Nieuws

July 3, 2023

Citizen Company maakt een nieuwe cruciale afspraak

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Citizen, een van de toonaangevende betalingsopties in de online gokwereld, heeft Toby Sucharov aangekondigd als nieuwe Chief Technology Officer. Voordat hij bij Citizen kwam, was Sucharov Head of UK Innovation en later Head of Games Platform as a Service (GPAS) bij Playtech.

Citizen Company maakt een nieuwe cruciale afspraak

Sucharov brengt een schat aan ervaring mee in de iGaming-industrie in het uitbreiden van technologische producten om honderden exploitanten van sportweddenschappen wereldwijd. Voor Speeltechniek, werkte Sucharov samen met William Hill op de afdeling geautomatiseerde sportprijssystemen.

Citizen heeft onlangs verschillende nieuwe senior benoemingen gedaan om zijn strategische plannen en wereldwijde aantrekkingskracht te versterken. Een van de belangrijkste benoemingen bij het bedrijf is die van Sarah Ahle, nu Head of Compliance.

James Neville, mede-oprichter en Chief Executive Officer van Citizen, zei dat het bedrijf zich voorbereidt op een grotere expansie in de tweede helft van 2023. Daarom is het essentieel om een ​​uitzonderlijk leiderschapsteam te hebben om de onderneming voort te stuwen en te ondersteunen.

Neville voegde toe:

"Toby brengt een schat aan ervaring mee uit de iGaming-sector en in het opschalen van technologische oplossingen, en we kijken ernaar uit om met hem samen te werken aan onze missie om de manier waarop we betalen te vereenvoudigen door gebruik te maken van innovaties in alternatieve betaalmethoden."

De betalingsdienstaanbieder hoopt dat de aanstelling van Sucharov als Chief Technology Officer een boost zal geven aan de account-to-account betalingsdienst van het bedrijf aan bedrijven in verschillende sectoren en op verschillende locaties.

In een reactie op zijn nieuwe aanstelling zei Sucharov dat hij verheugd is om deel uit te maken van de acceleratorfase voor Citizen, een bedrijf met een betrouwbaar product dat veel industrieën ten goede kan komen. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het bedrijf verder zal groeien en is verheugd een rol te spelen in de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

De nieuwe CTO voegde toe:

"Afkomstig uit een iGaming-achtergrond, begreep ik vanaf het moment dat ik de technologie zag die ten grondslag ligt aan de betalingsoplossing van Citizen het potentieel van het product. Hoewel open bankieren op het eerste gezicht gaat over veilige betalingen, geloof ik dat de extra mogelijkheid om gebruikers aan hun bank te koppelen accounts en eigendom bewijzen door middel van multi-factor authenticatie zal een game-changer zijn in sectoren die een doelwit zijn voor fraude, of die strenge know-your-customer (KYC) -vereisten hebben."

Maar het vertrek van Sucharov lijkt geen invloed te hebben op de activiteiten van Playtech. De leverancier van technologie voor sportweddenschappen heeft onlangs aangekondigd een deal met La Française des Jeux (FDJ), een van de toonaangevende gokexploitanten in Frankrijk. Playtech levert in deze deal zijn pokernetwerkdiensten aan de Franse operator.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Duik in de sensatie: Keeneland's aankomende Doubledogdare Stakes Picks
2024-04-18

Duik in de sensatie: Keeneland's aankomende Doubledogdare Stakes Picks

Nieuws