FIFA Wereldbeker

November 22, 2022

Groep C Wedstrijddag 1 Preview

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

De 2022 FIFA World Cup is eindelijk begonnen en heeft ons al een aantal echt memorabele wedstrijden opgeleverd!

Groep C Wedstrijddag 1 Preview

Nu Groep A en B hun eerste speeldag hebben afgesloten, is het tijd voor Groep C om op dinsdag 22 november aan de WK-campagne te beginnen met twee interessante wedstrijden.

Een zeer competitieve groep die voor veel verrassingen kan zorgen, er valt veel te verteren uit de eerste ronde.

Argentinië vs Saoedi-Arabië

Algemeen beschouwd als een van de favoriete teams om de beker mee naar huis te nemen, zal Argentinië zijn WK-debuut maken tegen een van de laagst geklasseerde teams in de competitie - Saoedi-Arabië.

Kan Messi zijn WK winnen?

Onder leiding van de gloeiende Lionel Messi in wat naar verwachting zijn WK-zwanenzang zal worden, komt Argentinië in dit toernooi op de rug van een indrukwekkende ongeslagen reeks van drie jaar.

Hoewel hun basisopstelling misschien niet barst van zoveel direct herkenbare supersterren als in andere edities, komt Argentinië deze beker binnen met iets veel beters dan dat: een goed gestructureerde, hechte ploeg die kan bogen op veel begrip en synergie op de toonhoogte.

Nou, dat en Lionel Messi in topvorm en hongeriger dan ooit om de trofee in de wacht te slepen.

Aan de andere kant van het veld heeft de Saoedische nationale ploeg in geen van hun eerdere WK-campagnes veel succes geboekt. Ze maken hun 6e optreden op de Wereldbeker finales, heeft Saoedi-Arabië slechts één keer de achtste finales bereikt, in 1994.

Afgezien van hun weinig indrukwekkende geschiedenis in dit toernooi, arriveert het op de 51e plaats geplaatste land van de wereld niet in hun beste vorm bij deze wedstrijd. Door slechts 2 van hun laatste 10 wedstrijden te winnen en slechts 4 keer te scoren, lijkt het er niet op dat ze een grote bedreiging zullen vormen voor een Albiceleste-ploeg met gloeiend hete vorm en hoge ambities.

Voor een prijs van 1,16 heeft het weinig zin om te wedden op een rechtstreekse overwinning van Argentinië, maar de 'Meer dan 2,5/Beide teams scoren - Nee' voor een prijs van 3,0 lijkt ons erg verleidelijk.

Mexico tegen Polen

Hoewel algemeen wordt verwacht dat Argentinië zich zal kwalificeren voor de volgende ronde van de competitie, hangt de tweede plek voor de Ronde van 16 erg in de lucht. 

Aangezien niemand er echt op rekent dat Saoedi-Arabië doorgaat, is de ontmoeting tussen Mexico en Polen absoluut cruciaal voor de ambities van beide teams om door te gaan naar de volgende ronde.

Geschiedenis versus heden

El Tri komt naar dit WK als de meer ervaren van beide partijen, die zich hebben gekwalificeerd voor de afgelopen 8 competities op rij, waaronder deze. Ze zijn bij alle 7 eerdere gelegenheden doorgegaan naar de Ronde van 16, maar vonden het onmogelijk om verder te gaan dan dat.

Terwijl de geschiedenis van Mexico in de 21e eeuw die van Polen, dat zich sinds Mexico 1986 niet voorbij de groepsfase heeft gekwalificeerd, zeker in het niet doet lijken, lijkt Polen in deze competitie sterker in vorm te komen dan hun Noord-Amerikaanse tegenstanders.

Hoewel het misschien moeilijk is om beide partijen uit elkaar te houden, met slechts een kleine kans in het voordeel van Mexico op 2,68 voor de overwinning, lijkt een score van 2,03 voor beide teams een gok waard om naar te kijken.

De Azteekse ploeg heeft de afgelopen paar wedstrijden moeite gehad om hun verdediging strak te houden, en met de Poolse talisman Robert Lewandowski die in gloeiende vorm komt en zijn WK-vloek wil afschudden, zou het niet verrassend zijn om hem zijn eerste doelpunt te zien maken. in de competitie in deze wedstrijd, met een quotering van 5 bij Betsson.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Verbeter uw gokspel: insiderkeuzes, statistieken en vertrouwde beoordelingen
2024-06-02

Verbeter uw gokspel: insiderkeuzes, statistieken en vertrouwde beoordelingen

Nieuws