Nieuws

November 10, 2023

Maximaliseer uw proefervaring met volledige toegang tot FT.com

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Wat is inbegrepen in mijn proefperiode?

Tijdens uw proefperiode heeft u volledige digitale toegang tot FT.com met alles in zowel onze Standaard Digitale als Premium Digitale pakketten.

Maximaliseer uw proefervaring met volledige toegang tot FT.com
  • Standaard Digitaal omvat toegang tot mondiaal nieuws, analyses en meningen van deskundigen.
  • Premium Digital omvat toegang tot onze belangrijkste zakelijke column, Lex, evenals 15 samengestelde nieuwsbrieven over belangrijke zakelijke thema's met originele, diepgaande rapportage.

U kunt het abonnement dat u wilt gebruiken op elk moment tijdens uw proefperiode wijzigen door naar het gedeelte 'Instellingen en account' te gaan.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn proefperiode?

Als u niets doet, wordt u automatisch ingeschreven voor ons premium digitale maandabonnement en behoudt u volledige toegang voor € 709,-. per maand.

Om kosten te besparen kunt u uw abonnement op elk gewenst moment online wijzigen in het gedeelte 'Instellingen & Account'. Als u uw premiumtoegang wilt behouden en 20% wilt besparen, kunt u ervoor kiezen om aan het einde van de proefperiode jaarlijks te betalen.

U kunt er ook voor kiezen om te downgraden naar Standard Digital, een robuust journalistiek aanbod dat aan de behoeften van veel gebruikers voldoet. Vergelijk hier Standaard en Premium Digitaal.

Eventuele wijzigingen kunnen op elk moment worden doorgevoerd en worden van kracht aan het einde van de proefperiode, waardoor u gedurende 4 weken volledige toegang behoudt, zelfs als u downgradet of annuleert.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De ultieme krachtmeting: Manchester City vs. Manchester United in de FA Cup-finale
2024-05-25

De ultieme krachtmeting: Manchester City vs. Manchester United in de FA Cup-finale

Nieuws