Alles over Horse Racing Odds

Het duurde vele jaren voordat de paardenraces zijn weg vond onder het publiek. Tegenwoordig vertegenwoordigt het een sport met een groot aantal toeschouwers en is het vooral bekend bij bookmakers voor sportweddenschappen.

Wat is er interessant aan? wedden op paardenraces is het feit dat de regels en soorten weddenschappen van land tot land verschillen. In Noord-Amerika kun je bijvoorbeeld wedden op de winnaar van de race, maar niet op de posities, terwijl je in Europa en Azië kunt wedden op de groepsplaatsing, afhankelijk van het aantal paarden dat aan de race deelneemt.

Alles over Horse Racing Odds
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Alles over odds, weddenschappen en spreads voor paardenraces

Alles over odds, weddenschappen en spreads voor paardenraces

Een van de redenen waarom online wedden op paardenraces zo populair is, is de eenvoud van wedden. Bovendien zijn de races altijd snel en dynamisch, waardoor je je nooit zult vervelen.

De Preakness Stakes, Grand National, Kentucky Derby, Prix de l'Arc de Triomphe, Melbourne Cup en Nakayama Grand Jump zijn allemaal voorbeelden van paardenraces die over de hele wereld worden gehouden en die enorm veel gokverkeer aantrekken.

De meeste online bookmakers voor paardenraces bieden veel gokopties die allemaal erg leuk zijn.

Geldweddenschappen op paardenrennen

Als je voor deze methode kiest, moet je eigenlijk het paard kiezen waarop je gokt om te winnen en de enige manier waarop je weddenschap de winnende is, is dat je paard op de eerste plaats komt. Paardenrennen heeft echt een breed scala aan winkansen, beginnend bij zeer lage odds zoals 1.20 tot zeer hoge odds, soms zelfs meer dan 300.

Het is erg belangrijk om niet bang te zijn om te wedden op paarden met grote kansen. Dit moet natuurlijk worden ondersteund door gedegen analyse en kennis. Er zijn veel gokkers die bang zijn om op hoge paardenraces te wedden.

Die zouden zeggen dat de kans om te winnen te klein is en voortdurend in de val is gelopen door te wedden op weddenschappen op paardenraces van minder dan 2,50, wat niet wordt aanbevolen voor wedden op paardenraces. Na een tijdje weten jullie allemaal wanneer het nemen van risico's loont en hoe je waardevolle kansen kunt spotten.

Alles over odds, weddenschappen en spreads voor paardenraces
Vorming van paardenraces en hoe te wedden op paardenraces

Vorming van paardenraces en hoe te wedden op paardenraces

Dit is het meest verwaarloosde, maar toch beweren velen dat het de belangrijkste factor is voor het analyseren van de race waarop u wilt wedden. Probeer de loopstijlen van de hoofdrolspelers te begrijpen en wat het beste bij hen past. Als we bijvoorbeeld twee serieuze agressieve favorieten vooraan hebben, zijn beide geneigd om elkaar vooraan te vernietigen en de weg vrij te maken voor het paard dat erachter zat.

Evenzo, als het paard vooraan een zachte start krijgt om zonder druk te leiden, heeft hij veel meer kans om op zijn best te rennen. Veel hiervan is een kwestie van onderbuikgevoel dat voortkomt uit de ervaring van het kijken naar duizenden races en het maken van nauwkeurige aantekeningen.

Paarden van grotere, bekendere hengsten worden over het algemeen overschat in verhouding tot hun werkelijke vorm. Probeer niet te bezwijken voor geruchten en reputaties en focus op wat je met je eigen ogen hebt gezien.

Jongere deelnemers die net beginnen, zijn vaak enthousiaster dan degenen die in het verleden al succes hebben ervaren. "Nieuwe" trainers hebben uitstekende starts over sprongen, die de bookmakers nog niet op hun lijsten hebben toegepast.

Vorming van paardenraces en hoe te wedden op paardenraces
Wedlijnen voor paardenraces uitgelegd

Wedlijnen voor paardenraces uitgelegd

Plaats en toon

Een weddenschap op paardenraces plaatsen betekent dat je wint als het paard waarop je wedt op de eerste of tweede plaats komt. Weddenschappen hier zijn meestal lager dan Win-weddenschappen, maar je krijgt een back-up als je paard als tweede eindigt in een krappe finish.

Als het op show aankomt, geeft het je nog meer kans om een fout te maken, omdat het gekozen paard op een van de eerste drie plaatsen kan staan en je de weddenschap zult winnen. De kansen zijn veel lager dan wanneer je Win and Place speelt.

over de hele linie

Op deze manier kun je alle drie voorgaande weddenschappen tegelijk opnemen. Dus je wedt dat je paard de eerste zal zijn, één op twee en één op drie. De kansen zijn prima, niet enorm, omdat de kans op raden groter is. Deze methode is vrij populair, omdat het interessant is en meer opties bevat.

Exacta

Dit soort weddenschappen zijn een beetje riskanter en het is aan te raden om eerst enkele van de eenvoudigere hierboven genoemde te proberen. Deze weddenschap houdt in dat je moet raden welk paard als eerste wordt en welk paard als tweede en alleen als die exacte volgorde verschijnt en jij de winnaar bent.

Wedlijnen voor paardenraces uitgelegd
Hoe vind je de beste weddenschappen op paardenraces

Hoe vind je de beste weddenschappen op paardenraces

De grootste aandacht moet altijd worden besteed aan de kwaliteit van de kansen bij het kiezen van een bookmaker voor paardenraces. Als u van plan bent om regelmatig op paardenraces te wedden, moet wedden met de beste kansen een prioriteit zijn. Verschillende bookmakers hebben verschillende kansen voor paarden in dezelfde race, en u wilt met de hoogst mogelijke kansen wedden om het maximale aantal winsten te garanderen als u wint.

Ook wil je bij het kiezen van een paardenracebookie er zeker van zijn dat de bookmaker die je gebruikt het maximale aantal plaatsen uitbetaalt. U zult zeer teleurgesteld zijn om uw paard als vierde te zien eindigen en een verliezende weddenschap te hebben, alleen om te beseffen dat als u dezelfde weddenschap had geplaatst bij een andere bookmaker, zij ook de vierde plaats eindigend zou hebben uitbetaald.

Tot slot, let bij het kiezen van een paardenracebookmaker altijd op de beste bonussen. Er zijn veel online bookmakers die fantastische aanbiedingen aanbieden welkomstbonussen, terwijl andere speciale aanbiedingen voor paardenraces hebben.

Hoe vind je de beste weddenschappen op paardenraces
De beste online goksites voor weddenschappen op paardenraces

De beste online goksites voor weddenschappen op paardenraces

Paardenraces zijn altijd populair, dus toegang tot betrouwbare informatie is vrij eenvoudig. De makkelijkste manier om data te verzamelen is door social media profielen van stallen, jockeys en trainers te volgen. Bezoek ook regelmatig paardenraces zoals SkiRacing, The Guardian en At Races. Deze site publiceert zeer nuttige informatie over training, racen en paarden.

Vergeleken met de andere sporten is het vrij moeilijk om de beste bookmaker te vinden die goede kansen en lijnen voor paardenraces biedt, omdat ze het niet allemaal winstgevend vonden.

Hoe dan ook, de grootste online sportboeken goede aanbiedingen voor paardenraces hebben. Een daarvan is zeker William Hill. Alle opties voor wedden op paardenraces die je kunt bedenken, zijn daar te vinden en vaak zijn er promoties die wedden op paardenraces nog spannender maken.

1xBet is een andere plaats waar u alles kunt vinden wat u wenst als het gaat om paardenraces. Goede kansen, een verscheidenheid aan opties en live wedden is alles wat je nodig hebt om te genieten van wedden op paardenraces.

De beste online goksites voor weddenschappen op paardenraces
Tips en trucs voor weddenschappen op paardenraces

Tips en trucs voor weddenschappen op paardenraces

Een voorbereide strategie is van groot belang bij wedden op paardenraces. Het is fijn om een plan te hebben om je aan te houden en zo potentiële verliezen te voorkomen.

Als het gaat om paardenraces, is analyse vóór de race waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van wedden. Je moet altijd letten op de vorm van het paard zelf, evenals op de baanomstandigheden en andere factoren die de race kunnen beïnvloeden. De tijd nemen om een beetje onderzoek te doen, zal meestal zijn vruchten afwerpen.

Online vind je verschillende programma's die je alle nuttige statistische informatie geven over paarden, hun trainers en zelfs hun eigenaren. Meestal worden deze apps in rekening gebracht. De prijs is echter niet hoog, dus het is de moeite waard om in een van hen te investeren.

Volg ook de kleinere fokkers en hun prestaties, niet alleen de sterkere hengsten. Veel gokkers denken dat ze altijd zullen profiteren door op de grootste favorieten te spelen, maar dit is misschien niet waar. Zoek ook naar rijzende sterren, vooral als je op meerdere posities weddenschappen wilt spelen.

Het is niet erg dat je ondanks alle beschikbare reviews en statistieken ook je eigen administratie bijhoudt over paarden omdat je niet precies hetzelfde denkt als de mensen die verantwoordelijk zijn voor de gegevensverwerking.

Tips en trucs voor weddenschappen op paardenraces
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries