Top bookmakers met Bookmakers

Sportsbooks of bookies zijn er in meerdere soorten en maten. Maar met de talloze opties die er zijn, is het vinden van de juiste goksite niet zo eenvoudig als het klinkt. Dus, is er echt een "perfecte bookmaker" om bij te spelen?

We zullen dit mysterie ontrafelen, plus hoe je zo snel mogelijk kunt settelen bij een online bookmaker.

Maak je geen zorgen, we weten dat het moeilijk is om erachter te komen welke kant je op moet als het gaat om sportweddenschappen, maar hier geven we je een gids over waar je moet kijken, wat een bookmaker is, wat je moet doen en hoe je kunt verdien de beste bonussen.

Wat is een bookmaker?Een bookmakerbonus gebruikenAanmelden bij een online bookmakerUw bookmaker-login verkrijgen
Wat is een bookmaker?

Wat is een bookmaker?

Een bookmaker of sportsbook, zoals in de volksmond bekend, is een persoon of bedrijf die weddenschappen accepteert en uitbetaalt afhankelijk van de overeengekomen kansen. Vaak nemen bookmakers weddenschappen aan op legale en professionele sporten zoals voetbal, paardenraces, boksen, golf en meer.

Sterker nog, het huidige net is nog breder geworpen om plaats te bieden aan politieke evenementen, esports, weersvoorspellingen, enzovoort.

Dat gezegd hebbende, het maken van boeken kan legaal of illegaal zijn, afhankelijk van de lokale gokwetten. In het VK is het maken van boeken bijvoorbeeld legaal sinds 1961 en wordt het tegenwoordig gezien als een cruciale bijdrage aan de economie van het land.

In de meeste landen in het Midden-Oosten, zoals de VAE, is elke vorm van wedden echter om religieuze en culturele redenen niet toegestaan.

Hier is hoe een online bookmaker werkt. Stel dat een gokker wil inzetten op Maria Sharapova die wint van Serena Williams in Womens Tennis. Als Sharapova een quotering van 2,50 heeft en de gokker $ 100 inzet op haar winst, is een winst van $ 250 ($ 100 x 2,50) mogelijk. Als ze verliest of het spel eindigt in een gelijkspel, gaat de inzet van $ 100 naar de bookmaker.

Wat is een bookmaker?
Een bookmakerbonus gebruiken

Een bookmakerbonus gebruiken

Bookmakers zullen er alles aan doen om gokkers aan te trekken en te behouden. Om dit te behalen, ze bieden gokkersbonussen en promoties. Maar hoe onderscheid je de bookiebonussen van elkaar?

Welkomstbonus

Zoals de naam al aangeeft, is een welkomstbonus een stimulans die wordt gegeven aan nieuwe spelers nadat ze met succes een account hebben aangemaakt. Meest beste online bookmakers bieden dit soort promotie aan en kunnen komen als een no-deposit of deposit bonus.

Een bookmaker biedt bijvoorbeeld aan om 100% te matchen tot $ 200 op de eerste storting. Vervolgens gaat een speler verder met het doen van een storting van $50. In dat geval krijgt de speler $50 extra, wat 100% van zijn stortingsbedrag is. Dit maakt de totale bankroll van de speler $ 100. Helaas kan de speler het bonusgeld niet onmiddellijk opnemen voordat aan de inzetvereisten is voldaan. Ook kan een promotiecode nodig zijn om de bonus te activeren.

gratis weddenschappen

Gratis weddenschappen zijn andere aantrekkelijke specials die gokkers krijgen op de beste goksites. Net als bij de welkomstbonus komen gratis weddenschappen in de vorm van gratis geld dat gokkers gebruiken om in te zetten op een specifieke gokmarkt.

Maar in dit geval storten spelers niets. In plaats daarvan gebruiken ze het bonusgeld om weddenschappen te plaatsen. De gokker kan het bonusgeld plus de winst terugkrijgen als de weddenschap wint. Dit hangt echter grotendeels af van het sportsbook.

Herlaad bonussen

Doorgewinterde sportsbook-gebruikers weten een paar dingen over herlaadbonussen. Een herlaadbonus is eigenlijk als een gratis weddenschap voor degenen die er niets van af weten.

Maar er is een klein verschil. Meestal worden ze gegeven bij volgende stortingen en niet bij de eerste. Doe gewoon een kwalificerende storting en voldoe aan de doorrolvereiste.

Daarnaast is het belangrijk op te merken dat deze bonus soms als verliespercentage of cashback komt. Sommige sportsbooks geven bijvoorbeeld gedurende de week of maand 3% tot 5% van de totale storting van de speler terug. Het doel is om spelers te beschermen tegen verliezen en hen aan te moedigen meer te storten en te spelen.

Een bookmakerbonus gebruiken
Aanmelden bij een online bookmaker

Aanmelden bij een online bookmaker

Zoals verwacht is het openen van een gokaccount vrij eenvoudig, of je nu op mobiel of computer speelt. Begin met het selecteren van een goksite uit de talloze online opties en maak een account aan. Houd bij het kiezen van een goksite rekening met de kansen, geloofwaardigheid, bonussen, beschikbare markten, enzovoort. Hieronder leest u hoe u een gokaccount opent:

Klik op de knop Aanmelden, Aanmelden of Registreren en voer uw persoonlijke gegevens in op het elektronische formulier. Het sportsbook vereist informatie zoals het land van verblijf, volledige namen, geboortedatum, telefoonnummer, enz.

Maak vervolgens de inloggegevens aan. Zoals verwacht, moet u een gebruikersnaam en een complex wachtwoord opgeven. Vermijd het gebruik van aliassen of bijnamen als gebruikersnaam.

Daarna kan de bookmaker een beveiligingsvraag geven om te beantwoorden. Het is het beste om degene te kiezen die u gemakkelijk kunt onthouden. Dit kan de naam zijn van je leraar, huisdier, beste vriend, enzovoort.

Koppel nu een betalingswijze en doe vervolgens een minimale storting. Uw welkomstbonus wordt onmiddellijk bijgeschreven als de bookmaker deze aanbiedt.

Navigeer ten slotte naar de wedstrijdselectiepagina, maak een wedbriefje en zet een bedrag in.

Het aanmaken van een bookie-account is slechts de eerste stap naar het opnemen van gewonnen weddenschappen. Dat komt omdat de meeste sportsbooks vereisen dat spelers een KYC-proces (Know Your Customer) doorlopen voordat ze geld opnemen.

Dit proces is essentieel om oplichters, witwassen en gokken door minderjarigen te voorkomen.

Om het proces te voltooien, moeten spelers deze documenten gebruiken:

  • Gekleurde en originele kopie van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs/paspoort/rijbewijs.
  • De meest recente kopie van een energierekening of bankafschrift.
  • Een gescande of duidelijke foto van uw creditcard/betaalpas. Merk op dat de afbeelding acht middelste cijfers moet bevatten.
Aanmelden bij een online bookmaker
Uw bookmaker-login verkrijgen

Uw bookmaker-login verkrijgen

Met zoveel veiligheidsdetails om te onthouden tegenwoordig, is het mogelijk om de inloggegevens van een bookie-account te vergeten. Gelukkig hoef je die gokmarkt niet te missen vanwege een vergeten wachtwoord of gebruikersnaam.

Om de vergeten informatie op te halen, klikt u op de knop "inloggen" en vervolgens op de knop wachtwoord opnieuw instellen onderaan het scherm. In sommige gevallen moeten gokkers mogelijk inloggegevens invoeren die ze kunnen onthouden om deze knop te activeren.

Kies vervolgens een telefoonnummer of e-mailadres om een nieuw wachtwoord te verzenden. Sommige bookmakers zullen spelers ook vragen om een beveiligingsvraag te beantwoorden of de geboortedatum in te voeren die tijdens het aanmeldingsproces is opgegeven.

Gebruik echter het nieuwe wachtwoord om in te loggen op het account en stel het wachtwoord opnieuw in op iets dat u gemakkelijk kunt onthouden.

Uw bookmaker-login verkrijgen