LOOT.BET breidt uit naar nieuwe markten

Nieuws

2022-08-17

LOOT.BET, misschien wel een van de beste goksites voor eSports, schaalt naar grotere hoogten nadat React Gaming Group zijn moederbedrijf, Livestream Gaming Inc., heeft overgenomen. Slechts enkele maanden na de overname van Livestream Gaming Inc., BUIT. INZETHet moederbedrijf van React Gaming Group wil graag uitbreiden naar nieuwe markten.

LOOT.BET breidt uit naar nieuwe markten

BUIT. Overname van BET door React Gaming Group

React Gaming, voorheen bekend als Intema Solutions, is een belangrijke speler in de eSports-industrie. Het bezit en exploiteert verschillende ondernemingen binnen het eSports-ecosysteem, waaronder HypeX.gg, een eSports-toernooiorganisatie en een gokplatform. Het bedrijf is ook eigenaar van Generationz Gaming Entertainment, een goksite, en een eSports-team, Team Bloodhounds, een Fortnite-outfit. Andere bedrijven die eigendom zijn van React Gaming Group zijn Advertiise en TheSMACK.gg.

Echter, van alle indicaties ligt de focus nu vooral op LOOT.BET, aangezien het gokplatform de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt. LOOT.BET, opgericht in 2016, heeft meer dan 450.000 geregistreerde gokkers en werkt samen met verschillende toporganisatoren en teams van eSports-evenementen.

De interesse van React Gaming Group in Livestream Gaming en LOOT.BET begon al in 2021 toen het Canadese bedrijf zijn intenties formeel bekendmaakte. Het duurde echter tot februari 2022 voordat React Gaming Group de aankoop van Livestream Gaming rondde in een deal ter waarde van ongeveer $ 14,75 miljoen (£ 10,6 miljoen). React Gaming Group voegt $ 3 miljoen toe (£ 2,157 miljoen) als Livestream de geschetste doelen bereikt.

Het lijdt geen twijfel dat LOOT.BET een van de snelst stijgende is goksites, en dat is de reden dat het onder de radar van React Gaming Group kwam. In 2020 groeide het gokvolume van de eSports-bookmaker met 67% in vergelijking met het voorgaande jaar, terwijl het spelersbestand in hetzelfde jaar met 58% steeg. Als het gaat om inkomsten, gaven rapporten aan dat het bedrijf in 2020 een bruto gaming-inkomsten had van $ 3,22 miljoen. Dit zijn cijfers die verklaren waarom LOOT.BET cruciaal zal zijn in het eSports-ecosysteem van React Gaming Group.

Uitbreiding naar nieuwe markten

Op het moment van de overname van Livestream bood LOOT.BET al gokmarkten aan in meer dan 40 landen. Onmiddellijk nadat React Gaming Group het overnam, toonde het bedrijf zijn intentie om uit te breiden naar nieuwere markten, een bod dat erop gericht was LOOT.BET te laten gelden als de beste eSports-goksite ter wereld.

Licentie voor online gaming op het eiland Man

React Gaming Group had al in februari 2022 een online gaminglicentie op het eiland Man verworven, als aanvulling op de Curaçaose gaminglicentie van LOOT.BET. Deze licentie was niet per se een uitbreidingsstrategie; het was om de overname van Livestream Gaming te vergemakkelijken.

Maar dan is het onmogelijk om het feit te negeren dat Manx een enorme eetlust heeft voor gokken, vooral voor wedden. In een onderzoek uit 2017 gokt 76% van de Manx minstens één keer per jaar, terwijl 18,5% van de bevolking online gokt.

Gezien de hierboven genoemde statistieken, zal LOOT.BET zeker een begrip zijn in de gokscene van het eiland Man nu het naast casinospellen ook eSports-weddenschappen en traditionele weddenschappen aanbiedt.

Ontario Gaming-licentie

Een andere overwinning voor LOOT.BET is de Ontario-gaminglicentie waarmee het bedrijf legaal online gokdiensten kan aanbieden aan spelers in de Canadese provincie. Na een lang debat besloot Ontario een legale en gereguleerde online gokmarkt te lanceren. Dit betekende dat exploitanten vrij waren om zich in de provincie te vestigen.

React Gaming Group greep het moment en vroeg een vergunning aan bij de Alcohol and Gaming Commission of Ontario (AGCO). Nu de legale en gereguleerde gokmarkt open is, zal de Ontario-gaminglicentie ook een overwinning zijn voor LOOT.BET. Dit gezien het feit dat Canada, en in het bijzonder Ontario, veel fans heeft van eSports en eSports-weddenschappen. Hoewel er verschillende andere operators zijn die licenties hebben gekregen, zal LOOT.BET een voordeel hebben omdat het een eSports-first bookmaker is.

Toegang tot de Filippijnse markt

In het laatste nieuws probeert React Gaming Group de Filippijnse online gokmarkt aan te boren met een van haar bedrijven, Generationz Gaming Entertainment. De deal is een businessmodel voor het delen van inkomsten met HHRP, een van de vier bedrijven met licenties om in de Filippijnen te opereren.

Na de certificering van LOOT.BET door de Gaming Laboratories International, zal Generationz Gaming Entertainment het LOOT.BET-platform exploiteren op de site van HHRP. React Gaming Group krijgt dan een deel van de inkomsten die worden gegenereerd in het land met meer dan 100 miljoen mensen.

De op handen zijnde toetreding van React Gaming Group tot de Filippijnse gaming-scene zal een mijlpaal zijn omdat het bedrijf zijn inkomsten wil laten groeien.

Hoewel Ontario, het eiland Man en de Filippijnen de nieuwe markten zijn waarop React Gaming Group zich richt, verwacht het bedrijf dat het verschillende andere landen zal aanwijzen waar de populariteit van eSports-weddenschappen toeneemt. Het bedrijf bevestigde dat het het white-label bedrijfsmodel zou repliceren met operators in andere landen.

Met de investering van $ 6 miljoen na de overname van LOOTBET, betekent React Gaming Group zaken en zal het zeker een ontwrichtende kracht zijn in eSports-weddenschappen.

Laatste nieuws

Kunnen goksites gokkers verbieden?
2023-01-25

Kunnen goksites gokkers verbieden?

Nieuws