NBA

October 31, 2023

SKIMS: officiële ondergoedpartner van NBA, WNBA en USA Basketball

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Het merk SKIMS van Kim Kardashian is een meerjarige samenwerking aangegaan met de NBA, WNBA en USA Basketball, waardoor SKIMS de officiële ondergoedpartner van deze organisaties is. De deal omvat meer media-aandacht op de platforms van de competitie en virtuele advertenties op het veld tijdens nationale uitzendingen.

SKIMS: officiële ondergoedpartner van NBA, WNBA en USA Basketball

SKIMS Herencollectie en samenwerking

SKIMS, onlangs gewaardeerd op $ 4 miljard, heeft zijn aanbod uitgebreid met een herencollectie. De collectie werd gelanceerd met deelname van NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexander. Als onderdeel van de samenwerking zijn SKIMS en de NBA van plan samen te werken bij kenmerkende evenementen zoals het NBA All-Star-weekend en het eerste seizoenstoernooi in december.

SKIMS' groei en financiering

Sinds de lancering in 2019 is SKIMS gegroeid van het aanbieden van shapewear naar een uitbreiding naar loungewear, waaronder pyjama's en joggingbroeken. In juli sloot SKIMS een financieringsronde van $ 270 miljoen af ​​onder leiding van Wellington Management.

Kortom, de samenwerking tussen SKIMS en de NBA, WNBA en USA Basketball verstevigt de positie van SKIMS als toonaangevend ondergoedmerk. Met meer media-aandacht en samenwerking op belangrijke evenementen zal SKIMS zijn bereik en invloed in de sector verder uitbreiden.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De ultieme krachtmeting: Manchester City vs. Manchester United in de FA Cup-finale
2024-05-25

De ultieme krachtmeting: Manchester City vs. Manchester United in de FA Cup-finale

Nieuws