.

Veiligheid en beveiliging bij Skrill
Opties voor Skrill-klantenondersteuning

Opties voor Skrill-klantenondersteuning

Ondersteuning en klantenservice zijn een cruciale factor om te overwegen bij het kiezen van een betalingsoptie. Zo vaak kunnen spelers problemen hebben zoals vertraagde stortingen/opnames, accountverificaties, vragen over wisselkoersen, enzovoort. Gelukkig biedt Skrill een effectief ondersteuningssysteem via verschillende kanalen.

Ten eerste is er een uitgebreide FAQ-sectie met antwoorden op alle basisvragen. Als u de antwoorden die u zoekt niet vindt in de sectie Veelgestelde vragen, neem dan rechtstreeks contact op met de ondersteuning via livechat. Livechatconsultatie is echter alleen beschikbaar voor VIP-klanten. Niet-geverifieerde gebruikers krijgen chatondersteuning die wordt beheerd door een virtuele assistent.

Als al het andere faalt, kunnen spelers het ondersteuningsteam van Skrill e-mailen of bellen. Hoewel e-mailreacties tot 24 uur kunnen duren, is telefonische ondersteuning direct beschikbaar. Het bedrijf biedt meerdere hotlines die beschikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag (8.00 uur tot 17.00 uur lokale tijd). Bovendien kunnen gamers rechtstreeks een bericht sturen naar ondersteuning via het elektronische formulier.

Hieronder staan de Skrill-ondersteuningscontacten:

Opties voor Skrill-klantenondersteuning
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries