Beste bookmakers die Klarna accepteren

Klarna Bank AB, of kortweg bekend als Klarna, is een Zweedse bank die miljoenen mensen in heel Europa online betalingen aanbiedt. Het werd opgericht in 2005. Het bedrijf Klarna, dat meer dan 85 miljoen klanten heeft en dagelijks meer dan 1 miljoen transacties uitvoert, is onder gokkers in populariteit gegroeid als betalingsoptie bij online bookmakers.

Wedden met Klarna is eenvoudig en duizenden gokkers en gokkers geven de voorkeur aan bookmakers die Klarna accepteren. Dit komt door het feit dat het hen in staat stelt om zowel geld te storten als op te nemen van hun gokrekeningen, wat eenvoudigere, gemakkelijkere en snellere transacties betekent.

Beste bookmakers die Klarna accepteren
Geld toevoegen via KlarnaGeld opnemen op Klarna
Geld toevoegen via Klarna

Geld toevoegen via Klarna

Voor het storten van geld via een Klarna-account moet een bankrekening of kaart worden gekoppeld. Dit kan via hun app of website.

Via de app:

  1. Log in met uw inloggegevens
  2. Ga naar 'Mijn Klarna' instellingen en kies 'Betaalmethoden'
  3. Kies daar voor 'Een bankrekening toevoegen', 'Een kaart toevoegen' of 'Verwijderen'

Via de website:

  1. Ga naar Klarna.com en log in met je accountgegevens
  2. Kies 'Betaalmethoden'
  3. Kies 'Een bankrekening toevoegen', 'een kaart toevoegen' of 'Verwijderen'

Er kan slechts één bankrekening tegelijk worden opgeslagen en aan een Klarna-account worden gekoppeld. Als het nodig is om de gekoppelde bankrekening te wijzigen, verwijdert u deze eenvoudig en voegt u een nieuwe toe.

Voor kaarten is het toegestaan om meerdere kaarten te bewaren, maar het is vereist om er één te hebben als primaire kaart voor betalingen.

Om geld aan uw wedaccount toe te voegen, gaat u naar de site en logt u in. Selecteer Klarna als de gewenste betalingsoptie, voer het bedrag in, voer de bankgegevens in en bevestig de overboeking. Deze transactie wordt weergegeven zodra de aanbetaling is gedaan en een betaling aan Klarna wordt weergegeven op uw volgende bankafschrift.

Op dit moment kunnen betalingen via Klarna worden gedaan in USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK en NOK.

De verwerkingskosten van Klarna zijn afhankelijk van het bedrag dat wordt gestort, maar deze zijn meestal gering en hebben niet zoveel invloed op het geld. De meeste online betaalmethoden reken standaard transactiekosten aan.

Geld toevoegen via Klarna
Geld opnemen op Klarna

Geld opnemen op Klarna

Geld opnemen van gokaccounts via Klarna is net zo eenvoudig en vergelijkbaar met de meeste betaalmethoden op de markt.

Log gewoon in op uw handelssite (in dit geval een goksite) en ga naar de gebruikelijke opnameoptie. Kies vervolgens Klarna als de gewenste betaalmethode. Dit zal u naar de volgende stap leiden om het gewenste bedrag voor opname aan te geven. Zodra alle relevante details zijn verstrekt, hoeft u alleen nog maar de transactie te bevestigen en autoriseren.

Zodra dit is gebeurd, wordt de opname verwerkt en zo snel mogelijk op uw bankrekening weergegeven.

Het is ook de moeite waard eraan te denken dat zelfs wanneer een goksite stortingen via Klarna accepteert, wordt het mogelijk niet geaccepteerd voor opnames. Dit is een van de grootste nadelen die gokkers ervan weerhoudt om deze betalingsservice te gebruiken, aangezien Klarna al beperkt is tot 13 landen en een handvol goksites.

In dit geval zijn mogelijk alternatieve betalingskanalen vereist om geld op te nemen, zoals e-wallets zoals Neteller of Paypal, of misschien is een directe bankoverschrijving voldoende.

Houd er rekening mee dat als er een vertraging is, dit hoogstwaarschijnlijk te wijten is aan de wachttijd van de bank, onderhoud of feestdagen en weekenden.

Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het opnemen van geld via Klarna, en het bedrag is afhankelijk van het bedrag dat wordt opgenomen. Dit is niet echt een rode vlag, omdat dit vrijwel standaard is voor de meeste betalingsmethoden die er zijn.

Geld opnemen op Klarna