Wedden op de US Open Golfkampioenschappen Online

Het US Open Golf Championship is een jaarlijks toernooi in de VS. Het staat hoog aangeschreven in de golfindustrie en is de tweede van de vier grootste golf hoofdvakken. Deze jaarlijkse wedstrijd heeft een uitgebreide geschiedenis die teruggaat tot 1895, onder toezicht van de United States Golf Association (USGA). Dit evenement wordt vaak rond juni gehouden, behalve in 2020. Het evenement van 2022 vindt plaats van 17 tot 20 juni 2022 op de Pebble Beach-baan in Californië.

In de loop der jaren is de US Open in verschillende cursussen in de VS gehouden. Dit toernooi wordt beschouwd als een van de moeilijkste tests voor golfers van de vier majors. De meeste US Open Championships worden gespeeld op hoge roughs en snelle greens. De PGA-tour is ook de moeite van het bekijken waard als u graag gokt op golftoernooien.

Elke golfer met echte ambitie heeft meestal zijn zinnen gezet op het bijwonen en mogelijk winnen van het US Open Golfkampioenschap. De uitgebreide kwalificatiestructuur van het toernooi zorgt ervoor dat 2500 golfers strijden om 156 slots.

De US Open heeft meestal een zware portemonnee voor de winnaars. In de afgelopen jaren bedroeg de totale prijzenpot van de US Open gemiddeld ongeveer $ 11 miljoen. De prijzenpot van de 2022-editie ligt rond de $ 12,5. De winnaar van vorig jaar nam ongeveer $ 2 miljoen mee naar huis. Wat de individuele prijzen betreft, blijft het afwachten.

Kwalificatie

Elk jaar somt USGA kwalificatie-evenementen op op meer dan 100 locaties in de VS en een paar internationale sites. Het beste van de US Open is dat het voor iedereen toegankelijk is. De kwalificatie-inzendingen zijn echter meestal beschikbaar voor professionele en armatuurgolfers. Ankergolfers moeten een handicapindex hebben van niet meer dan 1,4 volgens het USGA-handicapsysteem om deel te nemen aan de lokale kwalificatierondes.

Golfers die doorstromen van lokale kwalificatierondes gaan naar de laatste kwalificatieronde, die wordt gehouden op 11 kwalificatielocaties, waarvan de meeste in de VS. De beste spelers uit de laatste kwalificaties voegen zich bij 20 spelers in de uitgezonderde categorie, meestal op basis van hun golfreferenties.

De competitieWaarom is US Open populair?Hoe te wedden op de US Open?
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
De competitie

De competitie

Sinds de oprichting in 1898 bestaat de US Open uit 72 holes strokeplay. Na het voltooien van de hele cursus wordt de speler met het minste aantal slagen tot winnaar gekroond. Als er echter een gelijke stand is na de 72 holes, gaat het toernooi naar een play-off. Een 18-holes ronde (volledige ronde) wordt gebruikt om de gelijkspel te breken. Dit betekent dat het de enige van de vier golf majors is die spelers onderwerpt aan een volledige ronde golf om een gelijkspel te breken.

Geschiedenis van de US Opens

Vanaf een bescheiden begin werd de eerste US Open gespeeld op een 9-holes golfbaan in Newport Country Club in 1895. De inaugurele wedstrijd was een eendaags slagevenement met slechts tien professionele golfers en een armatuur, waarbij de pro van Newport Country Club, Horace Rawlins , win de eerste trofee. De beginjaren werden gedomineerd door Britse golfers, die de eerste 16 edities wonnen.

In 1911, na de voltooiing van de 18-holes baan van de Chicago Gold Club, won de eerste Amerikaan, John McDermott, de wedstrijd, geprezen als de Amerikaanse doorbraak. Sinds de historische overwinning domineren Amerikaanse golfers de US Open Golf Championships.

De competitie
Waarom is US Open populair?

Waarom is US Open populair?

De US Open staat hoog aangeschreven. De reputatie gaat verder dan de golfgemeenschap en is hard op weg een favoriet te worden onder sportgokkers. Het is ongetwijfeld een van de grootste sportevenementen, omdat het professionele golfers van alle leeftijden samenbrengt. De afgelopen jaren is de US Open meer zichtbaar geworden onder gokkers op wedden op sporttoernooien, een ontwikkeling die online sportweddenschappen ertoe heeft aangezet om het evenement uitvoerig te beschrijven.

Golf wordt zichtbaarder

Verbeterde zichtbaarheid is van vitaal belang om de US Open en andere grote sporttoernooien populair te maken. Tv-kijkers en livestreamers worden getrakteerd op urenlang eersteklas golfen, georganiseerd door golfenthousiastelingen die waardevolle inzichten in het spel bieden. Een beter begrip van het spel geeft gokkers ongetwijfeld meer motivatie om een weddenschap te plaatsen.

Golf biedt hoge kansen

Goud staat ongetwijfeld op de lijst van sporttoernooien die geweldige kansen bieden. Vaak kan de favoriet voor deze sporttoernooien worden geprijsd op 8-1. Hoewel er bij sportkampioenschappen van alles mis kan gaan, zijn zulke goede kansen niet gebruikelijk in online gokkringen.

Golfaanbieders Talrijke gokmarkten

Net als de beste esports-kampioenschappen, biedt de US Opens enorme gokmarkten. Enkele van de veelvoorkomende soorten weddenschappen die in de competitie worden aangeboden, zijn onder meer head-to-head-weddenschappen, toekomstige weddenschappen, win-weddenschappen en versus-the-field-weddenschappen.

Waarom is US Open populair?
Hoe te wedden op de US Open?

Hoe te wedden op de US Open?

De belangrijkste vereisten voor wedden op de US Open en andere sportcompetities zijn meestal twee: de intentie om te spelen en geld om in te zetten. Zodra deze twee basisprincipes zijn gesorteerd, is het enige dat overblijft om deel te nemen aan online sporttoernooien, deelnemen aan een gerenommeerd online sportsbook. Welnu, aanmelden bij een online bookmaker zou een goed idee moeten zijn bij dit digitale voordeel - klikken op de aanmeldingslink en doorgaan met enkele uitgebreide aanwijzingen.

Elke speler die graag op de US Open wil wedden, moet begrijpen hoe hij waarde kan vinden bij het wedden. Maar met talloze elitespelers op de US Open en meerdere variabelen, hopen zelfs de beste spelers een fractie van de tijd te winnen. Elke opmerkzame gokker zou dit feit dus moeten beseffen. Inzetten op de US Open gaat verder dan focussen op een paar elitespelers.

Gokkers moeten ook graag de verschillende beschikbare weddenschappen begrijpen. Je kunt bijvoorbeeld wedden op het aantal rondes, een elitespeler wiens kansen zijn gedaald na een paar slechte holes, of de speler kan eindigen met een betere score na een tweetal of een drietal.

Het is moeilijk om te profiteren van een toernooi van deze omvang door de beste te steunen. Goed onderzoek is soms de sleutel. Het is zelfs beter om te wedden op een speler in vorm met een talent voor verrassingen op het grote podium dan bij de favorieten te blijven.

Hoe te wedden op de US Open?
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries