Beste 10 GiroPay Bookmakers voor 2024

GiroPay is een in Duitsland gevestigde online betaalmethode die eigendom is van GiroPay GmbH en partners met meer dan 1.500 bankinstellingen. Opgericht in 2005 en gelanceerd in februari 2006, maakt het snelle, directe bankoverschrijvingen met PIN en TAN mogelijk. In tegenstelling tot traditionele banktransacties hoeven klanten niet te wachten op een ontvangstbewijs, omdat het geld direct beschikbaar is na een succesvolle overboeking.

De meeste goksites van Giropay accepteren spelers uit Duitsland en Oostenrijk. Meer dan 40 miljoen gebruikers komen uit de twee Europese landen. Dankzij het hoge beveiligingsniveau dat GiroPay biedt, gebeurt ongeveer 16% van de online transacties in Duitsland via deze betaalmethode.

Beste 10 GiroPay Bookmakers voor 2024
Hoe een storting te doen met GiroPayHoe maak je een directe storting met GiroPayHoe geld opnemen met GiroPay?
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hoe een storting te doen met GiroPay

Hoe een storting te doen met GiroPay

Gokkers die hun bankroll met GiroPay willen financieren, hebben alleen een bankrekening nodig waarop internetbankieren mogelijk is. De bankrekening moet zijn ingesteld voor het transactie-authenticatienummer. Betalingen van banken naar goksites via GiroPay zijn direct.

Giropay koppelen aan een bankrekening

Banken die samenwerken met GiroPay bieden gebruikers dezelfde ervaring als de internetbankierportalen van de banken. Het is als een extensie voor een bank-app die transacties verifieert met pincode en TAN. Populaire bankpartners zijn onder meer Sparkasse en coöperatieve banken.

Hoe een storting te doen met GiroPay
Hoe maak je een directe storting met GiroPay

Hoe maak je een directe storting met GiroPay

Naar storten op een gokwebsite, de speler kiest zijn voorkeursbank en maakt verbinding met GiroPay via een beveiligde bankomgeving. Na het inloggen hebben ze toegang tot de bankrekening en het beschikbare geld. TAN komt binnen om een vooraf ingevulde overschrijving te maken.

De storting wordt goedgekeurd zodra de klant de pincode of het rekeningnummer invoert. De uitwisseling van deze gevoelige gegevens gebeurt tussen de klant en zijn bank zonder tussenkomst van de gokwebsite. De bank autoriseert de betaling in realtime na afschrijving van het geld van de bankrekening van de klant.

Dan ontvangt de goksite hetzelfde bedrag en een realtime bevestiging van de bank. De speler krijgt ook een bevestigingsbericht dat zijn storting is gelukt.

Dagelijkse stortingslimiet voor Giropay

GiroPay staat toe online betalingen tot € 10.000 per transactie. De aansprakelijkheid van deposito's van meer dan € 10.000 blijft bij de handelaar (spelexploitant). Het dagelijks maximaal overdraagbaar bedrag is € 50.000. Maar deze limieten kunnen lager of hoger zijn op de goksite.

Storten met mobiel

Voor mobiele transacties moet de gebruiker zich registreren via zijn smartphone. Er is geen GiroPay-app, hoewel betalingen kunnen worden verwerkt via mobiele browsers met dezelfde hoge beveiligingsnormen als de desktopversie.

Gegevensbescherming is top bij het gebruik van een veilige bankaanbieder zoals Sparkasse. De compatibiliteit van GiroPay mobiel verschilt van bank tot bank. Sommige pagina's voor internetbankieren zijn geoptimaliseerd voor mobiel, terwijl andere op kleine apparaten langzamer zijn.

Hoe maak je een directe storting met GiroPay
Hoe geld opnemen met GiroPay?

Hoe geld opnemen met GiroPay?

Winsten kunnen niet worden overgemaakt naar een GiroPay-account. De speler moet zijn persoonlijke bankrekening gebruiken bij het aanvragen van een uitbetaling van een goksite. Meestal wordt het geld direct overgemaakt naar de gekozen bank.

De meeste spelaanbieders brengen geen opnamekosten voor GiroPay-spelers in rekening. Sommige banken kunnen echter kosten in rekening brengen, afhankelijk van het bedrag dat is uitbetaald.

Dagelijkse opnamelimiet op de GiroPay-goksite?

De maximale opnamelimiet is € 50.000, maar dit kan per bank verschillen. Wanneer een speler GiroPay gebruikt om zijn weddenschappen af te handelen, onthoudt het platform deze selectie meestal.

Om veiligheidsredenen stuurt de gokaanbieder de opnames binnen 12 maanden door naar de meest recente bank die is gebruikt om geld op de rekening te storten. Als de klant een andere bank wil gebruiken, moet hij de eerste uit de portemonnee verwijderen.

Wat zijn de verwerkingstijden?

Zodra de bankrekening is gekoppeld en een transactie is gestart, kan de speler zijn winst onmiddellijk laten uitbetalen. De meeste spelaanbieders brengen geen kosten in rekening voor het opnemen.

Kan ik mobiel opnemen?

Ja. Hoewel GiroPay geen softwaretoepassing voor mobiel heeft, kunnen gebruikers inloggen op hun internetbankieren via mobiele apparaten die hun gokplatform ondersteunt.

Hoe geld opnemen met GiroPay?
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries