Beste bookmakers die Money Transfer accepteren

Sinds de opkomst van iGaming-mogelijkheden, kunnen spelers geld naar deze sites overmaken via directe banktransacties. Deze betalingsmethode lijkt een favoriet te zijn onder high rollers die op zoek zijn naar substantiële weddenschappen met echt geld. Het heeft ook de voorkeur van gokkers die waarde hechten aan de veiligheid van online transacties.

Gokkers kunnen via een snel proces rechtstreeks geld van hun betaalrekening naar hun favoriete platform voor sportweddenschappen overboeken. Net als bij het betalen van rekeningen, gaat het geld meteen naar de goksite zonder dat een creditcard/debetkaart nodig is. Hoewel de uitvinding van online bankieren kansen heeft geopend voor eSport-gokkers, brengt het ook enkele tegenslagen met zich mee, zoals kosten en een lange inklaringstijd voor opnames.

Hoe een aanbetaling te doen?Hoe maak je een opname?Veiligheid en beveiligingOpties voor klantenondersteuning
Hoe een aanbetaling te doen?

Hoe een aanbetaling te doen?

Aangezien het geld afkomstig is van een lopende bankrekening, moet de uitgevende bank de overschrijving autoriseren. Geen enkele derde partij heeft toegang tot deze informatie. Om geld rechtstreeks naar een goksite over te schrijven, moet de gebruiker aan de volgende vereisten voldoen:

 • Banknaam en filiaaladres
 • bankrekeningnummer
 • IBAN/BIC/Swift Code voor internationale overschrijvingen
 • Inloggegevens voor e-bankieren

Als het gokplatform een buitenlandse bankrekening gebruikt, heeft de wedder mogelijk hulp nodig om de overboeking te voltooien. Klantenondersteuning van de bank en de gokaanbieder is echter altijd beschikbaar als de speler een probleem tegenkomt.

Bovendien kunnen spelers dankzij mobiel bankieren geld storten via hun smartphone bij het wedden op een mobiel platform. De basisstappen voor het storten van geld via bankoverschrijving worden hieronder weergegeven.

 1. Navigeer naar de kassierpagina van de goksite en kies 'Storten'
 2. Klik op 'Bankoverschrijving' of 'Overboeking'
 3. Vul het bedrag in dat naar de wedrekening moet worden overgemaakt, rekening houdend met de minimale storting
 4. Voeg de bankgegevens toe zoals gevraagd op de site
 5. Voltooi de veiligheidscontroles zoals vereist door de bank, bijv. SMS-code of QR-code
 6. Geniet van sportweddenschappen zodra het geld op de gokrekening staat

Directe bankdeposito's duren doorgaans twee tot vijf werkdagen. Dit is gewoon een elektronische overboeking van geld van de ene bankrekening naar de andere. Het kan gaan om lokale of internationale banken. Zolang de gebruiker een e-bankingrekening heeft, regelt zijn financiële dienstverlener de rest na een verzoek. De minimale en maximale stortingen verschillen afhankelijk van de voorwaarden van de goksite.

Hoe een aanbetaling te doen?
Hoe maak je een opname?

Hoe maak je een opname?

Er zijn talloze betaalmogelijkheden voor online wedden, maar slechts enkelen vergemakkelijken zowel stortingen als opnames. Veel spelers zijn teleurgesteld als ze ontdekken dat hun favoriete bankmethode niet wordt vermeld voor het uitbetalen van winsten.

Directe bankoverschrijvingen zijn uniek omdat ze universeel zijn en opnames van gokrekeningen kunnen verwerken zonder geografische beperkingen.

Men moet online bankieren hebben om via deze methode uit te betalen. Het is essentieel om de opnamelimieten te controleren bij het aanvragen van uitbetalingen. Er kunnen ook kosten van toepassing zijn, maar deze variëren van site tot site. Dit zijn de stappen die spelers moeten nemen om hun winsten in te wisselen.

 1. Ga naar de kassapagina en klik op 'Opnemen'
 2. Kies bankoverschrijving en het uit te betalen bedrag
 3. Vul de bankgegevens in en bevestig de details
 4. Klik op 'Verzenden' en wacht tot de goksite de overdracht goedkeurt
 5. Het geld staat na drie tot zeven werkdagen op de bankrekening

Directe bankopnames worden beschermd door geavanceerde beveiligingssystemen. Het proces volgt meestal een 2-factor of 3-factor authenticatie. Bij het delen van de bankgegevens met een gokplatform wordt de speler doorverwezen naar een beveiligde webpagina. Wanneer geld via deze pagina wordt verplaatst, wordt de informatie van de gebruiker van begin tot eind versleuteld.

De kans dat de gegevens worden gestolen, wordt dus aanzienlijk verminderd. Spelers uit landen waar gokken illegaal is, moeten echter voorzichtig zijn met bankoverschrijvingen, omdat autoriteiten hun gokactiviteiten kunnen traceren via bankafschriften.

Hoe maak je een opname?
Veiligheid en beveiliging

Veiligheid en beveiliging

Banken bestaan al eeuwen en daarom vertrouwen gokkers ze. De regelgeving in de bancaire sector verandert echter voortdurend en alle financiële instellingen zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van klantgegevens. Dus, hoe bereiken ze dit?

authenticatie

Elke storting of opname volgt de bevestiging van de identiteit door de persoon die deze initieert. Daarom moeten gokkers hun geheime pincodes en wachtwoorden voor e-bankieren opgeven. Daarnaast gebruiken sommige banken biometrische verificatietechnieken en IVR.

Audittrails

Elke bankrekening heeft een historie van transacties, ook wel een afschrift genoemd. Daarnaast houden banksystemen de audittrails voor elk evenement bij, inclusief aanmeldingen voor telefonisch bankieren en het exacte tijdstip van interactie met het banksysteem.

Ken uw klant (KYC)

KYC beperkt fraude en beschermt vertrouwelijke informatie door de identiteit van de gebruiker vast te stellen. Bovendien beperkt het geldoverdrachten die het gevolg kunnen zijn van het verbergen van identiteit.

Beveiligde database en servers

Banken gebruiken beveiligde servers en databasesystemen om gegevensverlies door hacking te voorkomen. Noodzakelijke gegevens zoals klantnaam, rekeningnummer en adres worden verborgen. Elke toegang tot het productiesysteem wordt streng bewaakt. Zelfs de bankmedewerkers hebben gespecialiseerde tools nodig om toegang te krijgen tot klantgegevens.

Regelmatige updates en communicatie

Ten slotte updaten banken klanten regelmatig met de nieuwste verificatiesystemen en e-banking-apps. Ook informeren zij bankrekeninghouders bij verdachte activiteiten.

Veiligheid en beveiliging
Opties voor klantenondersteuning

Opties voor klantenondersteuning

Banken zijn nauwgezet als het gaat om de communicatie met klanten. Ze zijn voorzichtig bij het introduceren van nieuwe kanalen om ervoor te zorgen dat ze consistent zijn. De meest populaire manieren om contact op te nemen met een bank zijn:

 • E-mail
 • Telefoongesprekken
 • Virtuele assistenten
 • Gestroomlijnde peer-to-peer mobiele apps

Virtuele assistenten zijn in veel online bankplatforms gebruikt om klanten te helpen met alledaagse problemen. AI zorgt ervoor dat deze financiële apps een directe communicatielijn creëren. Ze kunnen een routebeschrijving geven naar het dichtstbijzijnde bankfiliaal, de transactiegeschiedenis doorzoeken, het routeringsnummer vinden en het rekeningsaldo geven.

In peer-to-peer mobiele apps kunnen gebruikers moeiteloos communiceren bij het doen van betalingen. Dit elimineert de hindernis die gepaard gaat met forfaitaire transacties.

E-mail is een van de belangrijkste communicatiekanalen tussen banken en klanten. Het is misschien niet zo snel als telefoontjes, maar klanten kunnen binnen 24 uur een reactie verwachten. Klanten met noodgevallen geven er de voorkeur aan het telefoonnummer te gebruiken om rechtstreeks met een medewerker van de klantenservice van hun bankfiliaal te spreken.

Opties voor klantenondersteuning