Beste bookmakers die Litecoin accepteren

Enkele van de belangrijkste factoren die het succes van een site voor sportweddenschappen bepalen, zijn de betalingsmethoden. Bankkaarten worden vaak gebruikt voor sportweddenschappen, maar technologie heeft geleid tot de komst van veiligere opties zoals cryptocurrencies. Een van de digitale munten die tegenwoordig vaak door sportgokkers worden gebruikt, is Litecoin (LTC). De beste cryptobookmakers accepteren LTC-stortingen en opnames.

In tegenstelling tot traditionele bankmethoden, stelt Litecoin een gokker in staat om op hun favoriete spel te wedden zonder hun financiële informatie, zoals bankrekening- of creditcardnummer, te delen met de online gokwebsite. De meeste banktransacties worden voltooid na strenge veiligheidscontroles.

Beste bookmakers die Litecoin accepteren
Hoe te storten met Litecoin

Hoe te storten met Litecoin

In sommige landen waar sportweddenschappen illegaal zijn, controleert de overheid de bestemming van de fondsen, en dus moeten lokale spelers zoeken naar alternatieve betaalmethoden. Veel fans van sportweddenschappen willen dergelijke ongemakken bij hun favoriete bookmakers vermijden. Ze gebruiken liever anonieme en veiligere methoden zoals Litecoin. Met LTC hoeven gebruikers niet te lang te wachten omdat er geen autorisatie van derden vereist is.

Met cryptobetalingen zoals LTC kunnen gebruikers smartphones en tablets vanaf elke locatie gebruiken, zolang er maar een betrouwbare internetverbinding is. Dus wanneer een speler op mobiel gokt, zal de transactie veel gemakkelijker zijn omdat ze worden doorgestuurd naar hun digitale app.

Wanneer een speler een Litecoin-site voor sportweddenschappen bezoekt, moet hij zich registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord voordat hij bij Litecoin kan storten. Online wedden met Litecoin is een peer-to-peer proces omdat er geen financiële tussenpersoon bij betrokken is. Alle transacties worden opgeslagen in een grootboek, ondersteund door Blockchain-technologie.

De centrale banken van de meeste landen reguleren geen cryptocurrencies, dus er is geen manier om een Litecoin-portemonnee aan een bankrekening te koppelen. Dat gezegd hebbende, moet een sportgokker een Litecoin-portemonnee hebben en ervoor zorgen dat deze is geladen met LTC, zodat ze deze kunnen overboeken naar hun gokaccount.

Hoe te storten met Litecoin
Hoe te beginnen met online wedden met Litecoin

Hoe te beginnen met online wedden met Litecoin

Gokkers die nog nooit cryptobetalingen hebben gebruikt, weten misschien niet hoe ze met Litecoin moeten storten. Ze kunnen deze stappen volgen:

 • Kies een geschikte portemonnee en koop LTC van een Litecoin-uitwisselingsplatform
 • Aanmelden bij een site voor online sportweddenschappen die LTC accepteert
 • Inloggen op het nieuwe account
 • De speler kiest een Litecoin-storting uit een vervolgkeuzelijst met betaalmethoden
 • Ze worden doorgestuurd naar hun digitale portemonnee-app
 • In de app klikt de speler op 'Verzenden' en voert het portemonnee-adres van de goksite in (of ze kunnen de QR-code van de site scannen)
 • Vervolgens specificeren ze het bedrag aan LTC dat moet worden gestort
 • Ten slotte bevestigen ze het bedrag en dienen ze de informatie in
 • Het proces kan tot twee uur en soms een paar minuten duren
 • De speler kan beginnen met spelen voor echt geld zodra het geld op zijn bankroll reflecteert

Litecoin biedt lagere kosten in vergelijking met traditionele bankmethoden. Spelers moeten rekening houden met de stortingslimiet op de sportweddenschapsrekening voordat ze een storting doen. De minimale transactielimiet bij Litecoin is 0,01 LTC en er is geen maximale limiet. Het storten van het verkeerde bedrag of het verzenden naar een onjuist portemonnee-adres kan leiden tot een onomkeerbaar verlies.

Hoe te beginnen met online wedden met Litecoin
Hoe een opname te doen met Litecoin

Hoe een opname te doen met Litecoin

Opname omvat het aanvragen van winsten van een online gokwebsite naar de crypto-portemonnee van de speler. Dit kan een webportemonnee, mobiele portemonnee of harde portemonnee zijn. Na het winnen en bevestigen van de prijs, kunnen gokkers het geld met succes opnemen in hun LTC-portemonnee met behulp van de volgende procedure.

 • De speler navigeert naar het kassiergedeelte en klikt op Uitbetalingen of Opnames
 • Ze moeten een opnamemethode kiezen, in dit geval Litecoin
 • Ze voegen een digitaal portemonnee-adres toe
 • Het volgende is het invoeren van het op te nemen bedrag in LTC
 • Vervolgens klikken ze op de Review-knop om de details te bevestigen
 • Er verschijnt een bevestigingsbericht op het scherm om aan te geven dat de opname is gestart
 • De speler ontvangt zijn geld zodra de bookmaker de opname goedkeurt

Nogmaals, spelers moeten scherp zijn bij het verstrekken van hun portemonnee-adressen. Geld dat naar het verkeerde adres is gestuurd, kan niet worden teruggedraaid. Met Litecoin-opnames houden spelers van sportweddenschappen hun identiteit verborgen omdat ze geen persoonlijke gegevens zoals namen verstrekken. Als gevolg hiervan kunnen autoriteiten en financiële instellingen de bron van hun geld niet traceren.

Opnamekosten en snelheid

Voor de meeste online betalingsopties worden gokkers gedwongen om door hoepels te springen bij het ophalen van hun zuurverdiende gokgeld. Snelheid is een van de meest uitdagende aspecten van het opnemen van geld van online sportweddenschappen rekeningen.

Bankoverschrijvingen kunnen tot 7 werkdagen duren, maar cryptocurrencies zijn gekomen om gokkers van dit gedoe te redden. De overdrachtstijd van Litecoin is ongelooflijk snel. Afhankelijk van het sportsbook kan de speler zijn geld direct of binnen 24 uur na goedkeuring ontvangen. Hierdoor kan de eigenaar van die fondsen ze zo snel mogelijk gaan gebruiken.

Een andere hinderlijke factor zijn de bijbehorende kosten van de overdracht. Gelukkig zijn de kosten voor het opnemen van Litecoin oneindig klein. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van digitale valuta omdat het gedecentraliseerd is.

Hoe een opname te doen met Litecoin
Veiligheid en beveiliging bij Litecoin

Veiligheid en beveiliging bij Litecoin

Crypto-enthousiastelingen erkennen de voordelen van Blockchain-technologie omdat het online geldoverdrachten veiliger en eenvoudiger maakt. Ten eerste controleert geen enkele centrale autoriteit de geldigheid van Litecoin-stortingen of -opnames. Verder kan men Litecoin gemakkelijk omzetten naar fiatgeld zonder een bank te bezoeken. De last van het proberen te verbergen voor nieuwsgierige blikken wordt zo verminderd.

Litecoin-activa worden beschermd door enkele van de meest betrouwbare portefeuilles. Een daarvan is het koude opslagmechanisme dat werkt op versleutelde offline apparaten. Het heeft een extra beschermingslaag tegen cyberdreigingen. Gebruikers beveiligen hun digitale munten met privésleutels op de koude portemonnee en bewaren ze veilig in beveiligde fiches.

Omdat er geen limiet is aan het aantal crypto-wallets dat men kan hebben, kunnen Litecoin-gebruikers hun opslag diversifiëren in meerdere wallets. Eén portemonnee kan worden gebruikt voor: sportweddenschappen en een andere voor langetermijninvesteringen. Dit houdt de LTC-portefeuille veilig en verkleint de kans op een inbreuk op een LTC-portemonnee. Elke digitale portemonnee heeft een set vertrouwelijke sleutels zonder welke het account ontoegankelijk blijft. Tenzij de sleutel wordt gestolen of verloren, blijft het geld veilig.

Veiligheid en beveiliging bij Litecoin
Opties voor Litecoin-klantenondersteuning

Opties voor Litecoin-klantenondersteuning

Ongetwijfeld zijn Blockchain-transacties veilig, maar ze zijn nog steeds vatbaar voor enkele problemen, zoals phishing-aanvallen, vervalsing en dubbele uitgaven. Sommige gebruikers hebben ook gemeld dat ze enkele van hun munten missen. Maar Litecoin-portemonneeproviders en -beurzen bieden diepgaande klantenondersteuning om de betrouwbaarheid van de betaalmethode te bewijzen.

Er kunnen enkele technische problemen optreden bij het gebruik van Litecoin op een site voor online sportweddenschappen. Contact opnemen met technische ondersteuning biedt kansen voor snelle transacties en sterke beveiliging. Vanwege het verhoogde risico op online fraude, zijn Litecoin-experts bereid om klanten te adviseren over gegevensback-up en herstel, pc-optimalisatie, malwareverwijdering, antivirussoftware, netwerkproblemen en probleemoplossing van besturingssystemen.

Litecoin-ondersteuningsteams zijn bereikbaar via:

 • Telefoongesprek
 • Social media pagina's
 • Afstandsbedieningen (bots)
 • E-mail

De klantenservice van Litecoin maakt op elk uur van de dag gebruik van hun service. Hun externe assistenten zijn onmiddellijk en snel, ongeacht het soort probleem met de LTC-portemonnee. Technische assistentie varieert van het oplossen van op Blockchain gebaseerde problemen en online transacties.

Het hulplijnnummer kan elk probleem helpen oplossen, inclusief problemen met de portemonnee. Het is gratis en 24/7 beschikbaar. Gebruikers kunnen ook e-mails plaatsen met gedetailleerde informatie over de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Opties voor Litecoin-klantenondersteuning