Nieuws

October 13, 2023

BetConstruct wil de livestreamingsector opnieuw vormgeven met een nieuw OTT-platform

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

BetConstruct, een toonaangevende leverancier van technologie voor sportweddenschappen, heeft een nieuw OTT-platform uitgebracht om een ​​revolutie teweeg te brengen in streamingdiensten. Dit platform biedt een wereldwijd bereik via FastMedia, waardoor sportstreaming vanuit elk gebied mogelijk is.

BetConstruct wil de livestreamingsector opnieuw vormgeven met een nieuw OTT-platform

OTT-oplossingen zijn een revolutie voor aanbieders van livestreaming, waardoor ze een platform kunnen creëren dat tegemoetkomt aan de individuele behoeften van specifieke merken en streamingbedrijven. Met deze intuïtieve en snelle beheertool kunt u moeiteloos een platform aanpassen en bouwen dat precies past bij de visie van de klant.

Met deze technologie kunnen exploitanten van sportweddenschappen aangepaste ontwerpen maken op basis van hun eigen voorkeuren en eenvoudig betalingsprocessen voor het OTT-platform toevoegen. Bovendien zijn aanvullende diensten van Fast Media op aanvraag beschikbaar.

Het OTT-product is beschikbaar in verschillende vormen, waaronder web en mobiel. U kunt dit product ook gebruiken op sportweddenschappen en gokapps zijn gratis toegankelijk in de App Store, Play Market, Apple TV's en Android TV's. Bovendien zijn op verzoek van de klant op maat gemaakte Smart TV-apps beschikbaar. 

Volgens BetConstruct, zal het OTT-platform een ​​dynamische, gebruiksvriendelijke en aanpasbare ervaring bieden die toegang omvat tot:

  • Livestreaming en VOD-inhoud
  • Inkomsten genereren via abonnementen en PPV's
  • Uitzending via meerdere kanalen
  • Meertalige ondersteuning

Deze aankondiging is een uitstekende aanvulling op BetConstruct's verzameling sportweddenschappen en goktechnologieproducten. Vorige maand kondigde het bedrijf een samenwerking met XGateway, een visionaire en dynamische betalingsdienstaanbieder. 

Nog in dezelfde maand lanceerde de softwareleverancier Wed eenvoudig, een platformonafhankelijke oplossing voor het ontwikkelen van mobiel gokken en apps voor sportweddenschappen. Het biedt verschillende integratieopties om de betrokkenheid en interactie van gebruikers te verbeteren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Duik in de sensatie: Keeneland's aankomende Doubledogdare Stakes Picks
2024-04-18

Duik in de sensatie: Keeneland's aankomende Doubledogdare Stakes Picks

Nieuws