Wedden op de The X Games Online

De X Games zijn sporttoernooien die twee keer per jaar worden georganiseerd door het sport-tv-netwerk ESPN. Deze tweejaarlijkse winter- en zomerspelen bieden spannende atleten en moedigen het nemen van atletische risico's aan. Individuen concurreren in in-line skaten, sportklimmen, skysurfen, snowboarden, skateboarden, straatrodelen, stuntfietsen en waterskispringen op blote voeten, en vele andere. De X Games zijn gemaakt door ESPN en aanvankelijk uitgezonden in de zomer van 1995. Later in 1998 werden de winteredities van The X Games geïntroduceerd.

De X Games worden aangekondigd als alternatieve Olympische Spelen en zijn gericht op de tienercultuur. De naam van het toernooi is geïnspireerd op de populaire Generation 'X'-naam die bekend is onder de jonge leeftijdsgroep. De sporttoernooien maken verre en 'vuile' hobby's als parachutespringen en skateboarden prominent en georganiseerd.

Over The X GamesGeschiedenis van The X GamesWaarom is The X Games populair?Hoe wedden op The X Games?
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Over The X Games

Over The X Games

Extreme Sports-deelnemers strijden meestal om bronzen, zilveren en gouden medailles. Er zijn ook geldprijzen te winnen door wereldwijde deelnemers. De toernooien zijn onderverdeeld in twee categorieën: winter- en zomercompetities.

Het inaugurele zomertoernooi vond plaats in 1995 in Rhode Island in Newport en Providence. Twee jaar later, in Californië bij Big Bear Lake, werd een wintertoernooi aan X Games toegevoegd. Momenteel worden winterevenementen gehouden in Aspen, Colorado, terwijl de spelen in de zomer worden georganiseerd in Los Angeles, Californië.

De Extreme Sports-games codificeren gedrag dat meestal niet gereguleerd is. ESPN kan mogelijk chaotische sporten organiseren en beheersen door gemeten prestatienormen toe te voegen aan recreatief tijdverdrijf zoals inline skaten, rotsklimmen en snowboarden. De maatschappij bespotte extreme sporten over het algemeen omdat ze fysiek schadelijk zijn, maar net als de beste esports-kampioenschappen worden ze populair onder tieners.

Prijzengeld

Hoewel de X Games-evenementen onconventioneel zijn, zijn de prijzen vergelijkbaar met die van de grootste sportevenementen zoals: de Olympische Spelen. Een gouden medaille wordt toegekend aan de kampioen, terwijl de tweede en derde runner-up respectievelijk zilver en brons ontvangen. Er is ook een geldprijs te winnen. Het prijzengeld in eerdere X Games was niet bijzonder indrukwekkend. De hoogste beloning in een evenement is $ 50.000, hoewel het prijzengeld afneemt naarmate een deelnemer lager eindigt. Bovendien verdienen de meeste atleten $ 50.000 tot $ 200.000 per jaar aan sponsoring en prijzengeld.

Over The X Games
Geschiedenis van The X Games

Geschiedenis van The X Games

De populariteit van extreme sporten vertegenwoordigde de veranderende Amerikaanse fitnessgewoonten uit de jaren negentig. Met veel mensen inactief, werden niet-sporters geïnspireerd om te beginnen met hardlopen en aerobics tijdens de fitness-FAD van de jaren 80. Het aantal lidmaatschappen van fitnessclubs is enorm toegenomen. Fitness en gezondheid bleven gedurende deze jaren de primaire activiteiten. Maar jongvolwassen consumenten en reclame maakten van lichaamsbeweging een routine in plaats van alleen maar een uitstapje naar de sportschool.

De trend van adrenaline-compulsie kwam in de taal van de jonge generaties en beïnvloedde de marketingmethoden. De nieuwe technieken begonnen zich af te stemmen op deze nieuwe extreme beeldconsumenten. In de nasleep zagen mountainbikes, in-line skates en snowboards de verkoop aanzienlijk stijgen, net als bungeejumpen en parachutespringen. De X Games op ESPN profiteerden van deze nieuwe fitness- en consumentengekte.

Sporten bij The X Games

snowboarden, skiën, skateboarden en BMX-rijden staan op de lijst van sporttoernooien op de X Games. De evenementen variëren echter van jaar tot jaar. Veel atleten in de Extreme Sports-toernooien doen ook mee aan internationale competities zoals de Ice Climbing World Cup. Sarah Burke, een freestyle skiër uit Canada, is uitgeroepen tot een van de beste ter wereld. In de loop der jaren won de meest gedecoreerde atleet drie gouden medailles in Extreme Sports. Andere X Games-deelnemers strijden op de Olympische Spelen voor hun respectievelijke landen.

Een van de X Games-atleten, Shaun White, heeft een gouden medaille gewonnen tijdens het snowboarden van de Olympische Spelen. White, geboren in Zuid-Californië, heeft prijzen gewonnen op de X Games voor skateboarden en snowboarden tijdens de zomerspelen.

Geschiedenis van The X Games
Waarom is The X Games populair?

Waarom is The X Games populair?

De X Games zijn veel meer dan alleen een sportevenement. Mode, muziek en productaanbevelingen zijn verweven met het primaire publiek van ESPN. Deze doelgroepen zijn meestal 12- tot 34-jarige individuen die demografie zien via massamarketing en mediamethoden. Fastfoodrestaurants, sportschoenen, cafeïnehoudende cola's en een 'officiële' pijnstiller aspirine behoren tot de items in de lijst met advertenties die via de competities worden gepromoot.

De competitie ondersteunt ook elk jaar bijbehorende alternatieve muzieknummers en films. ESPN begint ook met een roadshow, een reizend sportspektakel met veel evenementen voorafgaand aan de spelen. Extreme sporten zijn aantrekkelijk omdat ze buiten de samenleving staan en als een bedreiging worden gezien, in tegenstelling tot de grote sportcompetities. Aan de andere kant worden extreme sporten minder krachtig door evenementen zoals de X Games, die hun betekenis in de populaire cultuur veranderen.

Waarom is dit toernooi populair om op te wedden?

X Games zijn populair omdat er talloze manieren zijn om op de X Games in te zetten. Zowel mannen als vrouwen zullen strijden in verschillende disciplines. De toonaangevende X Games 2021-weddiensten dekken ze allemaal, en het kan verleidelijk zijn om je geluk te beproeven door wedden op sporttoernooien. Dat is waarschijnlijk geen goed idee, tenzij de speler een echte specialist is in extreme wintersporten en de deelnemers religieus heeft gadegeslagen.

Waarom is The X Games populair?
Hoe wedden op The X Games?

Hoe wedden op The X Games?

De X Games zijn in veel opzichten vergelijkbaar met de Olympische Spelen, waaronder hoe de inzetcategorieën zijn georganiseerd op online sportweddenschappen. De meeste weddenschappen op beide evenementen zijn geldlijnen, wat betekent dat spelers simpelweg voorspellen wie elk X Games-evenement zal winnen.

Waar en hoe te wedden op dit toernooi?

Spelers kunnen inzetten op X-spellen op verschillende prominente goksites. Deze omvatten onder andere 1xBet, Gunsbet. Omdat de X Games traditioneel in de Verenigde Staten worden gehouden, wedden spelers op het zoeken naar Amerikaanse kansen.

Wat is de beste strategie voor dit toernooi?

Spelers die geïnteresseerd zijn in X Games-weddenschappen kunnen tactieken gebruiken die vergelijkbaar zijn met andere online sporttoernooien. In plaats daarvan moeten ze proberen zich te concentreren op een of twee X Games 2021-kansen en die uitdagingen aan te gaan. Hierdoor kunnen gokkers alle concurrenten analyseren voordat ze echt geld inzetten op de sportkampioenschappen.

Wat zijn de stappen om deze weddenschap te maken?

Het kan een uitdaging zijn om informatie te krijgen over de deelnemerslijst in elke discipline en meer informatie voor grote sporttoernooien. Gelukkig worden alle geaccepteerde atleten vermeld op de officiële website van X Games om meer te weten te komen over hun achtergronden.

Alvorens op sporttoernooien te wedden, kunnen spelers de eerdere prestaties, leeftijd en andere relevante informatie van X Game-atleten bekijken. Het is een geweldige plek om onderzoek naar weddenschappen op X Games te starten, dus spelers profiteren van de gratis gegevens.

Hoe wedden op The X Games?
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries