Nieuws

December 22, 2021

De beste paardenraces op nieuwjaarsdag

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

2022 wordt hopelijk de eerste normale start van het jaar in lange tijd. Nou, de wereld heeft alleen 2021 gemist, maar het voelt echt als eeuwen, nietwaar? Nu de normale activiteiten bijna overal ter wereld worden hervat, paardenracen is een van de activiteiten waar fans reikhalzend naar hebben uitgekeken. Overal is er volop actie; geen enkele fan mag het missen. 

De beste paardenraces op nieuwjaarsdag

Sky City Nieuwjaarsraces

In Auckland, Nieuw-Zeeland openen raceliefhebbers het jaar met allround entertainment bij de races vanuit Sky City. Het evenement begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur wanneer de laatste race wordt verreden. Acht races zullen de drukke dag inluiden, waaronder de Rich Hill Mile en de Championship Final. 

18+ racebezoekers zijn toegestaan in de Cuvée Ground Floor Ascot-stand waar ze kunnen genieten van DJ-muziek terwijl ze naar de sprints kijken. Er is een familie-entertainmentgebied waar kinderen kunnen genieten van springkastelen en nog veel meer. Kinderen onder de 15 krijgen gratis toegang. Voor degenen die van een relaxte sfeer houden, is de Champagne Lawn de perfecte plek om het huis recht te bekijken. Hier kunnen ze chillen met een gratis Bloody Mary of een ander alternatief naar keuze.

Nieuwjaar in Cheltenham

Cheltenham is synoniem met de sport van koningen en staat algemeen bekend om wedden op paardenraces. Tegenwoordig hebben online bookmaker-sites de meeste oude gokkasten vervangen. De cursus begint het jaar met geweldige National Hunt-actie (opnieuw) waarbij Bootleg Beatles en de Premier Beatles-bands racebezoekers zullen vermaken op een afterparty. Wat is beter? Ze hebben een mobiele app waarmee racebezoekers races digitaal kunnen volgen en ook geweldige prijzen kunnen winnen.

The Hanging Rock Nieuwjaar

Racegangers in Victoria zullen genieten van een Covidsafe-dag op de rots, een ander evenement dat geliefd is bij de beste online bookmakers en gokkers. De baan, gelegen op 70 km van Melbourne, biedt veel race- en amusementsactiviteiten voor het hele gezin. Dit zal een geweldig evenement zijn voor Victorianen om naar buiten te komen als een langdurige lockdown versoepelt.

Wedden op paardenraces

Online wedden heeft de plaats ingenomen van stands in paardenraces. Spelers kunnen nu vanuit het comfort van hun huis wedden op elke race over de hele wereld. De enige voorzorgsmaatregel die nodig is bij online wedden op paardenraces, is om de beste bookmaker te kiezen. Dit zijn bookmakers met veilige en beveiligde websites, beschikbaar op de locatie van de speler, gemakkelijk te navigeren, snelle transacties en efficiënte klantenondersteuning.

Spelers moeten ook proberen te profiteren van de promoties die worden aangeboden door de meeste websites voor wedden op paardenraces in het nieuwe jaar. Op dit moment zijn er tal van bonussen om van te genieten, vele met ontspannen voorwaarden. Sommige huizen geven ook gratis weddenschappen, accumulatorweddenschappen en risicovrije weddenschappen, waarbij het geld van een speler wordt terugbetaald als zijn weddenschap niet wint. Geniet aan het begin van het jaar van de beste races en de beste online weddenschappen op paardenraces. Verwelkom 2022 in stijl!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Duik in de sensatie: Keeneland's aankomende Doubledogdare Stakes Picks
2024-04-18

Duik in de sensatie: Keeneland's aankomende Doubledogdare Stakes Picks

Nieuws