Nieuws

August 31, 2022

De beste goksites voor tennis

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Tennis is een extreem populaire sport, in de top 5 van meest populaire sporten ter wereld en de tweede favoriete sport in het VK. Er is een lange geschiedenis van wedden op tennis, bijna net zo lang als de all-time favoriet van paardenraces. Daarnaast zijn er tal van tenniscompetities en grand slam-competities over de hele wereld, die bijna dagelijks veel kansen bieden voor sportweddenschappen.

De beste goksites voor tennis

Sterspelers zijn bekende namen geworden en veel mensen die graag op sport wedden, zullen de kans grijpen om op hun favoriete sterspelers te wedden. De komst van online sportweddenschappen heeft wedden op deze sport nog populairder en gemakkelijker toegankelijk gemaakt voor fans over de hele wereld. Er zijn veel verschillende markten om op te wedden, waaronder een groot aantal pre-match en in-play live weddenschappen, evenals futures-weddenschappen.

De beste goksites voor tennis

Enkele van de beste goksites voor wedden op tennis zijn te vinden op https://bettingranker.com/. De hier vermelde sites zijn legitiem en betrouwbaar en beschikken over licenties van de meest gerespecteerde vergunningverlenende autoriteiten ter wereld, zoals Curaçao. Dit betekent dat ze de gegevens en transacties van hun spelers veilig bewaren, zodat spelers zich vrij voelen om zonder risico weddenschappen op hun sites te plaatsen. 

Samen bieden ze een aanwezigheid in zowat elke uithoek van de wereld en hebben ze een buitengewoon aantal talen om alle mensen in staat te stellen de sites duidelijk te begrijpen. De sites bieden ook een breed scala aan betalingsopties om gemakkelijke toegang voor al hun spelers mogelijk te maken.

Deze online goksites zijn online beschikbaar en ook via mobiele apps met goed ontworpen, intuïtieve en gemakkelijk te navigeren sites die het plaatsen van weddenschappen een fluitje van een cent maken. Ze bieden een aantal zeer aantrekkelijke welkomstbonussen die relatief eenvoudig zijn om van te profiteren, evenals loyaliteitsbeloningen voor hun gevestigde spelers. Op deze sites vinden spelers enkele van de beste kansen die beschikbaar zijn in de branche met een uitbetalingspercentage van 95% en opwaarts. De sites bieden naast tennis ook veel verschillende sporten, dus er is iets interessants voor alle fans van sportweddenschappen.

Soorten populaire weddenschappen op tennis

Tennis is een extreem populaire sport geworden om op te wedden vanwege de uitgebreide opties die beschikbaar zijn voor gokkers. Ook maakt het een spel tussen 2 personen (of 4 in dubbelspel) het spannender en mogelijk onvoorspelbaarder, vooral als een van de spelers een blessure oploopt of niet zo goed speelt als ze gewoonlijk spelen. Afgezien van de gebruikelijke soorten weddenschappen, biedt tennis een ongelooflijk aantal verschillende inzetmogelijkheden in het spel op basis van punten, games en sets.

Moneyline-weddenschappen

Dit zijn de meest eenvoudige weddenschappen en voorspel eenvoudig wie de zal winnen wedstrijd of toernooi. Omdat er meestal een duidelijke favoriet is, zijn de kansen voor de favoriete speler om te winnen niet gunstig voor een grote uitbetaling, maar zijn ze meestal beter dan even geld. Als een underdog echter wint, kan het een winstgevende sport zijn om op te wedden.

Spelspreiding (handicap) weddenschappen

Game spread-weddenschappen zijn wedden op hoeveel games een van de 2 spelers in de wedstrijd zal winnen ten opzichte van elkaar. Het is niet gebaseerd op wie de wedstrijd zal winnen, maar op hoe de spelers zullen presteren. Gokkers hebben betere kansen om te winnen met deze gespreide weddenschappen, vooral als er een duidelijke favoriet is om te winnen. 

Handicaps worden aan de 2 spelers gegeven om 'het speelveld gelijk te maken'. Het uiteindelijke aantal gewonnen games door elke speler zal worden aangepast door de handicaps op te tellen of af te trekken, en als gokkers correct voorspeld hebben, winnen ze.

Spread (handicap) weddenschappen instellen

Dit soort weddenschap lijkt erg op spelspreads, maar wordt gedaan op basis van gewonnen sets in een wedstrijd. Nogmaals, omdat het speelveld is genivelleerd, kunnen gokkers gunstigere kansen krijgen om te winnen. Zelfs op de minst favoriete speler kan worden ingezet om een of twee sets in een wedstrijd te winnen, zelfs als ze de wedstrijd niet helemaal winnen.

Over/Onder weddenschappen

Dit type weddenschap zet in op het aantal sets dat nodig is om het spel te beëindigen. Gokkers wedden of er meer (over) of minder (onder) sets zullen zijn dan de bookmakers voor de wedstrijd inschatten. Drie set wedstrijden hebben altijd een over/onder lijn van 2,5 sets. Simpel gezegd, weddenschappen op meer dan betekenen dat de wedstrijd 3 sets duurt. Inzetten onder betekenen dat het een rechtstreekse overwinning van 2 sets zal zijn.

Tips voor sportweddenschappen

Tennis is een uniek spel en heeft een aantal unieke kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden bij het beslissen op wie en waar weddenschappen worden geplaatst. Allereerst is er de ondergrond waarop gespeeld moet worden, hard, gravel of gras. Elk van deze oppervlakken zorgt voor een ander type spel, en tennissers kunnen meer getalenteerd zijn op bepaalde oppervlakken. 

Zoals bij alle sporten, moeten de statistieken van spelers zorgvuldig worden bestudeerd om te ontdekken in welke aspecten van het spel ze uitblinken, of het nu gaat om het aantal breakpoints dat ze winnen, of het aantal ongedwongen fouten enz. Bestuderen van hoe spelers presteren in bepaalde omstandigheden kan gokkers een grotere kans om winstgevende weddenschappen te maken.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Duik in de sensatie: Keeneland's aankomende Doubledogdare Stakes Picks
2024-04-18

Duik in de sensatie: Keeneland's aankomende Doubledogdare Stakes Picks

Nieuws