Beste 10 Trustly Bookmakers voor 2024

Trustly is een online betalingsservice die in 2008 in Zweden is opgericht. Met deze service kunnen gokkers en gokkers geld storten en overboeken zonder gedoe of vertraging. Deze methode is momenteel beschikbaar in meer dan 30 landen en is in 2015 door meer dan 800 online handelaren geaccepteerd als een haalbare betalingsoptie.

De innovaties van Trustly zijn gemaakt om met de tijd mee te gaan, waardoor overdrachten tussen entiteiten naadloos en gemakkelijker worden. Dit maakt Trustly een aantrekkelijke optie voor gokplatforms. Het heeft ook partnerschappen met PayPal, Groupon en TransferWise. Het bedrijf introduceerde ook het product Payout Express in samenwerking met Paypal.

Beste 10 Trustly Bookmakers voor 2024
Hoe te betalen met TrustlyOpnames met Trustly
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hoe te betalen met Trustly

Hoe te betalen met Trustly

Een van de voordelen van het kiezen van Trustly on goksites is dat het opmerkelijk eenvoudig en snel is. Ten eerste vereist Trustly niet dat gokkers zich registreren voor een account of een app downloaden.

Alle betalingen die met deze service worden gedaan, gebruiken geld rechtstreeks van uw bankrekening - er is geen storting van geld vereist. Dit betekent dat het sneller, eenvoudiger en veiliger is dan uw bankrekening te moeten koppelen aan een rekening van een andere derde partij.

Om met Trustly te betalen, voert u deze stappen eenvoudig uit bij het afrekenen:

  1. Selecteer Trustly als een betalingsmogelijkheid op de website van de handelaar.
  2. Log zoals gewoonlijk in op uw bankrekening.
  3. Kies van welke rekening u geld wilt opnemen.
  4. Bevestig de betaling met het authenticatieproces van uw voorkeur.

Houd er rekening mee dat Trustly geen zakelijke rekeningen accepteert, dus zorg ervoor dat de gekozen bankrekening een privérekening is die bankoverschrijvingen mogelijk maakt. Uw beschikbare saldo kan ook niet op krediet staan bij de bank, en Trustly vereist ook dat bankrekeningen in de lokale valuta zijn.

Er is een directe stortingslimiet die door handelaren kan worden ingesteld, die beperkt hoeveel er in realtime via Trustly kan worden overgemaakt. Overboekingen die deze limiet overschrijden, duren maximaal twee (2) werkdagen. In de meeste gevallen kunt u hiermee doorgaan of ervoor kiezen om de transactie te annuleren.

Het is ook vermeldenswaard dat Trustly optreedt als digitale tussenpersoon. Dit betekent dat ze geen bonnen of officiële documenten kunnen uitgeven - alleen handelaren kunnen dat.

Hoe te betalen met Trustly
Opnames met Trustly

Opnames met Trustly

Opnames met Trustly zijn intuïtief en eenvoudig. Kies gewoon Trustly als de opnameoptie op de site van de handelaar, voer het bedrag in en ga verder zoals normaal. Het is ook sneller, omdat het gebruik van Trustly de noodzaak elimineert om in te loggen op uw bankrekening om een overboeking te doen.

Het geld moet binnen maximaal enkele minuten op uw bankrekening zijn bijgeschreven. Als u uw opgenomen bedrag niet direct ontvangt, zijn daar een aantal verklaringen voor.

Dit kan te wijten zijn aan de verwerkingstijd van de bank of misschien gepland of noodonderhoud. Bankoverschrijvingen worden ook vaak in de wacht gezet op feestdagen of in het weekend. Een andere mogelijkheid was dat de bank de opname afwees vanwege beperkingen of beperkingen op uw rekening.

Het minimale opnamebedrag voor Trustly is 10 USD equivalent, tot een maximum van 10.000 USD equivalent. Alle opnames die met Trustly worden gedaan, worden automatisch en onmiddellijk in gang gezet, dus annuleren is geen optie.

Een belangrijk ding om op te merken is dat Trustly een e-betalingsprovider is die fungeert als een soort tussenpersoon tussen handelaren en klanten. Ze verwerken de transacties niet per se, noch houden ze geen geld aan, en al het geld dat er doorheen gaat, wordt rechtstreeks bijgeschreven op bankrekeningen of handelaren.

Als u geen rekening in de lijst kunt zien wanneer u een opname doet, zorg er dan voor dat de rekening een privérekening is die bankoverschrijvingen mogelijk maakt en geen zakelijke rekening

Opnames met Trustly
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries