Beste 10 AstroPay Bookmakers voor 2024

AstroPay is een online prepaidkaart waarmee spelers op verschillende manieren betalingen en opnames kunnen doen. Deze methoden omvatten Visa, MasterCard en Google Pay, onderdeel van meer dan 200 ondersteunde methoden. Het heeft meer dan 200 geregistreerde gebruikers en kantoren in het VK en Zuid-Amerika.

AstroPay wordt door veel sites voor sportweddenschappen uit verschillende regio's geaccepteerd omdat het eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Spelers kunnen hun gokaccounts opwaarderen met behulp van de virtuele prepaidkaarten die worden aangeboden door ondersteunende operators. Op deze manier kunnen spelers hun winst ontvangen zonder gedoe, zoals wachten op een cheque die per post arriveert.

Beste 10 AstroPay Bookmakers voor 2024
Hoe een storting te doen met AstroPayHoe een opname te doen met AstroPay
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hoe een storting te doen met AstroPay

Hoe een storting te doen met AstroPay

AstroPay biedt ook een multi-valutaplatform, wat betekent dat spelers wereldwijd in meer dan 20 valuta's kunnen spelen. Je kunt de provider in elk land koppelen aan een bankrekening, maar dat hangt af van de betaalmethode die je wilt gebruiken.

Als u bijvoorbeeld geld wilt storten via overboeking, moet dit in hetzelfde land zijn waar de bankrekening zich bevindt.

Een andere manier van storten met AstroPay is via creditcards of betaalpassen zoals Visa en MasterCard. Om de storting te voltooien, moet u uw kaartnummer, de vervaldatum en de CVC-code opgeven.

Om geld te storten via AstroPay, moet u een account openen op het platform. Dit is gratis en duurt slechts een paar minuten. Eerst moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken en vervolgens de valuta selecteren waarin u uw saldo wilt weergeven.

Zodra deze informatie is ingesteld, kunt u doorgaan en storten in een van de beschikbare betaalmethoden.

De maximale stortingslimiet is afhankelijk van de goksite. Het varieert tussen $ 7000 en $ 10.000 per dag, en het maximale bedrag dat kan worden gestort is $ 100.000 per maand. Daarnaast is de mobiele telefoon optie beschikbaar.

U kunt de mobiele versie van de website gebruiken om uw storting te voltooien door naar AstroPay op uw telefoon te gaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw gebruikersnaam, wachtwoord en bedrag in te voeren.

Hoe een storting te doen met AstroPay
Hoe een opname te doen met AstroPay

Hoe een opname te doen met AstroPay

Als u een opname via AstroPay wilt, is er wat aanvullende informatie vereist. Naast de gebruikersnaam en het wachtwoord heeft u uw kaartnummer, vervaldatum en CVC-code nodig, evenals een kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort.

Het minimale opnamebedrag is 100 euro (USD 111) en de maximale limiet varieert met elke goksite.

Voor opnames kan de verwerkingstijd tot 3 dagen duren. Het hangt echter af van het betreffende sportsbook. U kunt bijvoorbeeld uw geld binnen 24 uur krijgen of, in sommige gevallen, of zelfs in slechts enkele minuten bij bepaalde.

AstroPay is slechts een lopende band en de betrouwbaarheid ervan hangt grotendeels af van die van de goksite die u gebruikt. Bovendien kunt u de mobiele telefoonoptie gebruiken om uw geldopname te doen. U moet AstroPay openen via de website op uw mobiele telefoon en alle informatie invoeren die vereist is voor het sportsbook.

Zodra dit is gebeurd, wacht u twee dagen voordat uw opname op uw bankrekening wordt overgeschreven. Als dat niet gebeurt, kunt u contact opnemen met AstroPay en uw geld terugvragen.

AstroPay is geliefd bij zowel gokliefhebbers als bookmakers vanwege factoren als veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid, die allemaal cruciale aspecten van wedden zijn.

Dankzij de ondersteunde methoden kunnen spelers het overal ter wereld gebruiken. De beschikbaarheid van een mobiele overdrachtsoptie maakt het nog handiger, aangezien de meeste internetgebruikers (en sportgokkers) tegenwoordig draagbare apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot internet.

Hoe een opname te doen met AstroPay
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries