Nieuws

February 16, 2022

Gids voor wedden op de Olympische Winterspelen van 2022

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

De Olympische Winterspelen van 2022 begonnen op 4 februari, na lang wachten na de COVID-19-pandemie die voor een moment bijna grote sportevenementen wegvaagde. De Olympische Winterspelen in Peking volgt de onlangs afgesloten Olympische Spelen in Tokio met zes maanden, wat een ongewoon korte duur is gezien het feit dat het evenement in Tokio met zes maanden werd uitgesteld.

Gids voor wedden op de Olympische Winterspelen van 2022

De XXIV Olympische Winterspelen zijn om verschillende redenen bijzonder. Ten eerste gaat Peking de geschiedenis in als de eerste stad die zowel de zomer- als de winterolympische spelen organiseerde, nadat de laatste in 2008 zijn debuut maakte. Hoewel de Chinese hoofdstad de officiële gaststad is, zullen de evenementen worden gehouden op 13 locaties verspreid over drie gebieden (Beijing, Yanqing en Zhangjiakou).

Online wedden op Olympische Winterspelen

Olympische winterevenementen zijn meestal korter dan zomersporten, waardoor het essentieel is voor een sportgokker om de verschillende beschikbare opties te begrijpen terwijl hij op wintersport gokt om van start te gaan.

Voordat we naar de beschikbare opties kijken, moeten sportgokkers de fijne kneepjes van wedden op de Olympische Winterspelen onder de knie krijgen. Dat gezegd hebbende, zijn hier een paar stappen die u moet nemen bij het plaatsen van weddenschappen op de Olympische Winterspelen van 2022:

Kies een sportboek

Hoewel dit misschien cliché klinkt, zou de eerste stap om te wedden op de Olympische Winterspelen van 2022 het vinden van de beste site voor sportweddenschappen moeten zijn. Dit zou een online goksite moeten zijn die uitgebreid verslag doet van het evenement.

Begrijp de kansen

Nadat spelers zich hebben aangemeld bij een online sportsbook om te wedden op de Olympische Winterspelen, moeten spelers letten op de aangeboden kansen of de marktdekking, wat een goed idee zou moeten zijn voor iedereen met enige ervaring met sportweddenschappen. Het vinden van de kansen moet eenvoudig zijn. Online gokkers moeten echter beseffen dat sommige bookmakers de neiging hebben om minder bekende Olympische Winterspelen, zoals curling, te negeren.

Plaats weddenschappen

Weddenschappen plaatsen moet eenvoudig zijn - kies een team of atleet en voer het in te zetten bedrag in. En als het om geld gaat, is het altijd belangrijk om het belang van due diligence te onderstrepen.

Beste opties voor wedden op wintersport

De Olympische Winterspelen van 2022 zullen 109 evenementen hebben, verdeeld over 15 sporten. De populariteit van dit evenement blijft groeien onder sportgokkers, grotendeels vanwege de groeiende populariteit van bepaalde sporten in het evenement, zoals ijshockey en hockey. Ook online sportweddenschappen, of de vooruitzichten om geld te verdienen, hebben enorm bijgedragen aan het populair maken van de Olympische Winterspelen.

Het blijft glashelder dat sommige Olympische Wintersporten populairder zijn dan andere. Hier zijn enkele van de meest populaire evenementen onder gokkers die op wintersport wedden.

Skiën

Er zijn veel ski-gerelateerde disciplines die worden behandeld in de Olympische Winterspelen. Dit evenement staat centraal tijdens de Olympische Winterspelen in Peking, die op elke Olympische Winterspelen te zien waren. Sommige ski-evenementen in de competitie van 2022 zijn langlaufen, shorttrack skiën, schansspringen en alpineskiën.

Teams om naar te kijken - Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Noorwegen.

Ijshockey

IJshockey geniet wereldwijd een enorme aanhang. Met name wordt ijshockey gecrediteerd voor het produceren van enkele van de mooiste momenten in de geschiedenis van de Olympische Winterspelen. De dameswedstrijd tussen de VS en Canada is meestal een genot om naar te kijken, waarbij de respectievelijke teams een opwindende wedstrijd beloven. Elke online sportweddenschap voor de Olympische Winterspelen biedt kansen op deze sport.

Teams om in de gaten te houden - Canada, Rusland, Denemarken en Zwitserland

Snowboarden

Snowboarden is een behendigheidsspel waarbij wordt gestreefd naar het tonen van atletische vaardigheden en moed. Deze factoren maken het aanzienlijk aantrekkelijk voor sportgokkers. De Olympische Winterspelen zien atleten voltooien in vijf snowboardevenementen - Parallelle reuzenslalom, Snowboard Cross, Slopestyle en Blog Air.

Individuen om naar te kijken - Shaun White, Chloe Kim

Bobslee

Bobslee is ook bekend als bobslee, een favoriet bij fans bij elk Olympisch winterevenement. De romantiek van Bobsled wordt grotendeels toegeschreven aan de snelheidsfactor die in het spel is gegraveerd en waarbij concurrenten bij blikjes met snelheden tot 85 mph bewegen. Bobslee-wedstrijden hebben vier evenementen. Deze omvatten Two Man, Two Woman, Four-Man en de Women's Monobob.

Teams om in de gaten te houden: Duitsland, Zwitserland, Amerika, Jamaica

Populaire soorten weddenschappen op Olympische Winterspelen

Olympische Winterspelen hebben tal van online sportweddenschappen. Kennis van de sport is de sleutel, en dit vereist onderzoek of uitgebreide kennis om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Dat gezegd hebbende, hier zijn de soorten weddenschappen die veel voorkomen bij online wedden op de Olympische Winterspelen.

  • regelrechte winnaar: Weddenschappen plaatsen op een persoon of team dat waarschijnlijk zal winnen.
  • Match-ups: Deze weddenschap vereist dat gokkers een atleet kiezen waarvan zij denken dat die het in een bepaald evenement beter zal doen dan een ander.
  • Winnende marge: Wedden op het aantal punten of seconden waarmee de winnaar zal winnen.
  • Winnende team/medaille totaal: Deze weddenschap wijkt af van individuele sporten, maar eerder van de algemene prestaties van een land op de Olympische Spelen.

Wedtips voor Olympische Winterspelen

Online wedden op wintersport is niet anders dan gewone online sportweddenschappen. Zoals altijd geldt nog steeds de gouden regel van sportweddenschappen: doe je huiswerk. Omdat het moeilijk kan zijn om sportspecifieke tips te geven, zijn de volgende algemene tips van toepassing.

  • Bestudeer de disciplines en hun regels
  • Onderzoek! Onderzoek! Onderzoek! – gebruik technologie in uw voordeel
  • Omarm verantwoord gokken
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Genesis Invitational 2024: favorieten, kansen en voorspellingen
2024-02-14

Genesis Invitational 2024: favorieten, kansen en voorspellingen

Nieuws