Alles over Baseball Odds

Waar is specifiek voor? wedden op honkbal is het feit dat er meestal niet zoveel lijnen zijn als voor de andere sporten zoals voetbal of basketbal. De meeste online bookmakers voor honkbalweddenschappen bieden alleen de moneyline, spread en de over/under-lijnen aan.

Een ander ding dat honkbalkansen specifiek maakt, is het feit dat ze niet zo verschillend zijn als voor de andere sporten en dat de spreads vrijwel hetzelfde zijn voor de meeste spellen.

Alles over Baseball Odds
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alles over honkbalkansen, inzetlijnen en spreads

Alles over honkbalkansen, inzetlijnen en spreads

Waarin onderscheidt honkbal zich? andere teamsporten is het feit dat er geen tijdklok is. Het spel duurt minimaal negen innings als binnen dat frame de winnaar kan worden bepaald. Als het duel na negen innings gelijk is, wordt er een extra inning gespeeld totdat een van de teams de extra inning wint.

MLB heeft besloten om de extra inning-regel in 2020 te wijzigen om de wedstrijden die in extra innings gaan, te verkorten door een speler op het tweede honk te plaatsen voordat elk team aan de extra inning begint.

Honkbal is de sport met de meeste reguliere seizoenswedstrijden van allemaal, zoals elk MLB team speelt 162 wedstrijden in een regulier seizoen. Tijdens het reguliere seizoen spelen teams meestal 6 wedstrijden in 7 nachten, waardoor het honkbalschema het meest dynamische is van alle sporten. Teams spelen series van twee tot vier onderlinge wedstrijden in een dagelijks tempo en soms zelfs twee wedstrijden per dag.

Honkbal odds

Geen enkele honkbalwedstrijd kan in een gelijkspel eindigen, wat betekent dat er voor elk team slechts twee geldlijnen zijn om te winnen. Sommige honkbalbookmakers online bieden lijnen voor een gelijkspel aan het einde van de regelgeving die veel lager zijn dan hetzelfde scenario in basketbal of Amerikaans voetbal.

De odds voor wedden op honkbal op welk team zal winnen, kunnen niet zo laag of zo hoog zijn als bij voetbal of basketbal. Gezien het aantal wedstrijden in het seizoen en het schema waarin twee teams elke dag meerdere wedstrijden tegen elkaar spelen, zijn er geen grote favorieten of underdogs zoals dat wel het geval kan zijn in voetbal of basketbal.

Honkbal spreads

Net als bij elke andere teamsport, bieden baseball online sportsbooks spread betting aan. Wat gebruikelijk is bij honkbal is het feit dat er niet veel verschillende spreads zijn, omdat het een spel is met lage scores, waarin beide teams gemiddeld 5 tot 8 punten combineren. De enige twee spreads die je zou tegenkomen voordat een honkbalwedstrijd begint, zijn -1,5 en -2,5.

Alles over honkbalkansen, inzetlijnen en spreads
Hoe te wedden op honkbalspread

Hoe te wedden op honkbalspread

Dus als het thuisteam een spread van -1,5 krijgt en u besluit hierop in te zetten, moet het thuisteam minimaal 2 runs winnen om uw weddenschap te winnen. En andersom, als u een weddenschap van +1,5 plaatst op het bezoekende team, moet het de wedstrijd winnen of verliezen met niet meer dan één run.

Honkbal weddenschappen uitgelegd

Honkbal heeft een uniek scoresysteem dat best lastig is als je geen honkbalfanaat hebt die je dit graag wil uitleggen. Alle bookmakers bieden basis weddenschappen voor honkbal aan, zoals de geldlijn, de puntspreiding en de over/onder. Maar het echte plezier ligt in het online wedden op honkbal met de beste online bookmakers.

Slechts een paar daarvan bieden lijnen op afzonderlijke innings en spelersstatistieken. Hier kun je zien of een team een punt zal scoren, een hit zal maken of een honk zal bereiken in een bepaalde inning.

Als het gaat om de individuele prestaties van spelers, zijn er meerdere lijnen voor een bepaalde positie of meetbare impact die een speler op het spel kan hebben. Deze zijn vrij moeilijk te voorspellen, maar als het je lukt om die te winnen, is het waarschijnlijk alsof je zelf een homerun hebt geslagen.

De andere honkbalweddenschappen die gevonden kunnen worden zijn de individuele totale runs van elk team, beide teams die een bepaald aantal runs scoren, of een bepaald aantal hits hebben, evenals het eerste of laatste team dat scoort, het team met de hoogst scorende inning en een team dat leidt op een bepaald punt van de wedstrijd.

Hoe te wedden op honkbalspread
Hoe vind je de beste kansen voor honkbalweddenschappen

Hoe vind je de beste kansen voor honkbalweddenschappen

Honkbal is waarschijnlijk de sport waar de weddenschappen bij verschillende bookmakers zijn zo dicht als ze kunnen zijn in deze branche. Dit is vooral het geval met de spread, aangezien ze meestal -1,5 zijn voor de favorieten en de kansen voor de gegeven opties ook dichtbij zijn.

Als het gaat om het over/onder totaal aantal runs, kunnen er verschillende aanbiedingen zijn door bookmakers, maar in de meeste gevallen niet meer dan 0,5 runs. Als het gaat om de geldlijn, verschillen zijn mogelijk, vooral nu het begin van het spel nadert.

Ongeacht wat er wordt gezegd, het vergelijken van de kansen en het vinden van degene die opvalt, wordt ten zeerste aanbevolen, misschien zelfs meer dan voor de andere sporten.

Hoe vind je de beste kansen voor honkbalweddenschappen
De beste online goksites voor honkbalweddenschappen

De beste online goksites voor honkbalweddenschappen

Het kiezen van de beste online bookmaker om op honkbal te wedden, is veel meer dan alleen vasthouden aan degene die de meeste goklijnen biedt. Honkbal is een sport met een druk schema waarbij er elke dag wedstrijden worden gespeeld en vaak ontmoeten dezelfde tegenstanders elkaar een paar dagen achter elkaar.

Het hebben van alle informatie voor de komende wedstrijd, zoals de startende werpers en de batting-opstelling, is essentieel bij het creëren van de honkbalkansen.

Het schema is van grote invloed op de kansen, omdat ze niet dagen voor maar na het einde van de vorige game worden gepubliceerd. Het hebben van de kansen voor de volgende games vrij vroeg nadat de vorige zijn afgelopen, is iets dat alleen de beste in de branche biedt.

Het is niet ongebruikelijk dat de kansen vandaag heel anders zijn, hoewel dezelfde teams gisteren speelden en de kansen voor die wedstrijd er niet zo uitzagen.

Als u het bovenstaande kent, moet u zeker de kansen voor honkbalweddenschappen controleren die worden aangeboden door 1xBet, Betwinner, 22bet, Megapari, Melbet, Gunsbet, Casumo, Betvictor en 10 bet.

De beste online goksites voor honkbalweddenschappen
Tips en trucs voor weddenschappen op honkbal

Tips en trucs voor weddenschappen op honkbal

Als je je afvraagt hoe je op honkbal kunt wedden, geven we je enkele tips en trucs. Het belangrijkste bij het voorspellen van de winnaar is het vergelijken van de startende werpers van beide teams. De werpers hebben de grootste impact op het spel, en hun winst-verliesrecord en ERA (earned run average) zijn iets dat je zeker moet controleren voordat je een weddenschap plaatst.

Er zijn meerdere actieve werpers in een bepaald team en de pitching die ze bieden kan soms heel verschillend zijn. Ondanks dat dat uiteindelijk maar één speler is, hangt de uitkomst van een spel sterk af van die speler.

Dus de meeste teams hebben spelers met winnende records en het team speelt goed met hen op de berg, terwijl er ook spelers zijn met een negatief record en het team wint nauwelijks met hen in de line-up.

Een andere factor is reizen. De teams reizen meestal twee keer per week, maar vaak spelen ze twee wedstrijden met een lange vlucht ertussen en dat alles in niet meer dan 30 uur. Dit is een andere situatie waarin de planning een grote tol kan eisen van een team dat op reis is voor de volgende serie.

Een andere truc die elke serieuze gokker in overweging moet nemen, is de seriescore. In ten minste tweederde van de serie winnen beide teams ten minste één wedstrijd, wat een goede voorsprong kan zijn wanneer de seriesluiting de wedstrijd is waarop u wilt wedden en één team op dat moment alle wedstrijden in de serie heeft gewonnen.

Tips en trucs voor weddenschappen op honkbal
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries