Nieuws

February 12, 2024

Super Bowl 58: Eerste en eventuele touchdown-scorerkeuze

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

De komende Super Bowl 58 zal naar verwachting twee van de beste verdedigingen in de NFL laten zien, maar dat betekent niet dat we zondag geen spannende touchdown-plays zullen zien van de San Francisco 49ers en Kansas City Chiefs in het Allegiant Stadium.

Super Bowl 58: Eerste en eventuele touchdown-scorerkeuze

In de Super Bowl van vorig jaar scoorde Jalen Hurts van de Philadelphia Eagles de eerste touchdown van de wedstrijd, slechts vijf minuten na de wedstrijd. Het is echter onwaarschijnlijk dat we dit jaar een haastige touchdown als eerste score van de wedstrijd zullen zien. In feite is een haastige touchdown slechts zeven keer verantwoordelijk geweest voor het eerste scorende spel van de Super Bowl, en geen van deze gevallen heeft zich in opeenvolgende jaren voorgedaan.

De Super Bowl van vorig jaar kende in totaal negen touchdowns, waarbij zeven verschillende spelers de eindzone vonden. De Kansas City Chiefs kwamen als overwinnaar tevoorschijn met een spannende 38-35 overwinning op de San Francisco 49ers. Linebacker Nick Bolton scoorde zelfs een touchdown na een onhandige poging in het tweede kwartaal.

Dus, wie vindt als eerste de eindzone in de Super Bowl 58 van dit jaar? Laten we eens kijken naar onze keuzes voor de eerste en eventuele touchdown-scorer.

Keuzes van de eerste touchdown-scorer van de Super Bowl

San Francisco 49ers: Christian McCaffrey

  • +155 om de eerste TD van San Francisco te scoren
  • +340 om de eerste TD van Super Bowl 58 te scoren

Christian McCaffrey is dit seizoen de meest productieve touchdownscorer van de 49ers geweest, waardoor hij de beste keuze is voor de eerste touchdownscorer. McCaffrey was verantwoordelijk voor 35% van de 60 haastige en ontvangende touchdowns van het team in het reguliere seizoen. In de play-offs scoorde hij vier van de zeven touchdowns van het team. Met een track record van scoren in 16 van de 18 wedstrijden dit seizoen, is McCaffrey niet alleen een geweldige optie voor de weddenschap op de eerste touchdown-scorer, maar ook als doelpuntenmaker op elk moment in de eerste en tweede helft.

Kansas City Chiefs: Rashee Rice

  • +350 om de eerste TD van Kansas City te scoren
  • +700 om de eerste TD van Super Bowl 58 te scoren

Rashee Rice, een rookie wide receiver bij de Kansas City Chiefs, heeft het hele seizoen potentie getoond. Hij leidde het team in touchdown-vangsten tijdens het reguliere seizoen en bleef indruk maken in de play-offs. Rice heeft vier van zijn acht touchdowns gescoord als de eerste touchdown van de wedstrijd voor de Chiefs. Met zijn vermogen om vroeg in het eerste kwartaal te scoren, zou wedden op Rice als de eerste touchdownscorer een optie met een laag risico en een hoge beloning kunnen zijn.

Super Bowl Anytime Touchdown-scorerkeuzes

San Francisco 49ers: Brandon Aiyuk (+140)

Deebo Samuel mag dan een populaire keuze zijn voor een touchdown-scorer, Brandon Aiyuk is van grote waarde als dreiging met de diepe bal of in de rode zone. Aiyuk heeft dit seizoen acht touchdown-vangsten en scoorde een cruciale touchdown in de NFC Championship Game. Ondanks een lager vangstpercentage in de play-offs heeft Aiyuk het potentieel om op elk moment de eindzone te vinden.

Kansas City Chiefs: Travis Kelce (-130)

Travis Kelce, de belangrijkste ontvanger van de Chiefs in de reguliere competitie, bleef schitteren in de play-offs. Met 23 vangsten voor 262 yards en drie touchdowns in drie playoff-wedstrijden heeft Kelce bewezen een betrouwbaar doelwit te zijn voor Patrick Mahomes. Hij heeft een sterke staat van dienst op het gebied van het scoren van touchdowns in het naseizoen, waardoor hij een solide keuze is als touchdown-scorer op elk moment.

Concluderend kunnen we stellen dat de keuzes van de eerste en altijd touchdown-scorer van de Super Bowl 58 Christian McCaffrey en Rashee Rice voor de San Francisco 49ers en Brandon Aiyuk en Travis Kelce voor de Kansas City Chiefs zijn. Deze spelers hebben laten zien dat ze de eindzone kunnen vinden en kunnen een cruciale rol spelen bij het bepalen van de uitkomst van het spel.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De ultieme krachtmeting: Manchester City vs. Manchester United in de FA Cup-finale
2024-05-25

De ultieme krachtmeting: Manchester City vs. Manchester United in de FA Cup-finale

Nieuws