Top 4 winnaars van voetbalweddenschappen aller tijden

Nieuws

2023-05-07

Benard Maumo

Voetbal is een van de meest eenvoudige sporten om op te wedden gereguleerde sportsbooks het aanbieden van talloze wedstrijden en markten. Soms heb je echter meer motivatie nodig als je op zoek bent naar een grote uitbetaling bij voetbalweddenschappen. Dus, dit bericht somt en bespreekt de top vier overwinningen op voetbalweddenschappen van de afgelopen tijd. 

Top 4 winnaars van voetbalweddenschappen aller tijden

# 1: Steve Whitely - £ 1,45 miljoen

In 2011 hoopte Steve Whitely, een 60-jarige (toen) fan van paardenrennen, slechts een paar pond te winnen nadat hij £ 2 had ingezet op een voetbal- en paardenrennenticket met negen poten. Dit was alles wat meneer Whitely nodig had om de levensveranderende uitbetaling te activeren. Interessant is dat hij de jackpot won nadat hij relatief ongewone paarden had gesteund.

Hij legde uit:

"Het is moeilijk te zeggen hoe ik tot mijn selecties kwam. In het begin had ik er twee in elke race en dat zou £ 32 kosten, dus dat heb ik geschrapt."

# 2: Daman Chick - £ 1 miljoen

In 2016 won Daman Chick, een keukenmonteur, een overwinning van £1 miljoen nadat hij een weddenschap had geplaatst op de Portugese Ender om het eerste doelpunt in hun Euro 2016 finale tegen Frankrijk. Wedden op een gereguleerde site voor sportweddenschappen in het VK, de inwoner van Birmingham had voorspeld dat het doelpunt in de 84e minuut zou worden gescoord, hoewel de spits scoorde in de 109e minuut. 

# 3: Mick Gibbs - £ 500K

Mick Gibbs, een dakdekker en een hardnekkige voetbalfan, won een uitbetaling van £ 500.000 na het plaatsen van een parlay-weddenschap in 2001. De Manchester United-fan had Bayern München nodig om de Europa Cup te winnen om zijn 15-legs parlay door te laten komen. Bayern herstelde zich van een 1-0 achterstand en versloeg Valencia, een Spaanse ploeg. Verrassend genoeg had Mick Gibbs in 1999 een accumulatorweddenschap van £ 157.400 gewonnen. 

# 4: Anonieme punter - £ 585K

Het seizoen 2015/2016 van de Engelse Premier League was een van de meest verrassende in de geschiedenis van de competitie. Tijdens dit seizoen versloeg Leicester Arsenal en won de felbegeerde trofee. Velen zouden de uitkomst niet voorspellen, maar een anonieme gokker zette £20.000 op de club om de competitie te winnen met een notering van 5000:1. De gokker won vervolgens £ 585.000 met deze ongunstige weddenschap. 

Dit zijn enkele van de gelukkigste voetbalweddenschappen in de geschiedenis van het spel. Maar het is van vitaal belang om te onthouden dat sportweddenschappen in de eerste plaats gebaseerd zijn op geluk, aangezien geen enkel team gegarandeerd een wedstrijd wint. Zet dus in met een strategie en zet niet meer in dan u comfortabel kunt verliezen.

Laatste nieuws

Top 3 welkomstbonussen voor sportweddenschappen voor Visa/Mastercard-betalingen
2023-08-02

Top 3 welkomstbonussen voor sportweddenschappen voor Visa/Mastercard-betalingen

Nieuws