Alles over American Football Odds

De bal wordt overgedragen door hem zelf te dragen (haasten), of door te werpen en van het ene lid van het eigen team naar het andere te gaan (passen).

Punten kunnen op een aantal verschillende manieren worden gescoord, waaronder het passeren van de bal over de doellijn, het gooien van de bal naar een speler die de doellijn is gepasseerd (wat in beide gevallen een touchdown is), of door de doelpalen schieten (veld doel). De winnaar is het team met de meeste punten nadat de tijd is verstreken.

Het spel duurt meestal 60 minuten, verdeeld over 4 periodes van 15 minuten.

Alles over American Football Odds
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Alles over Amerikaanse voetbalkansen, goklijnen en spreads

Alles over Amerikaanse voetbalkansen, goklijnen en spreads

Meeste van de wedden op Amerikaans voetbal zijn eigenlijk weddenschappen op de NFL-competitie. De NFL bestaat uit 32 teams, verdeeld over 8 divisies, en elk team speelt 17 wedstrijden tijdens het reguliere seizoen. Dit is een kort seizoen in vergelijking met de meeste andere competities, die spelen van begin september tot begin februari.

Vanwege de korte duur van het seizoen kan de NFL een uitdaging zijn voor diegenen die graag op de competitie wedden, aangezien het beperkte aantal wedstrijden en tegenstanders het moeilijk maken om het ware potentieel van de teams in te schatten. Maar het is een uitdaging waarmee iedereen wordt geconfronteerd en die een voordeel kan worden voor degenen die voorbereid zijn.

Alles over Amerikaanse voetbalkansen, goklijnen en spreads
American football moneyline odds en hoe te wedden op American football

American football moneyline odds en hoe te wedden op American football

EEN geldlijn weddenschap is er een waarin je kiest wie de wedstrijd zal winnen. Je hoeft geen andere aspecten van het spel te voorspellen, kies gewoon de winnaar tussen team A en team B. De meeste beginners kiezen voor dit type weddenschap omdat dit de eenvoudigste lijkt.

Amerikaans voetbal verspreid

De meest populaire vorm van wedden op American football is gespreid wat ook wel handicapweddenschappen wordt genoemd. De beste manier om deze vorm van wedden te beschrijven is door een voorbeeld te geven. Dus als je de wedstrijd tussen de New Orleans Saints en de Dallas Cowboys ziet met een spreiding van -3,5 punten op New Orleans, wat betekent dat dan precies?

Dit betekent dat de Saints, om de spread te dekken, met minimaal 4 punten moeten winnen. Aan de andere kant, als je gaat wedden op de Cowboys, win je als ze winnen of verliezen met maximaal drie punten.

In wezen schatte de bookmaker daarmee de marge die het spel 50-50 maakt. In ons voorbeeld heeft de American football-bookmaker de spread voor New Orleans op -3,5 gezet omdat hij gelooft dat er een kans van 50% is dat Chicago met minstens 4 punten wint of een kans van 50% dat dit niet het geval is.

Helaas, als we weten dat bookmakers geen "even money" odds van 2,00 bieden, en het is meestal een quotering van 1,85 tot 1,90 op spread betting, dan betekent dit dat u ten minste 52,5% van uw weddenschappen moet winnen om break-even te worden. Dit is moeilijker dan het lijkt. Hoe dan ook, om op lange termijn succesvol te zijn, zou de gulden snede 55,5% zijn.

American football moneyline odds en hoe te wedden op American football
Amerikaanse voetbalweddenschappen uitgelegd

Amerikaanse voetbalweddenschappen uitgelegd

Iets dat erg belangrijk is om in gedachten te houden bij het wedden op de American football-weddenschappen, is iets dat Key numbers wordt genoemd.

Sleutelnummers zijn de meest voorkomende overwinningsmarges in NFL-spellen. In volgorde van verschijnen zijn het 3 punten, 7 punten en 10 punten. In de afgelopen 20 seizoenen eindigde bijna een derde van de wedstrijden met een van deze drie marges.

Dus waarom zou u sleutelnummers in gedachten houden? Welnu, als we bedenken dat in de afgelopen 20 seizoenen 16% van de wedstrijden eindigde met een marge van 3 punten, is het belangrijk dat als je op de NFL-spread inzet, je het verschil begrijpt tussen de 2,5-lijn en de 3,5-lijn, of 6,5 en 7.5.

Aangezien zoveel spellen op deze marges eindigen, betekent dit dat een verschil van 1 punt tussen een spread van 2,5 en een 3,5 veel groter is dan een verschil van 1 punt tussen een spread van 4,5 en een 5,5 punten, of zelfs een verschil van 2 punten tussen een spread van 10,5 tot 12,5 punten.

Om de zaken te vereenvoudigen: laten we zeggen dat de Baltimore Ravens een spreiding van +3,5 punten kregen. Omdat de marge van 3 punten zo vastgesteld en gebruikelijk is, is dat 0,5 punt meer waar de Ravens boven kwamen veel waardevoller dan ongeveer 0,5 punt in een geval van 5 of 8 punten, omdat ze veel minder vaak voorkomen.

Amerikaanse voetbalweddenschappen uitgelegd
Hoe vind je de beste quoteringen voor American football?

Hoe vind je de beste quoteringen voor American football?

Gezien het feit dat NFL de meest populaire competitie in de VS is, biedt elk American football-sportboek een verscheidenheid aan lijnen op de NFL- en universiteitsvoetbalwedstrijden. Wetende dat spread bets de meest voorkomende lijn zijn die op American football wordt gespeeld, doen de bookmakers extra hun best om ze zo goed mogelijk te maken.

Toch betekent dat niet dat er geen verschillen zijn met betrekking tot de kansen en de lijnen tussen online sportboeken. American football is een sport waarbij het veranderen van één punt in de spread het grootste verschil maakt in alle sporten.

Meestal zit er minimaal een week tussen twee wedstrijden die een team speelt. In die tijd kunnen veel gebeurtenissen plaatsvinden die de kansen en de lijnen zullen beïnvloeden. Dit is de periode waarin de oddsvergelijking moet plaatsvinden. Elke significante verandering kan worden gebruikt voor het plaatsen van een weddenschap op kansen die een goede waarde zouden opleveren.

Hoe vind je de beste quoteringen voor American football?
De beste online goksites voor Amerikaanse voetbalweddenschappen

De beste online goksites voor Amerikaanse voetbalweddenschappen

Het American Football-seizoen biedt niet veel spellen zoals honkbal en basketbal. Dit feit maakt het vinden van de juiste American football bookmaker online nog belangrijker omdat je de best mogelijke weddenschappen en lijnen klaar als het seizoen begint.

10bet, BetVictor, Gunsbet en Melbet bieden alles wat elke Amerikaanse voetbalgokker nodig heeft.

American football, als een van de meest dynamische sporten, kan worden omschreven als een schaakspel tussen twee teams. Elk team heeft tientallen en zelfs honderden acties in hun playbook die ze tot hun beschikking hebben en die ze ijverig hebben geoefend.

Sommige acties zijn erg veilig terwijl andere acties riskant zijn, maar als ze goed worden uitgevoerd, kunnen ze veel ruimte winnen.

Het zou hetzelfde moeten zijn met uw acties bij het plaatsen van een weddenschap. Zorg ervoor dat u uw huiswerk doet en de beste bookmaker vindt waar u zich dit seizoen aan houdt en hopelijk profiteert u daarvan.

Je kunt de uitkomst van het spel niet beïnvloeden, maar je kunt jezelf zeker in de best mogelijke situatie brengen om er het meeste van te profiteren als je weddenschap een winnende wordt.

De beste online goksites voor Amerikaanse voetbalweddenschappen
Tips en trucs voor weddenschappen op Amerikaans voetbal

Tips en trucs voor weddenschappen op Amerikaans voetbal

Hard werken en onderzoek zijn twee onmisbare strategieën voor online wedden op American football. Je moet zoveel mogelijk informatie opnemen over het team waarop je gokt, evenals hun tegenstander. American football is een agressieve sport die vaak leidt tot blessures bij spelers.

Raadpleeg de teamblessurerapporten om te weten of er belangrijke spelers afwezig zullen zijn bij het komende evenement. De afwezigheid van een sleutelspeler kan leiden tot een drastische vermindering van de prestaties van het hele team.

Daarnaast moet men de statistieken van elke individuele speler, de prestaties van het team in het vorige seizoen, het belang van de wedstrijden en andere factoren die het uiteindelijke resultaat kunnen beïnvloeden, onderzoeken.

Ook is het thuisvoordeel belangrijk bij American football-wedstrijden. Doe je onderzoek door het succes van de thuis- en uitwedstrijden van je team te vergelijken. Volgens algemene statistieken winnen teams die thuis spelen 60% van de tijd. Teams die uit spelen kunnen in het nadeel zijn vanwege het menigte-effect, reismoeheid, tijdzoneverschil en dergelijke.

Tot slot willen we vermelden dat coaches en hun tactiek een belangrijke rol spelen in de uiteindelijke uitkomst van elke wedstrijd. Coaches gebruiken repetitieve strategieën die heel goed kunnen zijn tegen sommige tegenstanders en falen tegen anderen.

Tips en trucs voor weddenschappen op Amerikaans voetbal
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries