Beste bookmakers die EcoPayz accepteren

EcoPayz is een van de handigste e-wallets voor het doen van transacties op online goksites. Het is opgericht in 2000 en accepteert meer dan 45 valuta's van over de hele wereld. EcoPayz is eigendom van en wordt beheerd door PSI-Pay, een naamloze vennootschap die is geregistreerd en in licentie is gegeven door de Britse Financial Conduct Authority om online betalingsdiensten aan te bieden.

Online gokkers kunnen kiezen uit drie soorten accounts: ecoCard, ecoAccount en ecoVirtualcard. De ecoCard is een prepaid debetrekening, net als de MasterCard, die directe online betalingen mogelijk maakt. De ecoAccount is een privé online account die gokkers op elk moment kunnen opwaarderen of geld naar iedereen kunnen sturen. Ten slotte is de ecoVirtualcard een eenmalige online betaalkaart. Het wordt ongeldig zodra de transactie is voltooid.

Beste bookmakers die EcoPayz accepteren
Hoe een storting te doen met EcoPayzDagelijkse stortingslimiet voor EcoPayzHoe een opname te doen met EcoPayz
Hoe een storting te doen met EcoPayz

Hoe een storting te doen met EcoPayz

Met EcoPayz kunnen gebruikers verbinding maken met hun bankrekening en geld overmaken. Het openen van een ecoPayz-account is snel en gratis. Klanten moeten hun persoonlijke gegevens zoals telefoonnummer, adres en land van verblijf invullen. Er wordt een activatielink naar de nieuwe gebruiker gestuurd, waarna de eigenaar het account kan gebruiken. Er zijn verschillende manieren om een ecoPayz met geld te laden: lokale bankoverschrijving, internationaal bankieren, prepaidkaart, creditcard en bankpas.

Een directe storting doen met ecoPayz op een gokplatform is gratis en bijna onmiddellijk. Gokkers met echt geld die hun bankroll willen verhogen, kiezen ecoPayz op de kassierpagina en voeren het te storten bedrag in.

De naam van deze pagina verschilt van de ene gokaanbieder tot de andere. Dan verschijnt de ecoPayz-site waar de speler inlogt met een gebruikersnaam en wachtwoord. De drie diensten, ecoAccount, ecoCard en ecoVirtualCard, kunnen voor de transactie worden gebruikt. Meestal brengt ecoPayz hiervoor geen kosten in rekening soorten deposito's.

Hoe een storting te doen met EcoPayz
Dagelijkse stortingslimiet voor EcoPayz

Dagelijkse stortingslimiet voor EcoPayz

De limieten zijn afhankelijk van het accountniveau van een ecoPayz-gebruiker en de algemene voorwaarden van de goksite. EcoPayz-account is beschikbaar in VIP-, platina-, goud-, zilver- en klassiek niveau.

Registreren voor deze niveaus is gratis, maar de services die beschikbaar zijn op elk niveau zullen verschillen. Hoe hoger de status, hoe hoger de stortingslimiet en vice versa. Accountlimieten zijn bedoeld om geld op een ecoPayz-account te beschermen.

Bij het opwaarderen van een goksite is de maximale limiet op alle niveaus € 250 per transactie. Dagelijkse limieten variëren van €1500 tot €11.000 voor de hoogste niveaus van het ecoPayz-account (Gold, Platinum en VIP).

Kan ik storten met mobiel?

EcoPayz biedt een veilige mobiele app die kan worden gedownload van de App Store en Google Play. Gebruikers hebben toegang tot hun accounts vanaf iOS- en Android-apparaten.

Dagelijkse stortingslimiet voor EcoPayz
Hoe een opname te doen met EcoPayz

Hoe een opname te doen met EcoPayz

Zolang een gokplatform ecoPayz ondersteunt, zijn opnames mogelijk met ecoAccount- en ecoCard-accounts. De betrokken stappen zijn als volgt:

  • De speler navigeert naar de kassapagina
  • Ze kiezen ecoPayz uit de lijst met betalingsopties
  • Ze voeren het bedrag in dat ze van de wedrekening willen opnemen
  • Ze vullen de gevraagde informatie in voor de site om de opname goed te keuren

Bij het aanvragen van een opname wordt de transactie onmiddellijk op de wedrekening weergegeven en bereikt het geld de speler binnen twee of drie werkdagen.

Wedaanbieders rekenen nauwelijks kosten voor opnames met ecoPayz. Maar afhankelijk van het niveau van het account, kan ecoPayz iets kleins in rekening brengen.

Dagelijkse opnamelimiet bij ecoPayz

Elke gokaanbieder stelt een opnamelimiet in, dus het is goed om de algemene voorwaarden te controleren voordat u uitbetaald. De opnamelimiet die aan ecoCard is gekoppeld, is gebaseerd op de status of het niveau van de rekening.

Het maximale bedrag dat een ecoPayz-account kan bevatten op zilver- en goudniveau is respectievelijk €15.000 en €100.000. De gebruiker kan zijn account in een enkele transactie opladen met € 10 - € 200 op het klassieke niveau.

Accounts met zilveren status kunnen in één keer alles tussen €10 en €1.000 ontvangen. Een goudrekening kan in één transactie € 10 tot € 1.500 kosten.

Kan ik mobiel opnemen?

Opnemen via de ecoPayz mobiele app is een eenvoudig proces. Een speler logt in op zijn account op een Android- of iOS-smartphone en volgt de bovengenoemde stappen.

Hoe een opname te doen met EcoPayz