Alles over Boxing Odds

Boksen is een van de meest aantrekkelijke sporten ooit. Deze sport heeft miljoenen fans over de hele wereld. Het zit vol met drama, emotie en actie die maar weinig sportevenementen kunnen bieden. In tegenstelling tot andere sporten, zoals voetbal, tennis en basketbal, biedt boksen niet zoveel wedlijnen.

Wanneer er echter een grote bokswedstrijd is, volgen veel sportfans deze met belangstelling, en er zijn ook veel mensen die wedden op bokswedstrijden.

Veel gokkers plaatsen vaak weddenschappen op sporten waar ze niet zo bekend mee zijn. Dit is een van de grootste fouten die een beginner kan maken. Het is altijd goed om de regels van een bepaalde sport te kennen, zodat je meer kennis kunt hebben bij het kiezen van een weddenschap.

Hoe de kansen voor boksweddenschappen lezen?

Hoe de kansen voor boksweddenschappen lezen?

Het is duidelijk dat bokswedstrijden plaatsvinden tussen twee boksers die over meerdere rondes tegenover elkaar staan. Het hangt af van het type bokswedstrijd en de categorie deelnemers met betrekking tot de vraag voor hoeveel rondes het gevecht is ingesteld.

Er zijn verschillende categorieën in het boksen, variërend van zeer licht tot zeer zwaar, afhankelijk van het gewicht van de deelnemer. De meeste interesse wordt natuurlijk veroorzaakt door de zwaarste categorie, maar ook de andere categorieën lopen niet ver achter.

Hoe de kansen voor boksweddenschappen lezen?
Alles over bokskansen, goklijnen en spreads

Alles over bokskansen, goklijnen en spreads

Boksen is een vechtsport dat door de geschiedenis heen zeer werd gewaardeerd en zijn populariteit groeit voortdurend, van het begin van de 20e eeuw tot vandaag. Door de geschiedenis heen heeft boksen ons enkele van de grootste sportlegendes opgeleverd, zoals Muhammad Ali, Rocky Marciano, Mike Tyson, Evander Holyfield, Floyd Mayweather Jr. en Manny Pacquiao, evenals talrijke gedenkwaardige rivaliteiten.

Wie zal wie verslaan in een fysieke confrontatie is een klassieke weddenschap die lang voor de eerste legale bookmakers verscheen, en met de ontwikkeling van boksen als een erkende sport, kreeg het zijn nobele variant, waar spelers vandaag van kunnen genieten door online boksen te wedden.

Hoewel wedden op boksen eenvoudig lijkt, omdat je blijkbaar alleen maar hoeft te voorspellen wie er gaat winnen en eventueel hoe snel en op welke manier de uitslag zal komen, is de waarheid dat je een schat aan sportkennis en veel inzicht nodig hebt als je echt wilt om succesvol te zijn in boksweddenschappen.

Alles over bokskansen, goklijnen en spreads
Hoe te wedden op boksen

Hoe te wedden op boksen

Winnaar van het gevecht

Wie het gevecht zal beëindigen met zijn handen omhoog en wie op zijn knieën zal zitten, is de basisweddenschap die bestaat in het boksen en het grootste aantal gokkers plaatst hun weddenschappen om de winnaar van het gevecht te voorspellen. De lagere kansen zijn meestal op de bokser die als eerste wordt vermeld en die de favoriet is.

Vergeet echter niet de derde optie, namelijk gelijkspel. Deze uitkomst is niet zo ongewoon in het boksen, omdat het genoeg is voor één rechter om onbeslist te blijven, en twee hebben verschillende meningen en het gevecht zal eindigen met een gelijkspel, met kansen meestal rond de 25.

De winnaar van het toernooi voorspellen

Boksen is vaak een strijd van 12 ronden en soms een langdurige oorlog, met slechts één mogelijke winnaar. In het boksen zijn er toernooien, met de Olympische Spelen een daarvan is de meest bekende, waarin het mogelijk is om de toekomstige kampioen te voorspellen, zelfs als er nog veel wedstrijden op hem wachten op weg naar de finale.

Dergelijke weddenschappen gaan meestal gepaard met hoge kansen, maar er moet met veel factoren rekening worden gehouden, waaronder vorm en potentiële tegenstanders op weg naar de titel.

Hoe het gevecht zal eindigen

Een weddenschap over hoe het gevecht eindigt - bij boksen gaat het niet alleen om winnen, het wordt vooral gewaardeerd als je het op een indrukwekkende manier doet. Daarom zijn weddenschappen op de manier waarop het gevecht zal eindigen enorm populair. Het gevecht kan eindigen met een knock-out of de uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de mening van de juryleden.

Hoe te wedden op boksen
Boksweddenschappen uitgelegd

Boksweddenschappen uitgelegd

Boksen is een sport die door veel verschillende aspecten wordt bekeken, en elk daarvan kan een afzonderlijke weddenschap zijn die wordt aangeboden door de beste online bookmakers. Dit is vooral het geval bij de grote profwedstrijden om de wereldtitel.

Under/over rondes weddenschappen

Net als het aantal gescoorde baskets, gescoorde doelpunten of gespeelde games, wordt de weddenschap op het totale aantal voltooide rondes aangeboden door de boksbookmaker online. Het gevecht kan langer duren dan de gegeven marge of het kan eerder voorbij zijn. De lijn die de bookmakers meestal aanbieden zijn 6.5 en 7.5, afhankelijk van de sterkte van de tegenstanders.

Sommige van de online bokssportboeken bieden meer dan vier verschillende lijnen, wat de kans vergroot om de juiste te kiezen. Het is aan jou om te beoordelen of het gevecht compromisloos of tactisch zal zijn en op basis daarvan "over" of "onder" te spelen.

Ronde winnaar

Net zoals je kunt wedden op de winnaar van de wedstrijd, kun je ook wedden op wie er beter zal zijn in een bepaalde ronde, op basis van de officiële scheidsrechterskaarten. Het is een soort weddenschap die alleen voorkomt bij de meest aantrekkelijke wedstrijden en niet bij elke online bookmaker.

Boksweddenschappen uitgelegd
Hoe vind je de beste kansen voor boksweddenschappen

Hoe vind je de beste kansen voor boksweddenschappen

De beste goksites bieden bijna dagelijks boksgevechten aan. De grootste gevechten genereren de meeste actie en trekken de aandacht van de meeste sportfans in het algemeen.

De bokslijnen en de kans om de kansen te vergelijken, hangen voornamelijk af van het niveau van het gevecht of meer precies, van het feit of het gevecht beschikbaar is om op veel online bookmakers te wedden.

Over het niveau van het gevecht gesproken, het is bekend dat de WBA de grootste boksorganisatie ter wereld vertegenwoordigt, omdat zij het grootste aantal wedstrijden over de hele wereld organiseert. Binnen WBC strijden de beste boksers ter wereld om de wereldkampioenstitel in hun categorie.

Het Elite Boxing Championship (EBC) valt op doordat het een eliminatietoernooi heeft. Elke wedstrijd is even belangrijk en deze specifieke competitie is geweldig voor gebruikers die willen wedden. De WBC Green Belt staat bekend om vele gevechten omdat hier boksers vechten voor de riem.

Hoe vind je de beste kansen voor boksweddenschappen
De beste online goksites voor bokskansen

De beste online goksites voor bokskansen

Om uw beste online bookmaker voor boksen te kiezen, moet u rekening houden met de inzetlimieten, de gegeven weddenschappen en de aangeboden lijnen.

William Hill is perfect voor boksfans. Ze bieden een breed scala aan IBF-, WBA- en WBC-gevechten en wat ze opvalt, is dat je kunt wedden op een gevecht vanaf het moment dat het is gepland, ondanks het feit dat het maanden kan duren voordat het daadwerkelijke gevecht plaatsvindt.

Unibet en Malbet zijn ook bookmakers die een diverse selectie van weddenschappen aanbieden, bijvoorbeeld op rondes of hoe de strijd zal eindigen.

Live wedden op boksen is een andere manier, de beste bookmakers vallen op. Als je live gokt, is het het meest winstgevend om te wedden op een bokser die gereserveerd is begonnen, en je weet dat hij kwaliteit heeft die later naar voren zal komen, omdat daar soms de hoge kansen verborgen zijn.

Soms loont het de moeite om in te zetten op de underdog, als hij in de openingsrondes de favoriet in de problemen brengt met verrassende tactieken of onverwachte kwaliteiten.

De beste online goksites voor bokskansen
Tips en trucs voor weddenschappen op boksen

Tips en trucs voor weddenschappen op boksen

Zoals voor elke andere sport, moet je voor boksweddenschappen jezelf voorbereiden en de tijd nemen om zoveel mogelijk te leren over de geselecteerde atleten en hun resultaten, de statistieken, eerdere ontmoetingen te bestuderen en vooral hun sterke en zwakke punten grondig te onderzoeken.

Stijl van boksen is een van de basiszaken waar je op moet letten. Is de bokser rechts- of linkshandig, wat is zijn tempo, wat is zijn uithoudingsvermogen? Dit zijn allemaal factoren die de boksstijl van elke specifieke atleet vormen. Hoe grappig het ook mag klinken, volg de uitspraken van de boksers in nieuwsshows en persconferenties vlak voor de wedstrijd.

Heel vaak lijken deze uitspraken zelfvoldaan en zelfverzekerd, maar als je ze goed bestudeert, kan lichaamstaal zelf veel vertellen over de psychologische voorbereiding van de bokser op de wedstrijd. Zoals bij elke andere sport en bij wedden in het algemeen, zijn statistieken belangrijk voor wedden op boksen, dus houd ze regelmatig in de gaten, want ze kunnen je enorm helpen bij het kiezen van de juiste weddenschap.

Natuurlijk zijn bookmakers beter voorbereid op grote wedstrijden dan op minder bekende tegenstanders, dus soms is de juiste manier om te winnen door te wedden op gevechten die op de achterpagina van de media staan.

Tips en trucs voor weddenschappen op boksen

Laatste nieuws

Hoe u de juiste bokser kiest om op te wedden
2023-04-19

Hoe u de juiste bokser kiest om op te wedden

Bokskampioenen deelden verschillende overeenkomsten die hen hielpen om van de vergetelheid naar de top te stijgen. Je moet ijzersterk zijn om het te maken als professionele bokser. Het is niet overdreven om te zeggen dat boksen een van 's werelds moordende sporten is. Grote en bekende vechters steken vaak veel tijd in training.

De ultieme boksgids voor sportweddenschappen
2023-02-08

De ultieme boksgids voor sportweddenschappen

Er is en zal altijd een toegewijde schare fans zijn voor weddenschappen op boksen. In de afgelopen jaren is een groeiend aantal vechtfans actief op zoek gegaan naar weddenschappen op belangrijke evenementen. Het goede nieuws is dat dit nu eenvoudiger is dan ooit.