Nieuws

November 1, 2023

Tegenvallende bankprestaties: een potentiële belemmering voor de Boston Celtics

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Invoering

Buiten het seizoen heerste er optimisme rond de bank van de Boston Celtics. Nu het seizoen echter is begonnen, is het duidelijk geworden dat de bank niet goed presteert en in de toekomst een probleem voor het team zou kunnen vormen.

Tegenvallende bankprestaties: een potentiële belemmering voor de Boston Celtics

Matige uitvoeringen

De terugkerende ervaren bankspelers, zoals Payton Pritchard en Al Horford, hebben de verwachtingen niet waargemaakt. Pritchard, die vorig seizoen moeite had om minuten te maken, heeft meer speeltijd gekregen, maar heeft niet veel indruk gemaakt. In de eerste drie wedstrijden scoorde hij in totaal slechts 2,3 punten en had hij slechte schietpercentages. Horford, die zich aanpast aan zijn nieuwe rol als zesde man, heeft het ook moeilijk, met een gemiddelde van 5,3 punten in zijn carrière op 36,8% schieten.

Teleurstellende bijdragen

Andere bankspelers, waaronder Sam Hauser, Luke Kornet en Oshae Brissett, hebben ook geen significante bijdrage geleverd. Hauser en Kornet hebben samen slechts 11 punten behaald vanwege de slechte schietpercentages. Brissett, van wie werd verwacht dat hij een belangrijke aanwinst zou zijn, scoorde slechts twee punten in twee wedstrijden.

Algemene bankprestaties

De bank van de Celtics als geheel was teleurstellend. Ze zijn momenteel de slechtste in de NBA wat betreft score- en schietpercentages onder bankspelers. Hoewel er hoop is dat spelers als Horford en Pritchard beter zullen worden naarmate ze zich aanpassen aan hun nieuwe rollen, zal de bank een stap verder moeten gaan en ondersteuning moeten bieden aan het team.

De noodzaak van verbetering

Ondanks de sterke seizoensstart van de Celtics blijft de bank een potentiële belemmering voor het team. De startende vijf zijn formidabel, maar zullen hulp van de bank nodig hebben om te slagen. Het is cruciaal voor de Celtics om de problemen met hun bank aan te pakken en manieren te vinden om hun prestaties te verbeteren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De ultieme krachtmeting: Manchester City vs. Manchester United in de FA Cup-finale
2024-05-25

De ultieme krachtmeting: Manchester City vs. Manchester United in de FA Cup-finale

Nieuws