Nieuws

January 5, 2022

Liefhebbers van online sportweddenschappen lopen geen risico

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Het seizoen 2020-21 is al op stoom en United, de meest succesvolle club in de geschiedenis van de competitie, is nu al het gesprek van de dag. Wie weet niet dat Old Trafford een hel was in de tijd van Sir Alex Ferguson? Met de komst van Ole Gunnar Solskjær als clubmanager nadat José Mourinho in december 2018 vertrok, ging het echter van kwaad naar erger.

Liefhebbers van online sportweddenschappen lopen geen risico

The Theatre of Dreams is het Theatre of Nightmares geworden na 5-nul-drubbing door Liverpool op 24 oktober 2021. Ja, zelfs CR7 kon niet helpen na zijn gehypte terugkeer naar de club. Solskjær staat zelfs voor een zware strijd om zijn baan te behouden, waarbij United na negen wedstrijden dit seizoen op de zevende plaats wegkwijnt.

Zou iemand wedden dat Manchester United op dit moment in de top vier eindigt? Niet veel zouden. Er is een reden (of misschien wel redenen) waarom United is ingehaald door clubs als Tottenham Hotspur en Westham, om nog maar te zwijgen van de gebruikelijke verdachten in de top vier: Manchester City, Liverpool en Chelsea. God verhoede als Solskjær United na dit seizoen naar de degradatiezone brengt.

Waarom gokkers geen risico nemen?

Na de wedstrijd van Liverpool is het moeilijk om dit seizoen op United te wedden, ongeacht hoeveel iemand van sportweddenschappen houdt. En daarom is het misschien niet verrassend om te zien gokplatforms geven United in de nabije toekomst aantrekkelijke kansen.

De club is op een verliezende lijn geweest

Na slechts één punt te hebben gescoord in hun laatste vier competitieduels, zegt de verliezende reeks van United alles. Voor de ondenkbare nederlaag tegen Liverpool leed United een verrassende nederlaag tegen Aston Villa en Leicester. Het enige wat ze konden regelen was een gelijkspel tegen Everton, een gelijk gespeeld Old Trafford.

Met dit soort records worden de kansen van United om dit seizoen in de top vier te eindigen met de dag kleiner, en niet veel liefhebbers van online sportweddenschappen zullen waarschijnlijk hun geld op de club inzetten om een plaats in de top vier te veroveren van de likes van Tottenham, Westham en zelfs Arsenal.

Moeilijke wedstrijden nog voor de boeg

Als iemand dacht dat de volgende wedstrijden van United een wandeling in het park zijn, staan ze voor een ruw ontwaken. De volgende vier wedstrijden zijn tegen Tottenham, Manchester City, Watford, Chelsea en Arsenal!

Hoewel je misschien direct naast Watford zit, is Manchester City een kracht op een ander niveau, Chelsea's vorm is verbeterd na de komst van Tuchel als manager, en Arsenal is altijd harde noten om te kraken. Tottenham, aan de andere kant, staat bekend om zijn never-say-die-houding. Het is dus veilig om te zeggen dat het een wonder zal zijn als Solskjær United uit deze situatie kan leiden.

Dus waar gaat het team naartoe? Hoewel het niet te ontkennen valt dat United in staat is om terug te komen van deze verliezende reeks met een overwinning tegen een team dat vooraan op de ranglijst staat, zou het hoogst onverstandig zijn om op United te wedden, vooral in de top-vier race.

Dit komt omdat Solskjær zijn spelers niet heeft kunnen inspireren, zelfs niet nadat hij CR7 aan boord had gebracht, en dat zou een groot probleem voor hem kunnen zijn. Als hij de komende wedstrijden van tact zou kunnen veranderen, zou hij misschien nog een kans hebben.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Genesis Invitational 2024: favorieten, kansen en voorspellingen
2024-02-14

Genesis Invitational 2024: favorieten, kansen en voorspellingen

Nieuws