Alles over Ice Hockey Odds

Zoals in elke sport zijn er bepaalde verschillen als we kijken naar de competities en bekers die worden gespeeld. Dit geldt met name voor wedden op hockey en welke competitie het is, hoewel er niet veel van zijn.

Het Wereldkampioenschap Hockey trekt 16 van de beste nationale teams ter wereld en we zien vaak de grootste sterren van deze sport naast de clubs.

Een van de belangrijkste attracties van de Olympische Winterspelen is zeker hockey. Nationale teams van Amerika, Canada, Zweden, Finland, Zwitserland, Rusland en andere landen die kunnen bogen op hun succes nemen regelmatig deel.

Alles over ijshockeykansen, inzetlijnen en spreads

Alles over ijshockeykansen, inzetlijnen en spreads

IJshockey is waarschijnlijk de meest dynamische sport in de wereld, aangezien de spelers letterlijk nooit stoppen met schaatsen op het ijs. Wat deze sport erg spannend maakt, is dat teams, tenzij ze onderbemand zijn, constant het doel van de tegenstander aanvallen, wat bijvoorbeeld niet het geval is bij voetbal.

IJshockeywedstrijden worden gespeeld in drie periodes van 20 minuten of in totaal 60 minuten en dat is het geval als de wedstrijd niet gelijk eindigt. Als dat zo is, wordt er nog eens vijf minuten extra tijd gespeeld en als de winnaar nog steeds niet is bepaald, volgt er een penalty shootout.

Er zijn veel details die ijshockey uniek maken. Vliegwissels zijn daar één van. Bij ijshockey is het tempo van het spel zo hoog dat er geen stops zijn voor wissels zoals bij voetbal of basketbal het geval is.

Er zijn ook strafminuten die meestal 2 minuten zijn, maar soms ook vijf. De strafschoppen worden niet vanaf een specifieke plek genomen, zoals bijvoorbeeld bij voetbal, maar de aanvallende speler krijgt het pak midden op het ijs en valt vervolgens de keeper aan.

Als de puck eenmaal is gevallen, gebeurt alles met een ongelooflijke snelheid. Volg de wedstrijden live en wees klaar om te reageren met een goede weddenschap.

Alles over ijshockeykansen, inzetlijnen en spreads
IJshockey geldlijn en hoe te wedden op ijshockey

IJshockey geldlijn en hoe te wedden op ijshockey

Dit is de basismanier om op ijshockey te wedden, waarbij je het team moet kiezen dat gaat winnen. U moet een verschil maken tussen 2-way moneyline en 3-way moneyline. Als u bijvoorbeeld een winnaar kiest in de 3-way geldlijn en het spel eindigt in een gelijkspel na de normale 60 minuten, je hebt je weddenschap verloren, zelfs als je team wint in de extra tijd of na de penalty shootout.

Direct wedden op de winnaar van de competitie/beker

Een type weddenschap waarbij je wat meer geduld moet hebben, omdat de weddenschap gebaseerd is op wie de competitie zal winnen aan het einde van het seizoen. In de NHL, behalve de Stanley Cup die wordt gewonnen door de winnaar van de competitie, zijn er de Western Conference en de Eastern Conference als afzonderlijke competities en elk heeft zijn eigen trofee aan het einde van het seizoen.

Je kunt ook wedden op welk team de meeste punten zal winnen in het hele seizoen - 'Presidents Trophy'

IJshockey geldlijn en hoe te wedden op ijshockey
IJshockey goklijnen uitgelegd

IJshockey goklijnen uitgelegd

IJshockeyspread

IJshockeyspreiding vertegenwoordigt het doelsaldo tussen de twee teams aan het einde van het spel, net als in elke andere sport. Bij ijshockey is deze limiet meestal -1,5, wat betekent dat als je een weddenschap plaatst op het thuisteam, deze met een marge van twee doelpunten moet winnen om de weddenschap te winnen. Tegelijkertijd, als u een weddenschap plaatst op +1,5 voor het bezoekende team, moeten ze winnen of verliezen met niet meer dan één doelpunt.

IJshockey doellijn

Vaak kiezen nieuwkomers bij hockeyweddenschappen voor deze lijn omdat het gemakkelijk te begrijpen is en je geen partij kiest. Bookmakers plaatsen gemiddeld 5,5 of 6,5 doelpunten per wedstrijd. U bent hier om te wedden of beide teams meer of minder doelpunten zullen scoren in vergelijking met het aangeboden aantal of de voorspelling van de bookmaker.

Hoe vind je de beste kansen voor ijshockeyweddenschappen

Zoals bij elke andere sport, zijn goktips voor hockey soms een echte kunst. Het is namelijk noodzakelijk om te weten op welke competities en teams u zich moet concentreren, evenals op wat voor soort investeringen u moet doen bij het wedden op ijshockey.

Het is uiterst belangrijk om alle markten te kennen, evenals hoeveel bepaalde quota een waarde vertegenwoordigen in relatie tot een bepaalde betaling. Dit wordt inzetevaluatie genoemd, wat cruciaal kan zijn bij het plaatsen van weddenschappen, maar ook bij het bepalen op welke teams u moet wedden. Wij zijn van mening dat dit een van de belangrijkste kennis is die u moet hebben om winstgevend te zijn in sportweddenschappen.

Je moet ook niet alleen de kansen voor ijshockeyweddenschappen vergelijken, maar ook de gegeven lijnen voor ijshockeyweddenschappen, aangezien er grote verschillen kunnen zijn tussen de beste online bookmakers en anderen.

Veel gokkers geven de voorkeur aan wedden op de doellijn en zijn zich er niet van bewust dat er veel ijshockey online sportsbooks zijn die ook aanbieden om te wedden op het individuele totaal gescoord door een bepaald team.

Een ander verschil is dat sommige bookmakers alleen 3-way moneyline aanbieden, terwijl er zijn die 2-way moneyline aanbieden.

IJshockey goklijnen uitgelegd
De beste online goksites voor ijshockeykansen

De beste online goksites voor ijshockeykansen

IJshockey is een wintersport dat wordt niet overal ter wereld gespeeld, maar het heeft gokkers van over de hele wereld aangetrokken, zelfs in landen waar de sport niet bestaat. Met zoveel fans in de buurt, is het begrijpelijk dat online wedden op ijshockey zo populair is geworden.

Het is een van de topsporten onder bookmakers. Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van het juiste ijshockey beste online bookmaker.

Als je een algemene fan bent van ijshockeyweddenschappen, moet je veel verder kijken dan alleen de NHL. Er zijn veel landen die competities van hoge kwaliteit hebben, zoals Rusland, Zweden, Finland, Denemarken, Tsjechië en Duitsland.

Niet elke online bookmaker biedt al deze competities aan, maar die zijn zeker te vinden bij 1xBet, Betwinner, 22bet en Megapari.

Naast de competities, moet je ervoor zorgen dat de ijshockeybookmaker online alle lijnen biedt die je nodig hebt. Je kunt zeker meer dan één doellijn per spel vinden of een spreiding met meer dan -1,5 of -2,5 opties.

De beste online goksites voor ijshockeykansen
Tips en trucs voor weddenschappen op ijshockey

Tips en trucs voor weddenschappen op ijshockey

Of je nu een beginner bent of ervaring hebt met wedden, hockey is op veel gebieden een over het hoofd geziene sport. Maar de bijzonderheden van deze sport en het wedden erop mogen niet worden gemist. Het enige wat je nodig hebt is een beetje nieuwsgierigheid, lezen en bekendheid met de termen.

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat de favorieten bij hockey belangrijker zijn dan bij andere sporten. Slechts 41,2% van de underdogs won, in tegenstelling tot bijvoorbeeld honkbal, waar ze 42,5% wonnen. Het klinkt als een klein verschil, maar dat verschil van 1,3% maakt een groot verschil in het winnen van tickets.

Het is ook interessant hoe hockey niet zoveel belang hecht aan het feit of teams op 'thuisijs' spelen als in andere sporten. Het heeft te maken met de stadions, omdat hockeyspelers in tegenstelling tot andere sporten behoorlijk geïsoleerd zijn van de massa en minder afleiding hebben. Voor de NHL is de thuiswinstverhouding 54,9% en de uitoverwinningsratio 45,1%.

Het belang van de keeper

Keepers in ijshockey krijgen vaak een vrije dag, vooral als hun team een reeks succesvolle wedstrijden heeft gespeeld. Hoewel het waarschijnlijk niet zoveel uitmaakt als de startende werper in honkbal of de beginnende strateeg in Amerikaans voetbal, kan het verschil tussen de beginnende keeper van een team en de back-up aanzienlijk zijn.

Het is dus belangrijk om goed op te letten welke keeper de wedstrijd zal starten voordat je geld in je weddenschap stopt.

Tips en trucs voor weddenschappen op ijshockey