Betsafe werkt samen met gaminginnovatie

Nieuws

2022-12-14

Om door te gaan met het leveren van Platform & Managed Services, Gaming Innovation Group Inc. en Betsson Group onderhandeld over een langdurige samenwerkingsverlenging. Het partnerschap bestaat uit volledige bedrijfsactiviteiten in verschillende gebieden en klantenservice. Het contract loopt tot 2025, dankzij de verlenging van drie jaar.

Betsafe werkt samen met gaminginnovatie

Na de overeenkomst zal GiG ook verschillende nieuwe groeimarkten introduceren, wat aantoont dat Betsafe in staat is om eersterangsmerken uit te breiden naar gereguleerde markten buiten hun kernmarkten.

Hoe het partnerschap zal helpen bij uitbreiding

Richard Brown, CEO van GiG, zei verheugd te zijn de samenwerking met Betsson Group de komende jaren voort te zetten. De afgelopen jaren zijn ze overgegaan op een uitsluitend B2B-focus, een primair intern doel. Door de samenwerking zullen zowel de bedrijven van Betsson als GiG meer marktvooruitzichten hebben en kunnen ze groeien in zowel huidige als nieuwe markten.

GiG zal als platformaanbieder een belangrijke rol spelen in de groeistrategie van Betsafe. Volgens de directeur geloven ze dat GiG hun expansie naar bestaande en nieuwe markten kan ondersteunen. Gaming Innovation Group streeft ernaar zijn platform te laten certificeren in een groot en gediversifieerd aantal lokaal gereguleerde markten.

De aanbieder wil kunnen nemen sterke multinationale en lokale merken online in deze opkomende markten met geavanceerde technologie en productaanbiedingen. Om dit te doen, ziet het bedrijf een grote kans om snel en wendbaar te zijn.

Lancering van het merk Betsafe in Colorado

Door een samenwerking met Dostal Alley, kondigde Betsson de lancering aan in Colorado van zijn mobiele sportsbook-app-applicatie onder het merk Betsafe. Klanten in de staat kunnen wedden op verschillende sporten en wedstrijden met behulp van de Betsafe-app, die ook verschillende gok- en Betaalmethodes

Betsson beweerde dat er aanzienlijke wettelijke en technologische voorbereidingen waren getroffen om in Colorado te lanceren, en het sportsbook kreeg ook de GLI 33-accreditatie van Gaming Laboratories International.

De exploitant zei ook dat de lancering van zijn B2C-sportboek in de staat hem in staat zal stellen zijn aangepaste, in de VS aangepaste sportsbook te laten zien aan potentiële en huidige exploitanten in de natie, ter ondersteuning van zijn B2B-strategie daar.

Hoe Betsafe regionale operaties zal beheren

Volgens Betsson's president en chief executive, Pontus Lindwall, markeert het openen van het exclusieve sportsbook in de VS een belangrijk keerpunt. Om haar regionale B2B-activiteiten te ondersteunen, lanceerde Betsson een kantoor in het centrum van Denver. Bovendien zullen de B2C-activiteiten worden beheerd vanuit de nieuwe locatie.

Volgens Lindwall zal dit het wereldwijde bereik van Betsson vergroten en hun B2B- en B2C-doelstellingen verder versterken wanneer ze een nieuw continent betreden. Hij prees de inspanning die de product- en technologieteams van het bedrijf gedurende vele maanden hebben geleverd om een product te creëren dat specifiek voor de Amerikaanse markt is.

Samenwerking met betalingsprovider Nuvei

Om het Zweedse gamingbedrijf Betsson Group te helpen zijn online sportsbook verder uit te breiden naar het Amerikaanse betalingsplatform, werkte Nuvei samen met de bookmaker. Spelers kunnen daarom automatisch geld storten op hun Betsafe-accounts vanaf hun bankrekeningen met behulp van Nuvei's directe bankoverschrijvingsfaciliteit. Onmiddellijke opnames, waardoor spelers hun winsten direct en 24 uur per dag op hun bankrekeningen kunnen krijgen, zijn een ander voordeel voor spelers.

Dankzij de integratie met het realtime betalingsnetwerk (RTP) van The Clearing House kunnen gamers via deze relatie onmiddellijk geld storten op en geld opnemen van hun gamingportemonnee naar hun bankrekeningen. 

Volgens de bedrijven tokeniseert Nuvei ook de financiële informatie van spelers nadat de eerste transactie is voltooid, waardoor een "één-klik" betalingsoptie voor stortingen en opnameverzoeken mogelijk is. Met de regeling voegt Betsafe zich nu bij een groeiend aantal bookmakers die Nuvei gebruiken voor hun betalingsvereisten.

Volgens Philip Fayer, voorzitter en CEO van Nuvei, zijn directe, gemakkelijke stortingen en realtime betalingen noodzakelijk om te voldoen aan de behoeften van Amerikaanse spelers van hun sportweddenschappen. De betalingsverwerker begon in 2022 samen te werken met enkele van de meest kritische operators in de dynamische Amerikaanse gamingmarkt, en Betsafe behoort ongetwijfeld tot die groep.

Betsafe Teams met Incentive Games om Kenianen FTP's aan te bieden

Ciara Nic Liam, Product Director van de Betsson Group, prees Incentive Games omdat ze een van de pioniers in de industrie zijn. Met een track record van succes in het creëren van gratis te spelen gametitels voor Afrikaanse markten, ondersteunt Incentive Games operators door hen een tool te geven voor goedkope gebruikersacquisitie en -behoud, terwijl ze veilig reclame maken voor hun merken.

De beschikbaarheid van gratis te spelen (FTP) games en betaalde virtuele sportgames, als onderdeel van die gelokaliseerde strategie, wordt door Betsafe gezien als een kritieke route voor de exploitant om nieuwe klanten aan te trekken. Volgens John Gordon, CEO van Incentive Games, is hun samenwerking met de Betsson Group en het aanbieden van op maat gemaakte free-to-play en pay-to-play-spellen voor het merk Betsafe opwindend.

Door de Stockholm-groep als partner gekozen te zijn voor haar eerste Afrikaanse sportweddenschap is een bewijs van het uitzonderlijke werk en de op maat gemaakte strategie van Incentive Games. De provider biedt met plezier echte waarde en staat te popelen om een ander gamingbedrijf te helpen bij het succesvol lanceren in het gebied.

Laatste nieuws

Kunnen goksites gokkers verbieden?
2023-01-25

Kunnen goksites gokkers verbieden?

Nieuws