Beste 10 SafetyPay Bookmakers voor 2024

Een van de beste manieren om stortingen voor online weddenschappen te verwerken, is via een methode die een breed scala aan opties accepteert, en SafetyPay is zo'n service. Het is een niet-kaartbetalingsoplossing die gokkers kunnen gebruiken om geld op hun gokrekeningen te storten via bankrekeningen, contante transacties en andere methoden die mogelijk beschikbaar zijn voor gokkers in hun land of plaats. Hoewel SafetyPay misschien niet bij alle gokkers bekend is (althans voorlopig), hadden degenen die het hebben gebruikt altijd goede dingen te zeggen, dankzij het gebruiksgemak en de veiligheid. Maar hoe is SafetyPay ontstaan?

SafetyPay is ontstaan uit noodzaak. Een paar jaar geleden kon een zekere Chileen zijn creditcard niet gebruiken om goederen in de Verenigde Staten te kopen, omdat het land geen buitenlandse betalingsoplossingen kon accepteren. Uit de noodzaak om deze beperking te omzeilen, werd SafetyPay in 2007 geboren, waardoor klanten en verkopers verbinding kunnen maken, ongeacht hun locatie. Aanvankelijk werd de methode voornamelijk gebruikt in Latijns-Amerika, maar later sloeg het zijn vleugels uit naar andere delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten, Canada en Europa. Tegenwoordig accepteren veel websites voor online weddenschappen in deze delen van de wereld SafetyPay.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hoe een storting te doen met SafetyPay

Hoe een storting te doen met SafetyPay

Online wedden met SafetyPay biedt gokkers twee manieren om geld te storten. Dit zijn bankoverschrijvingen en contante stortingen. De keuze van de wedder zal waarschijnlijk afhangen van waar ze een bankrekening hebben. Natuurlijk moeten gokkers een account hebben bij een goksite die deze betalingsservice accepteert.

Welke stortingsoptie u ook kiest, SafetyPay staat bekend om de gemakkelijke stortingsprocedures. Als de wedder een online SafetyPay-aanbetaling kiest, moet hij een iets ander proces doorlopen dan een traditionele online betaling. In feite vereist de methode geen creditcardgegevens van de wedder of andere financiële informatie. Kunnen gokkers storten met een mobiele telefoon? Ja. SafetyPay kan worden gebruikt op mobiele Android-, iPhone- en Windows-gadgets.

Stortingsprocedure

Het begint allemaal met een gokker die inlogt op hun wedaccount en op de Stortingsknop drukt. Alle stortingsmethoden die door de goksite worden ondersteund, verschijnen; de gokker moet SafetyPay selecteren. De gokker moet dan het bedrag invoeren dat hij gaat storten. Het behoeft geen betoog dat goksites van SafetyPay hun eigen limieten stellen aan het stortingsbedrag, dus gokkers moeten dit controleren voordat ze geld op hun rekeningen storten.

Na het invoeren van het bedrag zal de exploitant de wedder doorverwijzen naar de website van de betaalmethode die is gekoppeld aan hun locatie of land. Hier moet de gokker de bank selecteren die hij wil gebruiken en op 'Bevestigen' klikken. De service werkt met meer dan 100 banken, die allemaal op de website staan vermeld. Er verschijnt een bevestigingsscherm met een transactie-ID en voltooiingsinstructies. Als de wedder kiest voor de optie contant betalen, is dit het einde van zijn online reis. Gokkers die ervoor kiezen om via bankoverschrijving te storten, moeten op ''Doorgaan'' klikken, waarna ze worden doorgestuurd naar hun internetbank om het proces te voltooien. Over het algemeen worden SafetyPay-stortingen onmiddellijk (binnen enkele minuten) bijgeschreven.

Hoe een storting te doen met SafetyPay
Hoe u geld kunt opnemen met SafetyPay

Hoe u geld kunt opnemen met SafetyPay

Alle gokkers verlangen ernaar om wat bankroll te winnen, en als ze dat doen, willen ze het geld zo snel mogelijk in handen hebben. Dat is tenslotte het mooie van wedden. Ja, de opnametijden van SafetyPay kunnen meerdere keren langer zijn dan bij veel betalingsoplossingen, maar dit is een uitstekende keuze voor gokkers die veiligheid en anonimiteit voorop stellen.

Intrekkingsprocedure

Het gebruiksgemak van SafetyPay wordt ook weerspiegeld in de opnameprocedure, die eenvoudigweg het omgekeerde is van het hierboven besproken stortingsproces. Om hun winst te pakken te krijgen, kunnen gokkers inloggen op hun goksite en het volgende doen:

  • Ga naar de bankpagina van de site en klik op ''Opnemen''
  • Kies SafetyPay uit de opnamemethoden die door de site worden ondersteund
  • Voer de som geld in die ze willen opnemen
  • Ga naar een geldinzamelingspunt of aangesloten bank en ontvang het geld
Hoe u geld kunt opnemen met SafetyPay
Opnametijden en limieten

Opnametijden en limieten

Opnames van SafetyPay duren meestal een paar dagen voordat ze zijn verwerkt. In termen van limieten heeft elke gokoperator zijn eigen limieten om ervoor te zorgen dat ze niet zonder geld komen te zitten. Het belangrijkste is echter dat het geld in veilige handen is. Punters wordt geadviseerd om te kiezen: gerenommeerde online goksites met de juiste beveiligingsmechanismen om hun geld veilig te houden in afwachting van opname.

Ondersteunt SafetyPay mobiele opnames?

Gokkers op SafetyPay-goksites zullen blij zijn te weten dat ze hun winsten kunnen opnemen met deze methode op mobiel. Of ze nu een Android-, Windows- of iPhone-apparaat hebben, de methode is compatibel met allemaal. Gokkers moeten er echter voor zorgen dat hun favoriete goksites toegankelijk zijn op deze apparaten.

Opnametijden en limieten
Veiligheid en beveiliging bij SafetyPay

Veiligheid en beveiliging bij SafetyPay

Bank- en kaartgebruikers weten dat hun betalingsproviders het recht hebben om hun bankgegevens te verzamelen en op te slaan, inclusief kaartnummer, CVV en vervaldatum. Dit is een grote zorg voor klanten die privacy en veiligheid waarderen, aangezien er hackers zijn die altijd klaar staan om eventuele mazen in de beveiliging te onderzoeken en de informatie te stelen.

Met SafetyPay gaat er niets boven het verzamelen en opslaan van gegevens. Met meer dan 1,2 miljoen maandelijkse transacties moet het bedrijf op de hoogte zijn. Zoals aangegeven op hun website, stelt de provider duidelijk dat consumenten hun persoonlijke financiële informatie niet met verkopers hoeven te delen, aangezien het bedrijf die gebruikersgegevens nooit verzamelt, ziet of opslaat.

De enige keer dat SafetyPay-gebruikers hun creditcardgegevens hoeven te verstrekken, is wanneer ze toegang krijgen tot hun beveiligde online bankplatform. Maar toch worden deze gegevens beschermd met high-tech encryptie, zodat hackers geen kans hebben om deze informatie te stelen.

Vergeet nooit dat SafetyPay gokkers in staat stelt om contant geld te storten en op te nemen via een beveiligingscodesysteem. Dit elimineert elke mogelijkheid om de transacties te volgen. Bovendien garandeert de aanbieder de afwikkeling van mislukte transacties binnen drie dagen.

Veiligheid en beveiliging bij SafetyPay
SafetyPay-klantenondersteuningsopties

SafetyPay-klantenondersteuningsopties

Betaaldiensten zijn geen utopie waar alles perfect op rolletjes loopt. Er zijn vast problemen die moeten worden opgelost. Daarom moet elk goed betalingssysteem betrouwbare klantenondersteuning hebben, en dat is het geval met SafetyPay. Het systeem beschikt over een uitstekend ondersteuningsteam met de mogelijkheid om eventuele problemen snel op te lossen.

Bovendien kunnen liefhebbers van sportweddenschappen via verschillende kanalen contact opnemen met het team. Maar zelfs voordat ze zo ver gaan, is er een goed geschreven sectie met veelgestelde vragen die de meeste vragen behandelt. Van hoe te storten met SafetyPay tot waar te gebruiken en alles daartussenin, al deze vragen zijn daar beantwoord.

Dit zijn de communicatiekanalen die klanten kunnen gebruiken om hun problemen door het klantenserviceteam te laten oplossen.

  • Online contactformulier: In de rechterbovenhoek van de officiële website van SafetyPay is er een tabblad ''Contact'' dat, wanneer erop wordt geklikt, de gebruiker naar het online contactformulier van de provider leidt. Het is een eenvoudig proces dat een e-mailadres, onderwerp, land en een beschrijving van het probleem vereist.
  • Directe oproep vanuit browser: Linksonder op de pagina ''Contact'' is een tabblad ''Bel ons'', waarmee gebruikers de klantenservice rechtstreeks vanuit de browser kunnen bellen. Er is echter microfoontoegang nodig om deze service te gebruiken.
  • Telefoongesprek: Op de website worden veel telefoonnummers weergegeven. Het juiste nummer om te bellen hangt af van het land waar de gebruiker woont.

Mexico: +52 55 8526 8316
Chili: +56 2 33281785
Colombia: +57 4 204 1551
Peru: +51 1 700 8356
Brazilië: +55 11 4950 7027

SafetyPay-klantenondersteuningsopties
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries